Voorkom onnodige kosten bij een daklekkage

Inhoud van deze pagina
Primary Item (H2)Sub Item 1 (H3)

Voorkom onnodige kosten bij een daklekkage

Als u merkt dat u een daklekkage heeft, neem dan direct contact op met ACDak B.V. Een daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Een grote lekkage ontstaat meestal door acute schade zoals stormschade of brandschade. Een kleine lekkage kan geleidelijk ontstaan door slijtage of andere schade aan de dakbedekking.

Laat uw daklekkage vandaag nog oplossen en neem contact op met een dakdekker van ACDak. Bel direct 085 303 8824 of vul het contactformulier in.

Snelle hulp bij daklekkage nodig?

Wanneer het dak van uw huis waait of er een groot gat in het dak ontstaat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. ACDak B.V. staat met zijn spoeddienst 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar in het geval van een calamiteit. Er komt zo snel mogelijk een dakdekker naar u toe om in ieder geval een noodvoorziening te treffen. Meestal wordt er een zeil over het dak gelegd en vastgezet. Zo wordt voorkomen dat er meer schade ontstaat, zowel aan het dak als aan het interieur. Vervolgens herstellen wij uw dak zo snel mogelijk.

Met spoed uw daklekkage laten oplossen?

Meld hier met spoed uw daklekkage of bel direct met een dakdekker via telefoonnummer 085 303 8824. Een kleine daklekkage is soms lastig op te sporen. Als u merkt dat het dak lekt, maar niet meteen kunt zien waar de lekkage vandaan komt, dan kan onze erkende dakdekker u helpen. Een lastig op te sporen daklekkage kan door onze vakmensen vaak snel worden gevonden. Ook een kleine daklekkage kan flinke overlast veroorzaken, omdat vocht uw woongenot vermindert en uw gezondheid negatief beïnvloedt.

Waarom is het zo belangrijk om een vakman in te schakelen?

De opsporing van de bron van de daklekkage is een ingewikkelde klus die ervaring en vakmanschap vereist. Ditzelfde geldt voor het verhelpen van de daklekkage. Als woningbezitter wilt u ernstige en blijvende schade te allen tijde voorkomen. Denkt u bijvoorbeeld aan vocht in uw woning, waarbij bacteriën en schimmels vrij spel krijgen. Niet alleen beïnvloedt een verslechtering van de luchtkwaliteit uw woongenot, ook op uw gezondheid heeft dit een negatieve impact.

Gevolgen van langdurige daklekkage voor uw gezondheid

Behalve tot bacteriën en schimmels leidt een daklekkage die niet op tijd wordt aangepakt mogelijk ook tot ongedierte en het vrijkomen van formaldehyde, een giftig gas dat in veel (bouw)materialen als spaanplaten, vloerbedekking maar ook meubels is verwerkt. Formaldehyde verspreidt een sterke, onaangename geur. Het ongedierte dat door een daklekkage wordt aangetrokken, kan op zijn beurt voor overlast, maar ook ziekteverschijnselen zorgen. Wanneer een daklekkage niet tijdig wordt aangepakt, kunt u last krijgen van hoofdpijn, een benauwd gevoel en zelfs allergieën en huidirritaties.

Enkel gecertificeerde en ervaren dakdekkers

Daarnaast kan een daklekkage ook onveilige situaties veroorzaken. Wanneer deze geruime tijd aanwezig is en zelfs de dakconstructie aantast, kan (een deel van) het dak instorten. Dit levert ook schade aan uw inboedel op, waardoor u ook nog eens geld kwijt zult zijn aan het herstellen van uw interieur. Dankzij onze spoeddienst hoeft u nooit onnodig te wachten en kan onze dakdekker uw daklekkage vlot verhelpen. Zo blijft de schade beperkt. Uiteraard zijn bij ACDak enkel gecertificeerde en ervaren dakdekkers werkzaam.

Hoe herkent u daklekkage?

Wanneer een daklekkage een of meerdere plassen water in uw woning veroorzaakt, zult u het probleem vlot herkennen. Vaak zijn de signalen echter subtieler dan een dak dat druppelt. Daklekkage herkent u ook aan kringen of gele vlekken op uw muren of het behang. Ook kan het behang oneffenheden vertonen of door langdurig vocht zelfs gaan loslaten. Daarnaast is daklekkage te herkennen aan schimmelvorming. Schimmel wordt vaak zichtbaar op muren en plafonds en brengt een muffe geur met zich mee. Ook wanneer u er niet helemaal zeker van bent of er sprake is van daklekkage, kunt u ACDak B.V. inschakelen.

Wat te doen wanneer er sprake is van daklekkage?

