Wat te doen bij een daklekkage

Inhoud van deze pagina
Primary Item (H2)Sub Item 1 (H3)

Wat te doen bij een daklekkage

Is er sprake van watervlekken die zich uitspreiden over de plafonds of muren van je woning? Dan is de oorzaak waarschijnlijk een lekkend dak. Het lek opsporen is het moeilijkste deel, maar het repareren van een dak lek is meestal vrij eenvoudig. In dit artikel lees je over enkele eenvoudige tips en tricks voor het vinden en repareren van dak lekken van diverse soorten daken. Als je een lekkend dak hebt, kun je dat maar beter meteen laten repareren. Ook als je er niet veel last van hebt of wanneer er een nieuw dak op de planning staat. Ook kleine dak lekken kunnen zelfs in korte tijd tot grote problemen leiden, zoals schimmel, verrotte kozijnen en omhulsels, vernielde isolatie en beschadigde plafonds en muren. Laat een lek zo snel mogelijk repareren door een ervaren dakdekker. Hierdoor heb je niet te maken met extra schade en daaropvolgende reparaties. 

Zorg goed voor je dak

Je vergeet het misschien snel, maar het dak is een van de belangrijkste onderdelen van je huis. Zonder een dak is je wooncomfort snel verdwenen. Het zorgt ervoor dat je altijd warm en droog in je huis zit en dat je interieur mooi blijft. Zodra er iets mis is met je dak, zoals een lek, kan dit grote gevolgen hebben en veel schade opleveren. Zorg daarom goed voor je dak. Zorg ervoor dat je het regelmatig zelf of door een professional laat inspecteren. Pleeg periodiek onderhoud en check of er niets vervangen moet worden. Daarnaast is het ook verstandig om je dak te inspecteren na een storm. Zo weet je zeker dat je niet na een tijd voor een nare verrassing komt te staan. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Heb je een goed onderhouden dak, dan zul je ook met minder of geen vervelende lekkages te maken hebben,. 

Hoe vind je een dak lek? 

Wanneer je een lek probeert op te sporen, is het verstandig om te beginnen door naar de vlekken bij het dak te kijken. Kijk of er dingen zijn die door het dak steken. Objecten die het dak binnendringen, zijn verreweg de meest voorkomende bron van lekken. Het is zeldzaam dat er dak lekken zomaar ontstaan in open gebieden, zelfs op oudere daken. De objecten die het dak binnendringen, kunnen bijvoorbeeld dakpannen, stenen, takken zijn. Zo kunnen er objecten door het dak zijn gegaan als het gevolg van een storm of een brand. Let op dat deze objecten zich op enkele meters van het lek kunnen bevinden. Heb je een zolder, dan is dit de gemakkelijkste manier om een ​​lek op te sporen. Ga met een zaklantaarn naar boven om te vinden waar de oorzaak van het lek zich bevindt. Je herkent het dak lek aan watervlekken, zwarte vlakken en schimmel vlekken. Heb je geen zolder, dan zul je het dak op moeten om de oorzaak van het lek te vinden. Wees hier altijd voorzichtig mee of laat dit over een aan professional. 

Een tip voor het opsporen van mogelijke daklekkages

Kun je het lek niet vinden? Ga dan met een tuinslang het dak op. Zorg ervoor dat iemand anders je kan helpen die binnen de watervlekken in de gaten kan houden en je kan laten weten wanneer de watervlek groter begint te worden. Laat het water op het dak lopen. Isoleer de andere gebieden, zodat het water niet overal heen gaat. Laat de tuinslang enkele minuten in een bepaald gebied lopen voordat je het iets verder het dak op beweegt. Dit proces kan meer dan een uur duren, dus wees geduldig en verplaats de slang niet te snel. 

Diverse oorzaken daklekkage

Een daklekkage kan veel diverse oorzaken hebben. Zo kan een grote lekkage ontstaan door acute schade van bijvoorbeeld storm- of brandschade. Zo kunnen er bijvoorbeeld dakpannen van het dak zijn afgewaaid. Deze dakpannen, maar ook grote takken of stenen kunnen door de wind zijn meegenomen en een gat in je dak veroorzaken. Een kleine daklekkage kan ook geleidelijk ontstaan door slijtage of schade aan de dakbedekking. Zeker bij oudere platte daken komt lekkage vaak voor. Een plat dak heeft namelijk naden. Als het erg koud of warm is, zit dit materiaal zich uit of het krimpt. Hierdoor kunnen er snel scheuren en lekkages ontstaan. Een veelvoorkomende oorzaak van een daklekkage is een verstopte of dichtzittende dakgoot. Het water kan hierdoor niet weglopen en het water zal zich daardoor verzamelen op het dak wat een lekkage veroorzaakt. Als laatste kan ook je schoorsteen een dak lek veroorzaken. Dit kan door meerdere redenen ontstaan. 

