Wat te doen bij een daklekkage

Inhoud van deze pagina
Primary Item (H2)Sub Item 1 (H3)

Wat te doen bij een daklekkage

Is er sprake van watervlekken die zich uitspreiden over de plafonds of muren van je woning? Dan is de oorzaak waarschijnlijk een lekkend dak. Het lek opsporen is het moeilijkste deel, maar het repareren van een dak lek is meestal vrij eenvoudig. In dit artikel lees je over enkele eenvoudige tips en tricks voor het vinden en repareren van dak lekken van diverse soorten daken. Als je een lekkend dak hebt, kun je dat maar beter meteen laten repareren. Ook als je er niet veel last van hebt of wanneer er een nieuw dak op de planning staat. Ook kleine dak lekken kunnen zelfs in korte tijd tot grote problemen leiden, zoals schimmel, verrotte kozijnen en omhulsels, vernielde isolatie en beschadigde plafonds en muren. Laat een lek zo snel mogelijk repareren door een ervaren dakdekker. Hierdoor heb je niet te maken met extra schade en daaropvolgende reparaties. 

Zorg goed voor je dak

Je vergeet het misschien snel, maar het dak is een van de belangrijkste onderdelen van je huis. Zonder een dak is je wooncomfort snel verdwenen. Het zorgt ervoor dat je altijd warm en droog in je huis zit en dat je interieur mooi blijft. Zodra er iets mis is met je dak, zoals een lek, kan dit grote gevolgen hebben en veel schade opleveren. Zorg daarom goed voor je dak. Zorg ervoor dat je het regelmatig zelf of door een professional laat inspecteren. Pleeg periodiek onderhoud en check of er niets vervangen moet worden. Daarnaast is het ook verstandig om je dak te inspecteren na een storm. Zo weet je zeker dat je niet na een tijd voor een nare verrassing komt te staan. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Heb je een goed onderhouden dak, dan zul je ook met minder of geen vervelende lekkages te maken hebben,. 

Hoe vind je een dak lek? 

Wanneer je een lek probeert op te sporen, is het verstandig om te beginnen door naar de vlekken bij het dak te kijken. Kijk of er dingen zijn die door het dak steken. Objecten die het dak binnendringen, zijn verreweg de meest voorkomende bron van lekken. Het is zeldzaam dat er dak lekken zomaar ontstaan in open gebieden, zelfs op oudere daken. De objecten die het dak binnendringen, kunnen bijvoorbeeld dakpannen, stenen, takken zijn. Zo kunnen er objecten door het dak zijn gegaan als het gevolg van een storm of een brand. Let op dat deze objecten zich op enkele meters van het lek kunnen bevinden. Heb je een zolder, dan is dit de gemakkelijkste manier om een ​​lek op te sporen. Ga met een zaklantaarn naar boven om te vinden waar de oorzaak van het lek zich bevindt. Je herkent het dak lek aan watervlekken, zwarte vlakken en schimmel vlekken. Heb je geen zolder, dan zul je het dak op moeten om de oorzaak van het lek te vinden. Wees hier altijd voorzichtig mee of laat dit over een aan professional. 

Een tip voor het opsporen van mogelijke daklekkages

Kun je het lek niet vinden? Ga dan met een tuinslang het dak op. Zorg ervoor dat iemand anders je kan helpen die binnen de watervlekken in de gaten kan houden en je kan laten weten wanneer de watervlek groter begint te worden. Laat het water op het dak lopen. Isoleer de andere gebieden, zodat het water niet overal heen gaat. Laat de tuinslang enkele minuten in een bepaald gebied lopen voordat je het iets verder het dak op beweegt. Dit proces kan meer dan een uur duren, dus wees geduldig en verplaats de slang niet te snel. 

Diverse oorzaken daklekkage

Een daklekkage kan veel diverse oorzaken hebben. Zo kan een grote lekkage ontstaan door acute schade van bijvoorbeeld storm- of brandschade. Zo kunnen er bijvoorbeeld dakpannen van het dak zijn afgewaaid. Deze dakpannen, maar ook grote takken of stenen kunnen door de wind zijn meegenomen en een gat in je dak veroorzaken. Een kleine daklekkage kan ook geleidelijk ontstaan door slijtage of schade aan de dakbedekking. Zeker bij oudere platte daken komt lekkage vaak voor. Een plat dak heeft namelijk naden. Als het erg koud of warm is, zit dit materiaal zich uit of het krimpt. Hierdoor kunnen er snel scheuren en lekkages ontstaan. Een veelvoorkomende oorzaak van een daklekkage is een verstopte of dichtzittende dakgoot. Het water kan hierdoor niet weglopen en het water zal zich daardoor verzamelen op het dak wat een lekkage veroorzaakt. Als laatste kan ook je schoorsteen een dak lek veroorzaken. Dit kan door meerdere redenen ontstaan. 