Wanneer u constateert dat er in uw woning sprake is van daklekkage, is het dus van belang om snel te handelen. Om vervolgschade zoveel mogelijk te voorkomen, plaatst u emmers op de plaatsen waar de lekkage plaatsvindt en verschuift u meubilair en andere zaken om te voorkomen dat deze door het vocht worden aangetast. Vervolgens belt u zo snel mogelijk met ACDak B.V.. Wij streven ernaar zo snel mogelijk bij u op locatie te zijn. Maakt u indien mogelijk ook foto’s van het lekkende dak en de waterschade om naar uw verzekeraar te sturen.

Lekdetectie

Een natte plek in uw woning is relatief eenvoudig te lokaliseren. Het achterhalen van de oorzaak ervan is vaak aanzienlijk lastiger. Omdat het water lang niet altijd loodrecht naar beneden valt, verschijnen de natte plekken vaak meters van de eigenlijke schade vandaan. Het opsporen van de daklekkage in uw dakbedekking is dan ook een klus die nauw luistert. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis, ervaring en materialen om de daklekkage op te sporen. Aan de hand van geavanceerde methodes wordt een hoge mate van nauwkeurigheid bereikt, vaak zonder dat hak- en breekwerk noodzakelijk is.

Reparatie van daklekkages aan verschillende daken

ACDak B.V. herstelt daklekkage aan verschillende soorten daken. Of u een hellend dak of een plat dak heeft, maakt daarbij geen verschil. Schade aan een bitumen dak of een dakpannen dak wordt zo snel mogelijk hersteld, zodat u weer comfortabel kunt wonen. Als de daklekkage het gevolg is van een onvoorziene gebeurtenis, zoals brand of storm, dan worden de kosten gedekt door uw opstalverzekering. Soms vraagt de verzekeraar een prijsopgave vooraf. Daar kunnen wij u uiteraard van voorzien. Ook kunnen wij in veel gevallen de schade rechtstreeks met uw verzekeraar afwikkelen.

Kwaliteit en vakmanschap van het hoogste niveau

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke dakklus vraagt om precisie en nauwkeurigheid, zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Dit vereist vakmanschap en de juiste persoon op de juiste plaats. Bij elke klus die wij uitvoeren kunt u rekenen op een kundig aanspreekpunt. Onze professionals bewaken de kwaliteit en informeren u tot in detail over de volledige gang van zaken.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgaven op locatie worden daarom direct door onze dakdekkers gemaakt. Heeft u interesse in onze door persoonlijke aandacht gekenmerkte dienstverlening? Maakt u dan gerust een afspraak. Onze specialisten staan graag voor  u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen.

Neem direct contact op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824. In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Mogelijke oorzaken van daklekkage

Een daklekkage kan iedereen overkomen en op verschillende manieren zijn ontstaan. Zo komt daklekkage regelmatig voor bij platte daken, voornamelijk wanneer deze ouder zijn dan tien jaar. Onder invloed van de temperatuur kan de dakbedekking krimpen of uitzetten, waardoor scheurtjes ontstaan. Ook een verstopte dakgoot, die de drainage van water op het dak verhindert, kan aan daklekkage ten grondslag liggen. Daarnaast kan een verschuiving van uw dakpannen of een verslechterde aansluiting van de schoorsteen tot daklekkage leiden. Tot slot kan een dak van uw buren dat in slechte staat verkeert ook bij u daklekkage veroorzaken.

Welke kosten zijn er verbonden aan het herstel van daklekkage?

Wanneer u last heeft van een daklekkage, wilt u uiteraard weten welke kosten hieraan verbonden zijn. Echter is het niet mogelijk om u vooraf van een exacte prijsopgaaf te voorzien. De kosten om een daklekkage te verhelpen zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt ten eerste de omvang van het lek een belangrijke bepalende rol, maar ook de locatie ervan. Des te makkelijker de plek bereikbaar is, des te lager zullen de kosten uitvallen. Ook kijken onze ervaren dakdekkers naar de staat van de rest van de dakbedekking. Mogelijk is deze aan vervanging toe.

Op welke manieren kan een daklekkage worden verholpen?

Wilt u uw daklekkage laten herstellen, dan heeft u drie verschillende mogelijkheden. Wanneer de schade van beperkte omvang is en de rest van de dakbedekking in goede staat verkeert, is een lokale reparatie voldoende. Is dat niet het geval, dan is een dakrenovatie raadzaam. U laat dan de volledige dakbedekking vervangen. Heeft de daklekkage onverhoopt ook de dakconstructie aangetast? Dan dient het gehele dak te worden vernieuwd. Om tot een prijsvoorstel te komen, voert onze dakdekker eerst onderzoek uit naar de oorzaak en de omvang van de daklekkage.