Controleer de afvoerbuizen bij je sanitair

Een lekkage kan ook veroorzaakt zijn door je afvoerbuizen. Deze buizen kunnen namelijk weggerot of gescheurd zijn, waardoor het water langs de buis het huis binnen kan stromen. Het is verstandig om de buizen dan te laten vervangen door een professional. 

Waterlekkage door een dakkapel 

Water komt niet altijd binnen via het plafond. Vaak komt er door de wind aangedreven regen van boven het dak binnen, vooral rond de ramen. Dakkapellen bieden veel plekken waar water naar beneden kan druppelen en het dak kan binnendringen. Daarnaast kan het water ook tussen de gevelbeplating komen, omdat er scheuren in de beplating zitten. Water dringt door deze scheuren en baant zich een weg. Zelfs kit die er intact uitziet, sluit niet al het vocht en water uit. Controleer of het gebied goed is beschermd. Graaf de kit eruit en vervang deze met een hoogwaardige kit. Vervang gebarsten, verrotte of ontbrekende gevelbeplating en zorg ervoor dat het nieuwe stuk minstens 5 centimeter overlapt. Dit kun je uiteraard ook laten controleren en repareren door een professional, zodat je zeker weet dat alles perfect wordt gedaan. 

Lekkage door de schoorsteen

Is er sprake van vochtplekken en insijpelend water rondom de schouw? Dan kan dit wijzen op een lekkende schoorsteen. Het is belangrijk om dit snel aan te pakken, omdat dit voor veel schade kan zorgen en het kan zelfs de constructie van je dak aantasten. Een lekkende schoorsteen kan diverse oorzaken hebben. Hierbij de verschillende oorzaken:

Kapotte schoorsteenkap

Een lekkage kan veroorzaakt worden door een kapotte schoorsteenkap. De schoorsteenkap beschermt je namelijk niet alleen tegen vogels die een nest in je schoorsteen willen maken, maar ook tegen regen. Is je schoorsteenkap kapot, dan kan er makkelijk water in je schoorsteen sijpelen. De eenvoudige oplossing hiervoor is om je schoorsteenkap te laten vervangen.

Poreus metselwerk

Het metselwerk in de schoorsteen kan ook zorgen voor een lek. Er groeien algen en mossen op de stenen waardoor het voegwerk niet meer waterdicht is. Weersomstandigheden, zoals wind en regen zorgen ervoor dat het metselwerk verzand en daardoor poreus wordt. De stenen zullen vervolgens het vocht opnemen. De oplossing hiervoor is om de schoorsteen opnieuw te laten voegen of om de schoorsteen compleet af te laten breken en opnieuw te metselen. Als laatste is het verstandig om de schoorsteen ook meteen te laten impregneren.

Kapotte loodslabben

Een loodslab is de strook lood rondom de buitenkant van je schouw. De loodslab zorgt ervoor dat de schouw waterdicht wordt afgesloten. Diverse weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de loodslab gaat slijten. Hierdoor kan de loodslab verbuigen of er kunnen scheuren ontstaan, wat kan resulteren in een lekkende schoorsteen. Er wordt als oplossing vaak gekozen voor speciale loodstickers, maar het vervangen van de loodslab is vaak toch echt de beste oplossing voor het probleem. 

Afbrokkelende schoorsteen

Een lekkage in je schoorsteen kan ook veroorzaakt worden door het afbrokkelen van de stenen. Vroeger werden de schoorstenen gedicht met cement. Door de invloed van weersomstandigheden kan cement poreus worden en gaan scheuren. Hierdoor kunnen de stenen los brokkelen en in de schoorsteen terechtkomen. Het is verstandig om dan het schoorsteenplateau te laten vervangen door een kunststof exemplaar. Kunststof is namelijk een stuk beter bestand tegen regen en wind en het materiaal is ook erg flexibel. 