Controleer de afvoerbuizen bij je sanitair

Een lekkage kan ook veroorzaakt zijn door je afvoerbuizen. Deze buizen kunnen namelijk weggerot of gescheurd zijn, waardoor het water langs de buis het huis binnen kan stromen. Het is verstandig om de buizen dan te laten vervangen door een professional. 

Waterlekkage door een dakkapel 

Water komt niet altijd binnen via het plafond. Vaak komt er door de wind aangedreven regen van boven het dak binnen, vooral rond de ramen. Dakkapellen bieden veel plekken waar water naar beneden kan druppelen en het dak kan binnendringen. Daarnaast kan het water ook tussen de gevelbeplating komen, omdat er scheuren in de beplating zitten. Water dringt door deze scheuren en baant zich een weg. Zelfs kit die er intact uitziet, sluit niet al het vocht en water uit. Controleer of het gebied goed is beschermd. Graaf de kit eruit en vervang deze met een hoogwaardige kit. Vervang gebarsten, verrotte of ontbrekende gevelbeplating en zorg ervoor dat het nieuwe stuk minstens 5 centimeter overlapt. Dit kun je uiteraard ook laten controleren en repareren door een professional, zodat je zeker weet dat alles perfect wordt gedaan. 

Lekkage door de schoorsteen

Is er sprake van vochtplekken en insijpelend water rondom de schouw? Dan kan dit wijzen op een lekkende schoorsteen. Het is belangrijk om dit snel aan te pakken, omdat dit voor veel schade kan zorgen en het kan zelfs de constructie van je dak aantasten. Een lekkende schoorsteen kan diverse oorzaken hebben. Hierbij de verschillende oorzaken:

Kapotte schoorsteenkap

Een lekkage kan veroorzaakt worden door een kapotte schoorsteenkap. De schoorsteenkap beschermt je namelijk niet alleen tegen vogels die een nest in je schoorsteen willen maken, maar ook tegen regen. Is je schoorsteenkap kapot, dan kan er makkelijk water in je schoorsteen sijpelen. De eenvoudige oplossing hiervoor is om je schoorsteenkap te laten vervangen.

Poreus metselwerk

Het metselwerk in de schoorsteen kan ook zorgen voor een lek. Er groeien algen en mossen op de stenen waardoor het voegwerk niet meer waterdicht is. Weersomstandigheden, zoals wind en regen zorgen ervoor dat het metselwerk verzand en daardoor poreus wordt. De stenen zullen vervolgens het vocht opnemen. De oplossing hiervoor is om de schoorsteen opnieuw te laten voegen of om de schoorsteen compleet af te laten breken en opnieuw te metselen. Als laatste is het verstandig om de schoorsteen ook meteen te laten impregneren.

Kapotte loodslabben

Een loodslab is de strook lood rondom de buitenkant van je schouw. De loodslab zorgt ervoor dat de schouw waterdicht wordt afgesloten. Diverse weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de loodslab gaat slijten. Hierdoor kan de loodslab verbuigen of er kunnen scheuren ontstaan, wat kan resulteren in een lekkende schoorsteen. Er wordt als oplossing vaak gekozen voor speciale loodstickers, maar het vervangen van de loodslab is vaak toch echt de beste oplossing voor het probleem. 

Afbrokkelende schoorsteen

Een lekkage in je schoorsteen kan ook veroorzaakt worden door het afbrokkelen van de stenen. Vroeger werden de schoorstenen gedicht met cement. Door de invloed van weersomstandigheden kan cement poreus worden en gaan scheuren. Hierdoor kunnen de stenen los brokkelen en in de schoorsteen terechtkomen. Het is verstandig om dan het schoorsteenplateau te laten vervangen door een kunststof exemplaar. Kunststof is namelijk een stuk beter bestand tegen regen en wind en het materiaal is ook erg flexibel. 

Laat je daklekkages repareren door een vakkundige dakdekker

Het is belangrijk om op tijd hulp in te schakelen van een dakdekker. Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, inspectie of controle. Ook voor het repareren van daklekkage en het plaatsen van een nieuw dak kun je bij een dakdekker terecht. Wat je gewenste dak klus ook is, het vraagt altijd om precisie en nauwkeurigheid in zowel de uitvoering als de voorbereiding. Voor deze dak klussen is vakmanschap vereist. Kies voor vakkundige dakdekkers met een professionele houding. Bij elke klus moet een duidelijk aanspreekpunt aanwezig zijn op de werkvloer. Iemand die je als klant kunt aanspreken en de gehele klus in goede banen kan leiden. Een deskundige die de kwaliteit bewaakt en precies weet wie waar het beste tot zijn recht komt. 

Persoonlijke aandacht voor jou als klant

Kies voor een dakdekkersbedrijf dat je persoonlijk kennis laat maken met de dakdekkers. Veel mensen vinden dit een fijne ervaring. Ga voor een bedrijf dat de offertes en prijsopgaven op locatie laat maken direct door een dakdekker. Bespreek je wensen en mogelijkheden door met een specialist. Zo weet je precies wat je kunt verwachten qua werkzaamheden en kosten. 