Daklekkage: reparatie

Wanneer er sprake is van een kleine beschadiging, die bijvoorbeeld is opgetreden door verschuiving van één of meerdere dakpannen, is een plaatselijke reparatie in de meeste gevallen voldoende om de daklekkage te herstellen. Ditzelfde geldt voor een dakgootreparatie. Onze vakmensen zullen u altijd eerlijk adviseren over de te nemen maatregelen. Soms lijkt het financieel aantrekkelijk om enkel een dakreparatie uit te voeren, maar wanneer uw dak eigenlijk reeds aan vervanging toe is, is het beter om hier meteen in te investeren indien dit mogelijk is. Zo voorkomt u dat u elke keer opnieuw met daklekkage te maken krijgt.

Daklekkage: renovatie

Indien de daklekkage is ontstaan wegens dakbedekking die verouderd is of om andere reden niet (meer) aan de huidige vereisten voldoet, kiest u ervoor uw dak te laten renoveren. Onze vakmannen verwijderen dan de oude dakbedekking en plaatsen zorgvuldig nieuwe. Wat dakbedekking betreft heeft u een ruime keuze aan materialen. Overigens is niet ieder type materiaal geschikt voor ieder dak. ACDak adviseert u hier graag over. Zeker wanneer het een plat dak betreft, is het verstandig om met uw buren te overleggen. De bedekkingen dienen namelijk naadloos op elkaar aan te sluiten. Wellicht hebben uw buren ook interesse in nieuwe dakbedekking.

Daklekkage: nieuw dak

In het geval van ernstige daklekkage bestaat er niet alleen een probleem met uw dakbedekking, maar is ook de dakconstructie (gedeeltelijk) aangetast. In dat geval is het noodzakelijk om een geheel nieuw dak te laten plaatsen. Dit betekent dat zowel de dakbedekking als het dakbeschot en de onderconstructie worden vervangen. Het voordeel is wel dat u weer jaren profiteert van een nieuw dak en een zeer klein risico op beschadigingen. Bovendien zien veel woningbezitters de noodzaak van een nieuw dak als een mooie gelegenheid om direct aanpassingen zoals een uitbouw of extra isolatie te doen.

Soorten dakbedekking

Zoals eerder genoemd is het erg lastig om voorafgaand aan de inspectie op locatie een exacte prijsopgaaf te verstrekken. Dit heeft te maken met verschillende factoren, waaronder het type dakbedekking dat op uw dak is toegepast. Een plat dak kan zijn voorzien van bitumineuze dakbedekking, EPDM of PVC. Ook kan er sprake zijn van een groen dak, dat van alle soorten dakbedekking voor een plat dak het duurst is. Een schuin dak kan zijn voorzien van gebakken of betonnen dakpannen, riet, lei, zink, aluminium of koper. Onze vakmensen informeren u graag over de kosten per vierkante meter.

Daklekkage en de verzekering

Zeker wanneer er sprake is van daklekkage van grote omvang, rijst bij veel woningbezitters de vraag of daklekkage door de verzekering wordt gedekt. Echter is daar geen eenduidig antwoord op te geven. Of er sprake is van dekking door de opstalverzekering, is afhankelijk van de oorzaak van de daklekkage. Doorgaans behoort waterschade door bijvoorbeeld hevige neerslag tot de standaarddekking. Echter mag er dan geen sprake zijn geweest van achterstallig onderhoud. Dit dient u eventueel te kunnen aantonen. Houdt u er ook rekening mee dat niet elke verzekering dezelfde regels hanteert. Het beste kunt u contact met uw verzekeraar opnemen.

Tips om daklekkage te voorkomen

U zult het ermee eens zijn dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Dit geldt ook voor daklekkages. Er zijn dan ook diverse dingen die u kunt doen om de kans op daklekkage zoveel mogelijk terug te dringen. Zo is het onder andere van belang uw dakgoot periodiek schoon te maken. Indien u hiertoe in staat bent, kunt u uw dak jaarlijks controleren. Laat u een nieuw dak plaatsen, kiest u dan altijd voor kwalitatief hoogwaardig materiaal en laat zo nu en dan eens een preventieve controle uitvoeren. Mocht u toch met een daklekkage te maken krijgen? ACDak B.V. staat uiteraard graag voor u klaar!