Laat je daklekkages repareren door een vakkundige dakdekker

Het is belangrijk om op tijd hulp in te schakelen van een dakdekker. Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, inspectie of controle. Ook voor het repareren van daklekkage en het plaatsen van een nieuw dak kun je bij een dakdekker terecht. Wat je gewenste dak klus ook is, het vraagt altijd om precisie en nauwkeurigheid in zowel de uitvoering als de voorbereiding. Voor deze dak klussen is vakmanschap vereist. Kies voor vakkundige dakdekkers met een professionele houding. Bij elke klus moet een duidelijk aanspreekpunt aanwezig zijn op de werkvloer. Iemand die je als klant kunt aanspreken en de gehele klus in goede banen kan leiden. Een deskundige die de kwaliteit bewaakt en precies weet wie waar het beste tot zijn recht komt. 

Persoonlijke aandacht voor jou als klant

Kies voor een dakdekkersbedrijf dat je persoonlijk kennis laat maken met de dakdekkers. Veel mensen vinden dit een fijne ervaring. Ga voor een bedrijf dat de offertes en prijsopgaven op locatie laat maken direct door een dakdekker. Bespreek je wensen en mogelijkheden door met een specialist. Zo weet je precies wat je kunt verwachten qua werkzaamheden en kosten. 

Kosten reparatie daklek

Mocht de daklekkage zijn veroorzaakt door een onvoorziene gebeurtenis, zoals een storm of een brand, dan worden de kosten van de reparatie gedekt door je opstalverzekering. Het kan zijn dat je verzekeraar een prijsopgave vooraf wilt weten. In de meeste gevallen kan je dakexpert dit geven. In vele gevallen kan je dakdekker ook de schade rechtstreeks met je verzekeraar afwikkelen. 

Wat bepaalt de prijs van dak klussen?

De prijs om een dak lek te repareren verschilt. Over het algemeen wordt de prijs van dak klussen bepaalt door diverse factoren. Dit zijn ze:

  • Soort dakbedekking
  • Soort isolatiemateriaal
  • Het dakoppervlakte
  • Het soort dak (plat, hellend of groen)

Reparaties aan verschillende soorten daken

Daklekkages kunnen op allerlei diverse soorten daken voorkomen. Dit kan namelijk op hellende, platte, bitumen of dakpannen daken gebeuren. Het is belangrijk dit zo snel mogelijk te herstellen zodat je weer vlug comfortabel kunt wonen en leven. Er zijn veel verschillende soorten daken. Dit zijn de meest voorkomende daken die je in Nederland kunt tegenkomen: 

Verschillende soorten hellende daken 

Een hellend dak is de meest voorkomende dak soort in Nederland. Het is een verstandige keuze, omdat er zo extra bruikbare vloeroppervlakte wordt gecreëerd. Daarnaast is een hellend dak geschikt voor elke bouwstijl. Hierbij de diverse soorten hellende daken: 

Lessenaarsdak

Een lessenaarsdak is een dak dat is opgebouwd uit één enkel hellend dakvlak. Deze daksoort past bij veel diverse bouwstijlen, zowel modern als traditioneel. Maar het staat vooral erg mooi bij een woning met vele en hoge ramen. Je beschikt over namelijk over een groot geveloppervlak waar je veel mee kunt doen. 

Mansardedak

Een mansardedak is een dakvorm waarbij het onderste deel van het dek steiler is dan het bovenste deel. Hierdoor ontstaat een geknikte vorm. Dit zie je vaak terug bij oudere boerderijen. Binnen wordt er zoveel bruikbare ruimte gecreëerd. 

Wolfsdak

Een wolfsdak is een dak met afgeschuinde kanten aan de korte zijden. Dit worden ook wel wolfseinden genoemd. Een wolfsdak is eenvoudig toe te passen op diverse daktypen. 

Verschillende soorten platte daken

Het merendeel van de Nederlandse huizen heeft dan nog wel steeds een hellend dak, toch zijn platte daken de laatste jaren flink in opmars. De verschillende soorten platte daken worden van elkaar onderscheiden op basis van de dakopbouw. Het gaat hierbij om de positie van de isolatie. Dit zijn de verschillende soorten platte daken:

Koud dak

Bij een koud plat dak ligt de isolatie onder de dakbedekking en de dakconstructie. Er zijn meerdere nadelen aan deze vorm van isolatie verbonden, dus het wordt niet vaak meer uitgevoerd. 

Warm dak

Bij een warm plat dak wordt de isolatie aan de bovenzijde van de dragende constructie aangebracht. Dit kan bijvoorbeeld boven het dakbeschot, beton of balklaag zijn. Het is de meest voorkomende vorm van isolatie, omdat het ook de meeste veilige optie is. 