Kosten reparatie daklek

Mocht de daklekkage zijn veroorzaakt door een onvoorziene gebeurtenis, zoals een storm of een brand, dan worden de kosten van de reparatie gedekt door je opstalverzekering. Het kan zijn dat je verzekeraar een prijsopgave vooraf wilt weten. In de meeste gevallen kan je dakexpert dit geven. In vele gevallen kan je dakdekker ook de schade rechtstreeks met je verzekeraar afwikkelen. 

Wat bepaalt de prijs van dak klussen?

De prijs om een dak lek te repareren verschilt. Over het algemeen wordt de prijs van dak klussen bepaalt door diverse factoren. Dit zijn ze:

  • Soort dakbedekking
  • Soort isolatiemateriaal
  • Het dakoppervlakte
  • Het soort dak (plat, hellend of groen)

Reparaties aan verschillende soorten daken

Daklekkages kunnen op allerlei diverse soorten daken voorkomen. Dit kan namelijk op hellende, platte, bitumen of dakpannen daken gebeuren. Het is belangrijk dit zo snel mogelijk te herstellen zodat je weer vlug comfortabel kunt wonen en leven. Er zijn veel verschillende soorten daken. Dit zijn de meest voorkomende daken die je in Nederland kunt tegenkomen: 

Verschillende soorten hellende daken 

Een hellend dak is de meest voorkomende dak soort in Nederland. Het is een verstandige keuze, omdat er zo extra bruikbare vloeroppervlakte wordt gecreëerd. Daarnaast is een hellend dak geschikt voor elke bouwstijl. Hierbij de diverse soorten hellende daken: 

Lessenaarsdak

Een lessenaarsdak is een dak dat is opgebouwd uit één enkel hellend dakvlak. Deze daksoort past bij veel diverse bouwstijlen, zowel modern als traditioneel. Maar het staat vooral erg mooi bij een woning met vele en hoge ramen. Je beschikt over namelijk over een groot geveloppervlak waar je veel mee kunt doen. 

Mansardedak

Een mansardedak is een dakvorm waarbij het onderste deel van het dek steiler is dan het bovenste deel. Hierdoor ontstaat een geknikte vorm. Dit zie je vaak terug bij oudere boerderijen. Binnen wordt er zoveel bruikbare ruimte gecreëerd. 

Wolfsdak

Een wolfsdak is een dak met afgeschuinde kanten aan de korte zijden. Dit worden ook wel wolfseinden genoemd. Een wolfsdak is eenvoudig toe te passen op diverse daktypen. 

Verschillende soorten platte daken

Het merendeel van de Nederlandse huizen heeft dan nog wel steeds een hellend dak, toch zijn platte daken de laatste jaren flink in opmars. De verschillende soorten platte daken worden van elkaar onderscheiden op basis van de dakopbouw. Het gaat hierbij om de positie van de isolatie. Dit zijn de verschillende soorten platte daken:

Koud dak

Bij een koud plat dak ligt de isolatie onder de dakbedekking en de dakconstructie. Er zijn meerdere nadelen aan deze vorm van isolatie verbonden, dus het wordt niet vaak meer uitgevoerd. 

Warm dak

Bij een warm plat dak wordt de isolatie aan de bovenzijde van de dragende constructie aangebracht. Dit kan bijvoorbeeld boven het dakbeschot, beton of balklaag zijn. Het is de meest voorkomende vorm van isolatie, omdat het ook de meeste veilige optie is. 

Omgekeerd dak

Bij een omgekeerd plat dak wordt de isolatielaag op de waterkerende laag aangebracht. Deze vorm van isolatie zie je voornamelijk bij parkeerdaken of dakterrassen. 

Verschillende soorten groendaken 

Naast hellende en platte daken, kun je ook kiezen voor een groendak. Het dakoppervlak is dan volledig begroeid met planten, vetplanten of gras. Het grote voordeel van een groendak is dat het prachtig is om te zien. Daarnaast verhoogt het ook de brandweerstand, isolatiewaarde en levensduur van je dak. De begroeiing van planten zorgt er namelijk voor de uv-stralen niet de waterdichte laag kunnen bereiken. Daarnaast zorgt de begroeiing ook voor een extra isolatielaag, wat je zeker zult merken aan de hoogte je energierekening. Groendaken zijn ook erg goed voor je gezondheid, omdat ze fijnstof opnemen. Dit verbetert de algemene luchtkwaliteit. Daarnaast heeft een groendak ook een positieve invloed op het klimaat. De CO2 wordt namelijk omgezet in zuurstof. Hierdoor kun je soms een premie ontvangen van een gemeente of energiemaatschappij voor het plaatsen van een groendak. Er zijn twee verschillende soorten groendaken, dit zijn ze: 

Intensief groendak

De begroeiing van een intensief groendak is gelijkwaardig aan die van een gewone traditionele tuin. Het is een geweldige oplossing wanneer je in de stad woont en er geen ruimte is voor een tuin. Maak een beloopbare zone of een dakterras op je groendak waar je tot rust kunt komen. 