Neem direct contact op als u een daklekkage heeft

Heeft u een daklekkage? Het online aanbod aan dakdekkers is enorm. In ACDak B.V. treft u echter een erkende vakspecialist die vlot werkt en helder communiceert. Belt u in het geval van een lekkage dan ook meteen met ACDak B.V. via telefoonnummer 085 – 303 88 24. Dit nummer is voor spoedgevallen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Er komt zo snel mogelijk een ervaren dakdekker naar u toe om de schade op te nemen en met u afspraken te maken over herstel van uw dak. U kunt snel weer genieten van optimaal wooncomfort.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klanttevredenheid.

Veelgestelde vragen over daklekkage

Is het noodzakelijk om een dakdekker in te schakelen bij een lekkage?

Een daklekkage wordt veroorzaakt door schade aan uw dak, iets waarmee u niet dagelijks te maken krijgt. Alhoewel het zeker bij kleine daklekkages aantrekkelijk lijkt om het probleem zelf op te lossen, kunt u beter een professional in de arm nemen. ACDak B.V. zorgt ervoor dat de schade zorgvuldig wordt verholpen en dat deze niet uitgroeit tot een terugkerend of aanhoudend probleem.

Wat zijn de kosten voor een nieuw dak?

Op deze vraag kan op voorhand geen antwoord worden gegeven. De prijs van onze werkzaamheden is onder andere afhankelijk van de complexiteit van de daklekkage, de omvang ervan, maar ook het te gebruiken materiaal. Tot slot speelt ook de locatie een rol. Wanneer een lekkage zich op een moeilijk bereikbare plek bevindt, worden hiervoor hogere kosten in rekening gebracht.

Waarom zou ik professioneel onderhoud aan mijn dak laten plegen?

Elk type dak heeft een bepaalde maximale levensduur. Daarom ontkomt vrijwel geen enkele woningbezitter aan het vervangen van een dak. Door regelmatig professioneel onderhoud aan uw dak te laten plegen, wordt het waarschijnlijker dat uw dak zijn maximale levensduur bereikt. Tijdens het onderhoud kunnen ook kleine reparaties worden gepleegd, waardoor de kans op daklekkage afneemt.

Wat moet ik doen met afgewaaide dakpannen?

Tijdens een flinke storm wil er nogal eens een dakpan van het dak waaien. Zo worden delen van de dakconstructie aan de weerselementen blootgesteld. Deze schade dient dus zo spoedig mogelijk te worden hersteld. U kunt de dakpannen zelf weer vervangen. Daarvoor heeft u wel een lange ladder nodig. Beschikt u hier niet over, of gaat u liever niet zelf het dak op? Ook dan staat ACDak B.V. voor u klaar.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis dakinspectie

Laat uw dak gratis inspecteren door een vakkundige dakdekker en voorkom onkosten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met een dakdekker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 085 303 8824
ACDAK B.V. uw partner voor Voorkom onnodige kosten bij een daklekkage
Wilt u binnenkort aan de slag met het renoveren, onderhouden of repareren van uw platte of hellende dak? Dan bent u bij ACDak aan het juiste adres.

Bij ACDak kunnen wij uw dak compleet renoveren van A tot Z. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek / Dakinspectie
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

Vele tevreden klanten gingen u voor

google
Harold Bitter
23 januari 2023

Fijn dat er nog dakdekkers zijn die hun werk wel goed kunnen uitvoeren, Ik weet waar ik de volgende keer weer moet zijn voor mijn dak.

google
Monir van Bavel
23 januari 2023

Wat kunnen de mannen van AC dak b.v. hard werken, Ik ben dan ook een tevreden klant.

google
Fabiola Poelen
18 januari 2023

Top dakdekkers! Vriendelijk en zeer vakbekwaam, het hele platte dak met alles erop gerenoveerd, alles spoedig en netjes afgewerkt, precies zoals afgesproken.

google
Abdeljalil Hol
11 januari 2023

Verschillende offertes aangevraagd en vergeleken, uiteindelijk zaken gedaan met de mannen van AC Dak B.V.. Dit was dan ook de beste keuze die we konden maken. ons gehele dak voorzien van nieuwe dakpannen en wat is dit goed gedaan. Dankjewel voor de goed uitgevoerde werkzaamheden! Deze mannen zijn ook nog eens super vriendelijk en werken netjes.

google
Andre van der Laan
11 januari 2023

Professionele dakdekkers. Ondanks uitloop door niet geplande werkzaamheden geen onvertogen woord. Goede afwerking van het werk door kundige en vriendelijke mensen.

google
Sidney Tieleman
8 januari 2023

Door de hoge energiekosten dakisolatie laten aanbrengen op het dak door de mannen van ac dak! De dakdekkers kwamen op tijd, hebben goed werk geleverd en alles netjes achtergelaten. Blij dat we deze keuze hebben gemaakt.