Omgekeerd dak

Bij een omgekeerd plat dak wordt de isolatielaag op de waterkerende laag aangebracht. Deze vorm van isolatie zie je voornamelijk bij parkeerdaken of dakterrassen. 

Verschillende soorten groendaken 

Naast hellende en platte daken, kun je ook kiezen voor een groendak. Het dakoppervlak is dan volledig begroeid met planten, vetplanten of gras. Het grote voordeel van een groendak is dat het prachtig is om te zien. Daarnaast verhoogt het ook de brandweerstand, isolatiewaarde en levensduur van je dak. De begroeiing van planten zorgt er namelijk voor de uv-stralen niet de waterdichte laag kunnen bereiken. Daarnaast zorgt de begroeiing ook voor een extra isolatielaag, wat je zeker zult merken aan de hoogte je energierekening. Groendaken zijn ook erg goed voor je gezondheid, omdat ze fijnstof opnemen. Dit verbetert de algemene luchtkwaliteit. Daarnaast heeft een groendak ook een positieve invloed op het klimaat. De CO2 wordt namelijk omgezet in zuurstof. Hierdoor kun je soms een premie ontvangen van een gemeente of energiemaatschappij voor het plaatsen van een groendak. Er zijn twee verschillende soorten groendaken, dit zijn ze: 

Intensief groendak

De begroeiing van een intensief groendak is gelijkwaardig aan die van een gewone traditionele tuin. Het is een geweldige oplossing wanneer je in de stad woont en er geen ruimte is voor een tuin. Maak een beloopbare zone of een dakterras op je groendak waar je tot rust kunt komen. 

Extensief groendak

Een extensief groendak is een groendak waar vegetaties opgroeien die zichzelf in stand houden. De begroeiing kan zichzelf hierdoor verder ontwikkelen zonder dat je er veel onderhoud aan kwijt bent. 

Laat je dak regelmatig inspecteren en controleren

Wat voor soort dak je ook hebt, een daklekkage kan iedereen overkomen. Het is een vervelende situatie, dus het is verstandig om dak lekken zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Dit doe je door periodiek onderhoud en controle uit te laten voeren door professionele dakdekkers. Ben je op zoek naar een ervaren en erkende dakdekker in Nederland? Dan ben je bij ACDak aan het juiste adres. Ook voor een uitgebreide dakinspectie kun je terecht bij ACDak. Onderhoud en controle is van essentieel belang bij een dak. Zo kun je eenvoudig schade en kosten voorkomen door altijd op tijd bij mogelijke problemen te zijn. Laat de staat van je dakbedekking controleren. Laat het dak gratis inspecteren door de experts van ACDak. 

Laat het lek opsporen door een expert

Het kan erg lastig zijn om de oorzaak van de daklekkage te vinden. Laat in dat geval een deskundige dakdekker je helpen. Door de vakmensen van ACDak kan het lek vaak snel en eenvoudig opgespoord worden. Ook een klein dak lek kan veel schade en overlast veroorzaken. Het vocht in je huis kan namelijk voor de vorming van schimmel veroorzaken. Schimmel is zeer schadelijk voor jouw gezondheid en die van je dierbaren. Daarnaast kan schimmel ook voor nare geurtjes zorgen en het staat natuurlijk ook niet bepaald mooi en verzorgd op je muren of plafond. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Na het vinden van de oorzaak van je daklekkage is het hoog de tijd voor de reparatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of vraag een gratis lekdetectie aan bij de dakdekker. Ga naar ACDak.nl en neem contact op via het contactformulier of bel naar 085-0197049. In de vrijblijvende offerte wordt een advies gegeven over de werkzaamheden, garantie en prijs. ACDak komt uiteraard alle afspraken na en gaan altijd voor een 100% klanttevredenheid. Het is verstandig om direct contact op te nemen met een professional wanneer je merkt dat je een daklekkage hebt. Een daklekkage kan namelijk veel schade opleveren. Zorg dat het lekkage snel opgelost wordt en zo voorkom je veel onnodige kosten. 

24/7 service in het geval van spoed 

Is het dak of een stuk van het dak van je huis afgewaaid en heeft dit een groot gat in het dak veroorzaakt? Je moet dan uiteraard onmiddellijk geholpen worden. In het geval van spoed, kun je 24/7 bij ACDak terecht. Er zal zo snel mogelijk een dakdekker naar je toe komen en er wordt dan voor een noodvoorziening gezorgd. In de meeste gevallen wordt er een zeil over het dag gelegd. Zo wordt er voorkomen dat er nog meer schade aan je interieur en dak wordt veroorzaakt. Vervolgens wordt het dak zo snel mogelijk voor je hersteld. Laat je daklekkage vandaag nog oplossen door ACDak. 


Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis dakinspectie

Laat uw dak gratis inspecteren door een vakkundige dakdekker en voorkom onkosten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met een dakdekker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 085 303 8824
ACDAK B.V. uw partner voor Wat te doen bij een daklekkage
Wilt u binnenkort aan de slag met het renoveren, onderhouden of repareren van uw platte of hellende dak? Dan bent u bij ACDak aan het juiste adres.

Bij ACDak kunnen wij uw dak compleet renoveren van A tot Z. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek / Dakinspectie
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

Vele tevreden klanten gingen u voor

google
Ace Genesis Mack 10
31 maart 2023

Goede service, perfecte afwerking. En hele toffe kerels.. kortom hier moet je zijn voor jou mooiste ideen! En zij creeen het! Wacht niet en bel!

google
Erik Schönherr
12 maart 2023

Goede ervaring met ACDAK B.V. Dakdekkers waren vriendelijk en hebben goed gewerkt. Communicatie tussen dakdekkers en kantoor was niet perfect maar alles is goed opgelost. Als ik weer dak problemen heb doe ik graag weer een beroep op dit bedrijf. Prima gewerkt.

google
Andra Luijks
10 februari 2023

5 sterren voor dit bedrijf! wat een goed werk hebben ze afgeleverd.

google
Laurentius Wennink
10 februari 2023

De lekkage op mijn dak werd zó snel en goed geholpen dat 5 sterren zeker op z'n plaats zijn.

google
Cecilia Schneijder
9 februari 2023

Wat zijn wij toch blij met onze nieuwe dakbedekking. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan.

google
Ginny Niemeijer
9 februari 2023

Prettig dat er zulke dakdekkers bestaan, harde werkers met oog voor detail.

google
Milos Nijeboer
9 februari 2023

Door stormschade waren er dakpannen van mijn dak gewaaid, De dakdekkers van ac dak hebben dit de dag erna al op kunnen lossen. Dankjewel voor de fijne communicatie en de goed uitgevoerde werkzaamheden.

google
Zeynep Kosse
9 februari 2023

Onderhoudsbeurt aan mijn dak laten uitvoeren, Tevreden met het resultaat.

google
Rajeev van Puffelen
9 februari 2023

Fijn bedrijf die goed kwaliteitswerk leveren.

google
Dennes Holster
9 februari 2023

Werk is deskundig uitgevoerd en na afloop is alle rotzooi opgeruimd. De daken liggen er weer netjes bij.

google
Waqas Knigge
8 februari 2023

Mooi bitumen dak gelegd, snel en goed gedaan en vriendelijke dakdekkers aan huis gehad.

google
Dunia Geertsema
8 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Tyrell Stok
8 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Stefania Vlieland
8 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Claudia van Waarden
8 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Jikke Zoutenbier
6 februari 2023

Werk is deskundig uitgevoerd en na afloop is alle rotzooi opgeruimd. De daken liggen er weer netjes bij.

google
Djordy van Heel
6 februari 2023

Mooi bitumen dak gelegd, snel en goed gedaan en vriendelijke dakdekkers aan huis gehad.

google
Hilbertus Fleur
6 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Yentl Lodewijks
6 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Fairouz Vervoorn
5 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Zef van Gils
5 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Trynke Andringa
4 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Miroslav van Spijk
4 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Hendry Groenland
4 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Huib Oster
4 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Jeska Scholing
3 februari 2023

Dit zijn nou een vakmensen die weten wat ze doen, Erg tevreden met mijn dak.

google
Tonnis Korporaal
3 februari 2023

Deze maand ons complete platte dak laten vervangen. Nieuwe isolatie erop en helemaal dicht afgewerkt. Netjes gewerkt en blij met het resultaat.

google
Maron Pelgrim
3 februari 2023

Geven goed en eerlijk advies. Denken met je mee naar de beste oplossing, snel een duidelijke offerte ontvangen. Leveren goed werk af en komen afspraken na! Ben erg blij met het geleverde werk. Bedankt voor het snelle handelen. Verfrissend zo na eerdere andere ervaringen met andere bedrijven.