Extensief groendak

Een extensief groendak is een groendak waar vegetaties opgroeien die zichzelf in stand houden. De begroeiing kan zichzelf hierdoor verder ontwikkelen zonder dat je er veel onderhoud aan kwijt bent. 

Laat je dak regelmatig inspecteren en controleren

Wat voor soort dak je ook hebt, een daklekkage kan iedereen overkomen. Het is een vervelende situatie, dus het is verstandig om dak lekken zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Dit doe je door periodiek onderhoud en controle uit te laten voeren door professionele dakdekkers. Ben je op zoek naar een ervaren en erkende dakdekker in Nederland? Dan ben je bij ACDak aan het juiste adres. Ook voor een uitgebreide dakinspectie kun je terecht bij ACDak. Onderhoud en controle is van essentieel belang bij een dak. Zo kun je eenvoudig schade en kosten voorkomen door altijd op tijd bij mogelijke problemen te zijn. Laat de staat van je dakbedekking controleren. Laat het dak gratis inspecteren door de experts van ACDak. 

Laat het lek opsporen door een expert

Het kan erg lastig zijn om de oorzaak van de daklekkage te vinden. Laat in dat geval een deskundige dakdekker je helpen. Door de vakmensen van ACDak kan het lek vaak snel en eenvoudig opgespoord worden. Ook een klein dak lek kan veel schade en overlast veroorzaken. Het vocht in je huis kan namelijk voor de vorming van schimmel veroorzaken. Schimmel is zeer schadelijk voor jouw gezondheid en die van je dierbaren. Daarnaast kan schimmel ook voor nare geurtjes zorgen en het staat natuurlijk ook niet bepaald mooi en verzorgd op je muren of plafond. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Na het vinden van de oorzaak van je daklekkage is het hoog de tijd voor de reparatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of vraag een gratis lekdetectie aan bij de dakdekker. Ga naar ACDak.nl en neem contact op via het contactformulier of bel naar 085-0197049. In de vrijblijvende offerte wordt een advies gegeven over de werkzaamheden, garantie en prijs. ACDak komt uiteraard alle afspraken na en gaan altijd voor een 100% klanttevredenheid. Het is verstandig om direct contact op te nemen met een professional wanneer je merkt dat je een daklekkage hebt. Een daklekkage kan namelijk veel schade opleveren. Zorg dat het lekkage snel opgelost wordt en zo voorkom je veel onnodige kosten. 

24/7 service in het geval van spoed 

Is het dak of een stuk van het dak van je huis afgewaaid en heeft dit een groot gat in het dak veroorzaakt? Je moet dan uiteraard onmiddellijk geholpen worden. In het geval van spoed, kun je 24/7 bij ACDak terecht. Er zal zo snel mogelijk een dakdekker naar je toe komen en er wordt dan voor een noodvoorziening gezorgd. In de meeste gevallen wordt er een zeil over het dag gelegd. Zo wordt er voorkomen dat er nog meer schade aan je interieur en dak wordt veroorzaakt. Vervolgens wordt het dak zo snel mogelijk voor je hersteld. Laat je daklekkage vandaag nog oplossen door ACDak. 


Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis dakinspectie

Laat uw dak gratis inspecteren door een vakkundige dakdekker en voorkom onkosten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met een dakdekker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 085 303 8824
ACDAK B.V. uw partner voor Wat te doen bij een daklekkage
Wilt u binnenkort aan de slag met het renoveren, onderhouden of repareren van uw platte of hellende dak? Dan bent u bij ACDak aan het juiste adres.

Bij ACDak kunnen wij uw dak compleet renoveren van A tot Z. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek / Dakinspectie
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

Vele tevreden klanten gingen u voor

google
Fabiola Poelen
18 januari 2023

Top dakdekkers! Vriendelijk en zeer vakbekwaam, het hele platte dak met alles erop gerenoveerd, alles spoedig en netjes afgewerkt, precies zoals afgesproken.

google
Abdeljalil Hol
11 januari 2023

Verschillende offertes aangevraagd en vergeleken, uiteindelijk zaken gedaan met de mannen van AC Dak B.V.. Dit was dan ook de beste keuze die we konden maken. ons gehele dak voorzien van nieuwe dakpannen en wat is dit goed gedaan. Dankjewel voor de goed uitgevoerde werkzaamheden! Deze mannen zijn ook nog eens super vriendelijk en werken netjes.

google
Andre van der Laan
11 januari 2023

Professionele dakdekkers. Ondanks uitloop door niet geplande werkzaamheden geen onvertogen woord. Goede afwerking van het werk door kundige en vriendelijke mensen.