google
Berrie van Berkom
1 februari 2023

Dit zijn nou een vakmensen die weten wat ze doen, Erg tevreden met mijn dak.

google
Carlijne Olsman
1 februari 2023

Deze maand ons complete platte dak laten vervangen. Nieuwe isolatie erop en helemaal dicht afgewerkt. Netjes gewerkt en blij met het resultaat.

google
Hebe Klepper
1 februari 2023

Geven goed en eerlijk advies. Denken met je mee naar de beste oplossing, snel een duidelijke offerte ontvangen. Leveren goed werk af en komen afspraken na! Ben erg blij met het geleverde werk. Bedankt voor het snelle handelen. Verfrissend zo na eerdere andere ervaringen met andere bedrijven.

google
Omaira Baken
31 januari 2023

De moeite waard om bij hun een offerte aan te vragen.

google
Thijm Paulusma
31 januari 2023

Prima werk afgeleverd, betrouwbaar en deskundig bedrijf! Dit in tegenstelling tot onze ervaringen met andere bedrijven.

google
Lizan Koppe
31 januari 2023

Nieuwe dakbedekking aan laten leggen op ons dak (140m2), Blij met het eindresultaat, Top.

google
Welmoed van Hulten
31 januari 2023

Betrouwbaar, duidelijke offerte, goede communicatie, beleefd, houdt zich aan afspraken, denkt mee, absoluut aan te raden Ze hebben bij ons het volledige dak, (80m2) naar volle tevredenheid vervangen.

google
Safia van der Boon
30 januari 2023

Verschillende dakdekkers gecontacteerd, uiteindelijk gekozen voor AC dak, we hadden geen betere keuze kunnen maken. In het vervolg weten we waar we moeten zijn.

google
Ashna Matthijssen
30 januari 2023

Heldere offerte, goede prijs en een eerlijk advies. Daarnaast hebben ze vakwerk afgeleverd en zijn het aardige mannen met hart voor de zaak.

google
Filiz Velthuis
30 januari 2023

Goede communicatie met betrekking tot de aanleg van zonnepanelen, werk is goed uitgevoerd, communicatie verliep goed.

google
Hessel Huisken
30 januari 2023

Vakmannen! Harde werkers, kundig en altijd vriendelijk. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen en dat gaan we ook zeker doen.

google
Vedat Versprille
28 januari 2023

Zeer snelle afhandeling van onze stormschade voor een eerlijke prijs. Top service.Twee ervaren dakdekkers hebben ons dak mooi en netjes bedekt. Ze waren op de afgesproken tijd aanwezig, raffelden niets af, ruimden hun spullen netjes op. Wij zijn zelf uiterst tevreden over ons dak.

google
Raymond Coers
28 januari 2023

Deskundig team dat hun vak verstaat, Ik zou dit bedrijf dan ook ten zeerste aanraden.

google
Jayden van Leeuwen
28 januari 2023

Een fantastisch team dat erg netjes werkt en zich houdt aan de gemaakte afspraken. Dit was de tweede keer dat wij van hun diensten gebruik hebben gemaakt en waren wederom dus zeer tevreden.

google
David de Boom
27 januari 2023

Geweldig resultaat. De klus heeft wat langer geduurd door het weer maar Rafik en zijn collega's waren elke dag netjes ter plaatse om als het droog was zoveel mogelijk te doen. Erg blij met het resultaat en service!

google
Ilja Bosgraaf
26 januari 2023

Aardige en serieuze man komt zijn afspraken na en leverde goed werk. Goed bedrijf.

google
Ruveyda Reniers
26 januari 2023

Nieuwe dakbedekking laten aanleggen op mijn garage. Dit is snel en goed uitgevoerd.

google
Tygo Feddema
25 januari 2023

Zeer te spreken over dakdekkersbedrijf AC Dak B.V.

google
Eran Bossenbroek
25 januari 2023

Onze dak was aan renovatie toe, Dit heb ik laten doen door de mannen van AC dak. Erg blij met het resultaat. Fijn bedrijf om mee te werken.

google
Damyan van Hunnik
24 januari 2023

Afgelopen week heeft dit bedrijf ons dak gedaan incl isolatie. Prima werk afgeleverd. Vriendelijke en hardwerkende mensen. Ik ben er zeer tevreden over.

google
Lance van Bentem
24 januari 2023

Met goed overleg dakisolatie aan laten brengen, Dit was een zeer goede keuze. dankjewel voor de goede communicatie. Echt een topprestatie geleverd.

google
Harold Bitter
23 januari 2023

Fijn dat er nog dakdekkers zijn die hun werk wel goed kunnen uitvoeren, Ik weet waar ik de volgende keer weer moet zijn voor mijn dak.

Offerte uitgebreid

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Offerte snel

Vul uw naam, email en telefoonnummer in en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze klanten aan het woord

ACDak B.V. is een dakdekkersbedrijf die al jaren aan de weg timmert met een verfrissende aanpak. Een ervaring die door onze klanten onderschreven wordt. Wij zijn dan ook ergtrots op onze reviews.
4.7
Gebaseerd op 244 reviews
google
Ace Genesis Mack 10
31 maart 2023

Goede service, perfecte afwerking. En hele toffe kerels.. kortom hier moet je zijn voor jou mooiste ideen! En zij creeen het! Wacht niet en bel!

google
Erik Schönherr
12 maart 2023

Goede ervaring met ACDAK B.V. Dakdekkers waren vriendelijk en hebben goed gewerkt. Communicatie tussen dakdekkers en kantoor was niet perfect maar alles is goed opgelost. Als ik weer dak problemen heb doe ik graag weer een beroep op dit bedrijf. Prima gewerkt.

google
Andra Luijks
10 februari 2023

5 sterren voor dit bedrijf! wat een goed werk hebben ze afgeleverd.

google
Laurentius Wennink
10 februari 2023

De lekkage op mijn dak werd zó snel en goed geholpen dat 5 sterren zeker op z'n plaats zijn.

google
Cecilia Schneijder
9 februari 2023

Wat zijn wij toch blij met onze nieuwe dakbedekking. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan.

google
Ginny Niemeijer
9 februari 2023

Prettig dat er zulke dakdekkers bestaan, harde werkers met oog voor detail.

google
Milos Nijeboer
9 februari 2023

Door stormschade waren er dakpannen van mijn dak gewaaid, De dakdekkers van ac dak hebben dit de dag erna al op kunnen lossen. Dankjewel voor de fijne communicatie en de goed uitgevoerde werkzaamheden.

google
Zeynep Kosse
9 februari 2023

Onderhoudsbeurt aan mijn dak laten uitvoeren, Tevreden met het resultaat.

google
Rajeev van Puffelen
9 februari 2023

Fijn bedrijf die goed kwaliteitswerk leveren.

google
Dennes Holster
9 februari 2023

Werk is deskundig uitgevoerd en na afloop is alle rotzooi opgeruimd. De daken liggen er weer netjes bij.

google
Waqas Knigge
8 februari 2023

Mooi bitumen dak gelegd, snel en goed gedaan en vriendelijke dakdekkers aan huis gehad.

google
Dunia Geertsema
8 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Tyrell Stok
8 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Stefania Vlieland
8 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Claudia van Waarden
8 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Jikke Zoutenbier
6 februari 2023

Werk is deskundig uitgevoerd en na afloop is alle rotzooi opgeruimd. De daken liggen er weer netjes bij.

google
Djordy van Heel
6 februari 2023

Mooi bitumen dak gelegd, snel en goed gedaan en vriendelijke dakdekkers aan huis gehad.

google
Hilbertus Fleur
6 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Yentl Lodewijks
6 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Fairouz Vervoorn
5 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Zef van Gils
5 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Trynke Andringa
4 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Miroslav van Spijk
4 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Hendry Groenland
4 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Huib Oster
4 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Jeska Scholing
3 februari 2023

Dit zijn nou een vakmensen die weten wat ze doen, Erg tevreden met mijn dak.

google
Tonnis Korporaal
3 februari 2023

Deze maand ons complete platte dak laten vervangen. Nieuwe isolatie erop en helemaal dicht afgewerkt. Netjes gewerkt en blij met het resultaat.

google
Maron Pelgrim
3 februari 2023

Geven goed en eerlijk advies. Denken met je mee naar de beste oplossing, snel een duidelijke offerte ontvangen. Leveren goed werk af en komen afspraken na! Ben erg blij met het geleverde werk. Bedankt voor het snelle handelen. Verfrissend zo na eerdere andere ervaringen met andere bedrijven.

google
Berrie van Berkom
1 februari 2023

Dit zijn nou een vakmensen die weten wat ze doen, Erg tevreden met mijn dak.

google
Carlijne Olsman
1 februari 2023

Deze maand ons complete platte dak laten vervangen. Nieuwe isolatie erop en helemaal dicht afgewerkt. Netjes gewerkt en blij met het resultaat.