google
Sidney Tieleman
8 januari 2023

Door de hoge energiekosten dakisolatie laten aanbrengen op het dak door de mannen van ac dak! De dakdekkers kwamen op tijd, hebben goed werk geleverd en alles netjes achtergelaten. Blij dat we deze keuze hebben gemaakt.

google
Souad Nelisse
8 januari 2023

Zeer goed werk geleverd, netjes en bekwaam. Indien weer dakwerkzaamheden bij ons worden verricht, hoeven we niet na te denken wie wij hiervoor laten komen,

google
Ling Peeters
8 januari 2023

Zeer snel ter plaatsen. Hebben de zelfde dag nog een noodreparatie gemaakt zodat we niet nog meer schade zouden oplopen. Dit noem je nou een goede service. Helemaal top !

google
Sinan Mackaaij
7 januari 2023

Snelle service nadat er stormschade was ontstaan. Binnen 1 dag geregeld, voordat het ging regenen

google
Okke van Leersum
7 januari 2023

Ik zou zeker met dit bedrijf weer in zee gaan! Doen wat ze zeggen en leveren goede kwaliteit af.

google
Reamon Bazelmans
7 januari 2023

De pannen van ons dak zijn in 1 dag compleet vernieuwd. zeer vakbekwaam en professioneel Goede communicatie! een echte aanrader ook wat betreft de prijs.

google
Anneke Rinsma
7 januari 2023

Een hele fijne communicatie over de gang van zaken, Ik zou dit bedrijf zeker aanraden

google
Brayen de Vaan
7 januari 2023

Mijn nokvorsten vernieuwd. Dit is efficiënt en netjes uitgevoerd. Niks op aan te merken.

google
Michelangelo Verkuil
5 januari 2023

De pannen van ons dak zijn in 1 dag compleet vernieuwd. zeer vakbekwaam en professioneel Goede communicatie! een echte aanrader ook wat betreft de prijs!

google
Lucille van Mook
5 januari 2023

Mijn nokvorsten vernieuwd. Dit is efficiënt en netjes uitgevoerd. Niks op aan te merken.

google
Ishan Beute
4 januari 2023

Nieuwe dakpannen laten plaatsen, dit hebben ze heel goed gedaan. Dankjewel voor deze service

google
Marten Abrahamse
4 januari 2023

Top team, snelle service en hele aardige mannen die meedenken! Dank je wel voor alle werkzaamheden

google
Liban Hooijschuur
4 januari 2023

We zijn echt heel tevreden over de efficiëntie en effectiviteit van de professionals van AC dak b.v.!

google
Redouane Westhoff
2 januari 2023

tevreden over de kwaliteit van de dakpannen en al het geleverde werk. Heel erg bedankt.

google
Jeffry Bottema
2 januari 2023

Prima service, oplossingsgericht en een zeer vriendelijke eigenaar. Zeker aan te bevelen.

google
Frederika van Cleef
2 januari 2023

Prettige werksfeer, goed uitgevoerde werkzaamheden. top prestatie door deze mannen. Ik ben fan!

google
Michélle Satter
2 januari 2023

Een dakinspectie uit laten voeren, goede communicatie ik wist waar ik aan toe was en wat de staat van mijn dak bleek te zijn!

google
Mart Lindner
2 januari 2023

Door de afgelopen storm had mijn dak schade opgelopen en was er een lekkage ontstaan bij ons in de slaapkamer, met spoed gebeld naar AC Dak b.v. Zeer vriendelijk te woord gestaan, en binnen 1 uur stonden ze bij mij al voor de deur, wat een top service zeker in een situatie van spoed. De mannen hebben tijdelijk de lekkage kunnen oplossen op dezelfde dag. een nieuwe datum ingepland en de lekkage is nu voorgoed weg! Wij kunnen weer met een gerust hart gaan slapen dankzij AC Dak b.v. Erg tevreden over hoe snel en hoe goed deze mannen ons geholpen hebben!

google
Melinda Lunenburg
2 januari 2023

Duidelijk, correct en komt afspraken na. Mijn pannendak is keurig netjes en vakkundig vervangen. Wij zijn erg tevreden over deze firma!

google
Juliane Kuefer
1 januari 2023

De dakdekkers van ac dak b.v. hebben bij mij de bitumen dakbedekking vervangen. Ben erg tevreden met hoe alles is verlopen. Er was goed overleg alle afspraken zijn nagekomen en ze leveren kwaliteit.

google
Yassine van der Wilk
1 januari 2023

Keurig netjes en alles snel af kunnen handelen. Ik kan geen betere dakdekker wensen dan die van AC dak b.v.! Aanrader!

google
Nikita Koehorst
1 januari 2023

Snel ter plaatse, probleem direct verholpen, super aardige gasten!

google
Stefan Egger
30 december 2022

Terechte goeie reviews op Google en een echte aanrader als je een dakdekker zoekt!

google
Kay Grooten
30 december 2022

Aardig, betrokken en serieus het is heel erg mooi geworden!

google
Erin Wezenberg
30 december 2022

Heel tevreden, op tijd gekomen, keurig gewerkt, aardige mannen. Echt een aanrader. Goede prijs

google
Janniek Piest
30 december 2022

Beste dakdekker van de stad!!! Snel eerlijk en betrouwbaar!

google
Lizz de Kleine
24 december 2022

Echt een goede service. Ze kwamen heel snel en losten het probleem zonder enige tegenslag op. Ook was de klantenservice 10/10. De man was erg aardig en behulpzaam. Absoluut een bedrijf dat u kunt vertrouwen

google
Ignatius Sharif
24 december 2022

Deskundig oordeel en pragmatisch! Zeker aan te bevelen dakdekker

google
Jorre Koopmanschap
24 december 2022

Heel goed geholpen, duidelijke informatie, vriendelijk, goede adviezen. Top!

google
Svetlana de Vegt
24 december 2022

Snel geholpen, de dakdekkers gingen vakkundig te werk en konden in korte tijd het probleem identificeren en verhelpen.

google
Youssri Lammers
22 december 2022

Super blij met de renovatie die is uitgevoerd op het dak! tevreden met het eindresultaat.

google
Solaïman van Bergeijk
22 december 2022

Een echte aanrader voor als je een dakdekker nodig hebt, ze weten wat ze doen en doen dit ook goed!

google
Fady Loman
21 december 2022

Fijne ervaring gehad met dit bedrijf! 5 sterren zijn ze zeer zeker waard

google
Esli Liefting
21 december 2022

Goed werk geleverd, mijn dakpannen liggen er mooi bij!

google
Gökay Schimmel
20 december 2022

Bedankt voor de goede service, harde werkers zijn jullie!

google
Ivano Stavenuiter
20 december 2022

Nieuwe dakbedekking aan laten leggen door ac dak b.v., wat ziet ons dak er prachtig uit!! super blij mee.

google
Alana Klein Gunnewiek
20 december 2022

Goede service, snel op locatie om een lekkage te verhelpen. Prettige communicatie, iedereen tevreden!

google
Hetty Snoeck
20 december 2022

Problemen op mijn dak waren snel en goed verholpen! Mijn dak kan weer even vooruit dankzij deze vaklui!

google
Rudolf van Eldik
20 december 2022

Jullie hebben er ee vaste klant bij! ben erg te spreken over dit bedrijf.

google
Resy van der Lans
17 december 2022

Super snelle service, vriendelijk personeel en om het allemaal af te maken lage prijzen in vergelijking met andere dakdekkers. Geen verborgen kosten, ben erg tevreden!

google
Dan Pekel
17 december 2022

Zeer tevreden, ik belde voor spoed en binnen een uur stond er een dakdekker op de stoep, die ons kundig, vriendelijk en snel geholpen heeft.Bedankt voor deze snelle service

google
Donald Vreuls
17 december 2022

Ik had een lekkage aan mijn dak, en de heren stonden binnen een paar uur de lekkage te verhelpen, net op tijd want een storm was op komst anders was de schade vele malen groter geweest! Goede en vriendelijke service.

google
Patriek Lima
16 december 2022

Altijd een goede service met dit bedrijf!

google
Lois van Mill
16 december 2022

Namens mijzelf kan ik zeggen dat wij heel vakkundig zijn geholpen door AC Dak .Het gehele dak is in 2-3 dagen volledig vervangen. Werkzaamheden zijn heel netjes en

google
Guyon Lemmen
16 december 2022

Vandaag heb ik gebeld om een afspraak te maken en ook vandaag direct geholpen. De dakdekkers die langs gekomen zijn, zijn professioneel, leveren super netjes werk af en controleren alles goed is afgewerkt en opgeruimd. Erg blij met de snelle service en kwaliteit van goed afgeleverd werk. En ook een erg leuk gesprek met hen gehad. Telefoonnummer opgenomen voor toekomstig werk!

google
Ornella Smit
10 december 2022

Super blij met de renovatie die is uitgevoerd op het dak! tevreden met het eindresultaat.

google
Nannette Duindam
10 december 2022

Een echte aanrader voor als je een dakdekker nodig hebt, ze weten wat ze doen en doen dit ook goed!

Offerte uitgebreid

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Offerte snel

Vul uw naam, email en telefoonnummer in en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze klanten aan het woord

ACDak B.V. is een dakdekkersbedrijf die al jaren aan de weg timmert met een verfrissende aanpak. Een ervaring die door onze klanten onderschreven wordt. Wij zijn dan ook ergtrots op onze reviews.
4.7
Gebaseerd op 189 reviews
google
Fabiola Poelen
18 januari 2023

Top dakdekkers! Vriendelijk en zeer vakbekwaam, het hele platte dak met alles erop gerenoveerd, alles spoedig en netjes afgewerkt, precies zoals afgesproken.