google
Hebe Klepper
1 februari 2023

Geven goed en eerlijk advies. Denken met je mee naar de beste oplossing, snel een duidelijke offerte ontvangen. Leveren goed werk af en komen afspraken na! Ben erg blij met het geleverde werk. Bedankt voor het snelle handelen. Verfrissend zo na eerdere andere ervaringen met andere bedrijven.

google
Omaira Baken
31 januari 2023

De moeite waard om bij hun een offerte aan te vragen.

google
Thijm Paulusma
31 januari 2023

Prima werk afgeleverd, betrouwbaar en deskundig bedrijf! Dit in tegenstelling tot onze ervaringen met andere bedrijven.

google
Lizan Koppe
31 januari 2023

Nieuwe dakbedekking aan laten leggen op ons dak (140m2), Blij met het eindresultaat, Top.

google
Welmoed van Hulten
31 januari 2023

Betrouwbaar, duidelijke offerte, goede communicatie, beleefd, houdt zich aan afspraken, denkt mee, absoluut aan te raden Ze hebben bij ons het volledige dak, (80m2) naar volle tevredenheid vervangen.

google
Safia van der Boon
30 januari 2023

Verschillende dakdekkers gecontacteerd, uiteindelijk gekozen voor AC dak, we hadden geen betere keuze kunnen maken. In het vervolg weten we waar we moeten zijn.

google
Ashna Matthijssen
30 januari 2023

Heldere offerte, goede prijs en een eerlijk advies. Daarnaast hebben ze vakwerk afgeleverd en zijn het aardige mannen met hart voor de zaak.

google
Filiz Velthuis
30 januari 2023

Goede communicatie met betrekking tot de aanleg van zonnepanelen, werk is goed uitgevoerd, communicatie verliep goed.

google
Hessel Huisken
30 januari 2023

Vakmannen! Harde werkers, kundig en altijd vriendelijk. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen en dat gaan we ook zeker doen.

google
Vedat Versprille
28 januari 2023

Zeer snelle afhandeling van onze stormschade voor een eerlijke prijs. Top service.Twee ervaren dakdekkers hebben ons dak mooi en netjes bedekt. Ze waren op de afgesproken tijd aanwezig, raffelden niets af, ruimden hun spullen netjes op. Wij zijn zelf uiterst tevreden over ons dak.

google
Raymond Coers
28 januari 2023

Deskundig team dat hun vak verstaat, Ik zou dit bedrijf dan ook ten zeerste aanraden.

google
Jayden van Leeuwen
28 januari 2023

Een fantastisch team dat erg netjes werkt en zich houdt aan de gemaakte afspraken. Dit was de tweede keer dat wij van hun diensten gebruik hebben gemaakt en waren wederom dus zeer tevreden.

google
David de Boom
27 januari 2023

Geweldig resultaat. De klus heeft wat langer geduurd door het weer maar Rafik en zijn collega's waren elke dag netjes ter plaatse om als het droog was zoveel mogelijk te doen. Erg blij met het resultaat en service!

google
Ilja Bosgraaf
26 januari 2023

Aardige en serieuze man komt zijn afspraken na en leverde goed werk. Goed bedrijf.

google
Ruveyda Reniers
26 januari 2023

Nieuwe dakbedekking laten aanleggen op mijn garage. Dit is snel en goed uitgevoerd.

google
Tygo Feddema
25 januari 2023

Zeer te spreken over dakdekkersbedrijf AC Dak B.V.

google
Eran Bossenbroek
25 januari 2023

Onze dak was aan renovatie toe, Dit heb ik laten doen door de mannen van AC dak. Erg blij met het resultaat. Fijn bedrijf om mee te werken.

google
Damyan van Hunnik
24 januari 2023

Afgelopen week heeft dit bedrijf ons dak gedaan incl isolatie. Prima werk afgeleverd. Vriendelijke en hardwerkende mensen. Ik ben er zeer tevreden over.

google
Lance van Bentem
24 januari 2023

Met goed overleg dakisolatie aan laten brengen, Dit was een zeer goede keuze. dankjewel voor de goede communicatie. Echt een topprestatie geleverd.

google
Harold Bitter
23 januari 2023

Fijn dat er nog dakdekkers zijn die hun werk wel goed kunnen uitvoeren, Ik weet waar ik de volgende keer weer moet zijn voor mijn dak.

Wij zijn ACDak

Leer het ACDAK DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.
crossarrow-right