google
Abdeljalil Hol
11 januari 2023

Verschillende offertes aangevraagd en vergeleken, uiteindelijk zaken gedaan met de mannen van AC Dak B.V.. Dit was dan ook de beste keuze die we konden maken. ons gehele dak voorzien van nieuwe dakpannen en wat is dit goed gedaan. Dankjewel voor de goed uitgevoerde werkzaamheden! Deze mannen zijn ook nog eens super vriendelijk en werken netjes.

google
Andre van der Laan
11 januari 2023

Professionele dakdekkers. Ondanks uitloop door niet geplande werkzaamheden geen onvertogen woord. Goede afwerking van het werk door kundige en vriendelijke mensen.

google
Sidney Tieleman
8 januari 2023

Door de hoge energiekosten dakisolatie laten aanbrengen op het dak door de mannen van ac dak! De dakdekkers kwamen op tijd, hebben goed werk geleverd en alles netjes achtergelaten. Blij dat we deze keuze hebben gemaakt.

google
Souad Nelisse
8 januari 2023

Zeer goed werk geleverd, netjes en bekwaam. Indien weer dakwerkzaamheden bij ons worden verricht, hoeven we niet na te denken wie wij hiervoor laten komen,

google
Ling Peeters
8 januari 2023

Zeer snel ter plaatsen. Hebben de zelfde dag nog een noodreparatie gemaakt zodat we niet nog meer schade zouden oplopen. Dit noem je nou een goede service. Helemaal top !

google
Sinan Mackaaij
7 januari 2023

Snelle service nadat er stormschade was ontstaan. Binnen 1 dag geregeld, voordat het ging regenen

google
Okke van Leersum
7 januari 2023

Ik zou zeker met dit bedrijf weer in zee gaan! Doen wat ze zeggen en leveren goede kwaliteit af.

google
Reamon Bazelmans
7 januari 2023

De pannen van ons dak zijn in 1 dag compleet vernieuwd. zeer vakbekwaam en professioneel Goede communicatie! een echte aanrader ook wat betreft de prijs.

google
Anneke Rinsma
7 januari 2023

Een hele fijne communicatie over de gang van zaken, Ik zou dit bedrijf zeker aanraden

google
Brayen de Vaan
7 januari 2023

Mijn nokvorsten vernieuwd. Dit is efficiënt en netjes uitgevoerd. Niks op aan te merken.

google
Michelangelo Verkuil
5 januari 2023

De pannen van ons dak zijn in 1 dag compleet vernieuwd. zeer vakbekwaam en professioneel Goede communicatie! een echte aanrader ook wat betreft de prijs!

google
Lucille van Mook
5 januari 2023

Mijn nokvorsten vernieuwd. Dit is efficiënt en netjes uitgevoerd. Niks op aan te merken.

google
Ishan Beute
4 januari 2023

Nieuwe dakpannen laten plaatsen, dit hebben ze heel goed gedaan. Dankjewel voor deze service

google
Marten Abrahamse
4 januari 2023

Top team, snelle service en hele aardige mannen die meedenken! Dank je wel voor alle werkzaamheden

google
Liban Hooijschuur
4 januari 2023

We zijn echt heel tevreden over de efficiëntie en effectiviteit van de professionals van AC dak b.v.!

google
Redouane Westhoff
2 januari 2023

tevreden over de kwaliteit van de dakpannen en al het geleverde werk. Heel erg bedankt.

google
Jeffry Bottema
2 januari 2023

Prima service, oplossingsgericht en een zeer vriendelijke eigenaar. Zeker aan te bevelen.

google
Frederika van Cleef
2 januari 2023

Prettige werksfeer, goed uitgevoerde werkzaamheden. top prestatie door deze mannen. Ik ben fan!

google
Michélle Satter
2 januari 2023

Een dakinspectie uit laten voeren, goede communicatie ik wist waar ik aan toe was en wat de staat van mijn dak bleek te zijn!

google
Mart Lindner
2 januari 2023

Door de afgelopen storm had mijn dak schade opgelopen en was er een lekkage ontstaan bij ons in de slaapkamer, met spoed gebeld naar AC Dak b.v. Zeer vriendelijk te woord gestaan, en binnen 1 uur stonden ze bij mij al voor de deur, wat een top service zeker in een situatie van spoed. De mannen hebben tijdelijk de lekkage kunnen oplossen op dezelfde dag. een nieuwe datum ingepland en de lekkage is nu voorgoed weg! Wij kunnen weer met een gerust hart gaan slapen dankzij AC Dak b.v. Erg tevreden over hoe snel en hoe goed deze mannen ons geholpen hebben!

google
Melinda Lunenburg
2 januari 2023

Duidelijk, correct en komt afspraken na. Mijn pannendak is keurig netjes en vakkundig vervangen. Wij zijn erg tevreden over deze firma!

google
Juliane Kuefer
1 januari 2023

De dakdekkers van ac dak b.v. hebben bij mij de bitumen dakbedekking vervangen. Ben erg tevreden met hoe alles is verlopen. Er was goed overleg alle afspraken zijn nagekomen en ze leveren kwaliteit.

google
Yassine van der Wilk
1 januari 2023

Keurig netjes en alles snel af kunnen handelen. Ik kan geen betere dakdekker wensen dan die van AC dak b.v.! Aanrader!

google
Nikita Koehorst
1 januari 2023

Snel ter plaatse, probleem direct verholpen, super aardige gasten!

google
Stefan Egger
30 december 2022

Terechte goeie reviews op Google en een echte aanrader als je een dakdekker zoekt!

google
Kay Grooten
30 december 2022

Aardig, betrokken en serieus het is heel erg mooi geworden!

google
Erin Wezenberg
30 december 2022

Heel tevreden, op tijd gekomen, keurig gewerkt, aardige mannen. Echt een aanrader. Goede prijs

google
Janniek Piest
30 december 2022

Beste dakdekker van de stad!!! Snel eerlijk en betrouwbaar!

google
Lizz de Kleine
24 december 2022

Echt een goede service. Ze kwamen heel snel en losten het probleem zonder enige tegenslag op. Ook was de klantenservice 10/10. De man was erg aardig en behulpzaam. Absoluut een bedrijf dat u kunt vertrouwen

google
Ignatius Sharif
24 december 2022

Deskundig oordeel en pragmatisch! Zeker aan te bevelen dakdekker

google
Jorre Koopmanschap
24 december 2022

Heel goed geholpen, duidelijke informatie, vriendelijk, goede adviezen. Top!

google
Svetlana de Vegt
24 december 2022

Snel geholpen, de dakdekkers gingen vakkundig te werk en konden in korte tijd het probleem identificeren en verhelpen.

google
Youssri Lammers
22 december 2022

Super blij met de renovatie die is uitgevoerd op het dak! tevreden met het eindresultaat.

google
Solaïman van Bergeijk
22 december 2022

Een echte aanrader voor als je een dakdekker nodig hebt, ze weten wat ze doen en doen dit ook goed!

google
Fady Loman
21 december 2022

Fijne ervaring gehad met dit bedrijf! 5 sterren zijn ze zeer zeker waard

google
Esli Liefting
21 december 2022

Goed werk geleverd, mijn dakpannen liggen er mooi bij!

google
Gökay Schimmel
20 december 2022

Bedankt voor de goede service, harde werkers zijn jullie!

google
Ivano Stavenuiter
20 december 2022

Nieuwe dakbedekking aan laten leggen door ac dak b.v., wat ziet ons dak er prachtig uit!! super blij mee.

google
Alana Klein Gunnewiek
20 december 2022

Goede service, snel op locatie om een lekkage te verhelpen. Prettige communicatie, iedereen tevreden!

google
Hetty Snoeck
20 december 2022

Problemen op mijn dak waren snel en goed verholpen! Mijn dak kan weer even vooruit dankzij deze vaklui!

google
Rudolf van Eldik
20 december 2022

Jullie hebben er ee vaste klant bij! ben erg te spreken over dit bedrijf.

google
Resy van der Lans
17 december 2022

Super snelle service, vriendelijk personeel en om het allemaal af te maken lage prijzen in vergelijking met andere dakdekkers. Geen verborgen kosten, ben erg tevreden!

google
Dan Pekel
17 december 2022

Zeer tevreden, ik belde voor spoed en binnen een uur stond er een dakdekker op de stoep, die ons kundig, vriendelijk en snel geholpen heeft.Bedankt voor deze snelle service

google
Donald Vreuls
17 december 2022

Ik had een lekkage aan mijn dak, en de heren stonden binnen een paar uur de lekkage te verhelpen, net op tijd want een storm was op komst anders was de schade vele malen groter geweest! Goede en vriendelijke service.

google
Patriek Lima
16 december 2022

Altijd een goede service met dit bedrijf!

google
Lois van Mill
16 december 2022

Namens mijzelf kan ik zeggen dat wij heel vakkundig zijn geholpen door AC Dak .Het gehele dak is in 2-3 dagen volledig vervangen. Werkzaamheden zijn heel netjes en

google
Guyon Lemmen
16 december 2022

Vandaag heb ik gebeld om een afspraak te maken en ook vandaag direct geholpen. De dakdekkers die langs gekomen zijn, zijn professioneel, leveren super netjes werk af en controleren alles goed is afgewerkt en opgeruimd. Erg blij met de snelle service en kwaliteit van goed afgeleverd werk. En ook een erg leuk gesprek met hen gehad. Telefoonnummer opgenomen voor toekomstig werk!

google
Ornella Smit
10 december 2022

Super blij met de renovatie die is uitgevoerd op het dak! tevreden met het eindresultaat.

google
Nannette Duindam
10 december 2022

Een echte aanrader voor als je een dakdekker nodig hebt, ze weten wat ze doen en doen dit ook goed!

Wij zijn ACDak

Leer het ACDAK DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.
arrow-right