google
Souad Nelisse
8 januari 2023

Zeer goed werk geleverd, netjes en bekwaam. Indien weer dakwerkzaamheden bij ons worden verricht, hoeven we niet na te denken wie wij hiervoor laten komen,

google
Ling Peeters
8 januari 2023

Zeer snel ter plaatsen. Hebben de zelfde dag nog een noodreparatie gemaakt zodat we niet nog meer schade zouden oplopen. Dit noem je nou een goede service. Helemaal top !

google
Sinan Mackaaij
7 januari 2023

Snelle service nadat er stormschade was ontstaan. Binnen 1 dag geregeld, voordat het ging regenen

google
Okke van Leersum
7 januari 2023

Ik zou zeker met dit bedrijf weer in zee gaan! Doen wat ze zeggen en leveren goede kwaliteit af.

google
Reamon Bazelmans
7 januari 2023

De pannen van ons dak zijn in 1 dag compleet vernieuwd. zeer vakbekwaam en professioneel Goede communicatie! een echte aanrader ook wat betreft de prijs.

google
Anneke Rinsma
7 januari 2023

Een hele fijne communicatie over de gang van zaken, Ik zou dit bedrijf zeker aanraden

google
Brayen de Vaan
7 januari 2023

Mijn nokvorsten vernieuwd. Dit is efficiënt en netjes uitgevoerd. Niks op aan te merken.

google
Michelangelo Verkuil
5 januari 2023

De pannen van ons dak zijn in 1 dag compleet vernieuwd. zeer vakbekwaam en professioneel Goede communicatie! een echte aanrader ook wat betreft de prijs!

google
Lucille van Mook
5 januari 2023

Mijn nokvorsten vernieuwd. Dit is efficiënt en netjes uitgevoerd. Niks op aan te merken.

google
Ishan Beute
4 januari 2023

Nieuwe dakpannen laten plaatsen, dit hebben ze heel goed gedaan. Dankjewel voor deze service

google
Marten Abrahamse
4 januari 2023

Top team, snelle service en hele aardige mannen die meedenken! Dank je wel voor alle werkzaamheden

google
Liban Hooijschuur
4 januari 2023

We zijn echt heel tevreden over de efficiëntie en effectiviteit van de professionals van AC dak b.v.!

google
Redouane Westhoff
2 januari 2023

tevreden over de kwaliteit van de dakpannen en al het geleverde werk. Heel erg bedankt.

google
Jeffry Bottema
2 januari 2023

Prima service, oplossingsgericht en een zeer vriendelijke eigenaar. Zeker aan te bevelen.

google
Frederika van Cleef
2 januari 2023

Prettige werksfeer, goed uitgevoerde werkzaamheden. top prestatie door deze mannen. Ik ben fan!

google
Michélle Satter
2 januari 2023

Een dakinspectie uit laten voeren, goede communicatie ik wist waar ik aan toe was en wat de staat van mijn dak bleek te zijn!

google
Mart Lindner
2 januari 2023

Door de afgelopen storm had mijn dak schade opgelopen en was er een lekkage ontstaan bij ons in de slaapkamer, met spoed gebeld naar AC Dak b.v. Zeer vriendelijk te woord gestaan, en binnen 1 uur stonden ze bij mij al voor de deur, wat een top service zeker in een situatie van spoed. De mannen hebben tijdelijk de lekkage kunnen oplossen op dezelfde dag. een nieuwe datum ingepland en de lekkage is nu voorgoed weg! Wij kunnen weer met een gerust hart gaan slapen dankzij AC Dak b.v. Erg tevreden over hoe snel en hoe goed deze mannen ons geholpen hebben!

google
Melinda Lunenburg
2 januari 2023

Duidelijk, correct en komt afspraken na. Mijn pannendak is keurig netjes en vakkundig vervangen. Wij zijn erg tevreden over deze firma!

google
Juliane Kuefer
1 januari 2023

De dakdekkers van ac dak b.v. hebben bij mij de bitumen dakbedekking vervangen. Ben erg tevreden met hoe alles is verlopen. Er was goed overleg alle afspraken zijn nagekomen en ze leveren kwaliteit.

google
Yassine van der Wilk
1 januari 2023

Keurig netjes en alles snel af kunnen handelen. Ik kan geen betere dakdekker wensen dan die van AC dak b.v.! Aanrader!

google
Nikita Koehorst
1 januari 2023

Snel ter plaatse, probleem direct verholpen, super aardige gasten!

google
Stefan Egger
30 december 2022

Terechte goeie reviews op Google en een echte aanrader als je een dakdekker zoekt!

google
Kay Grooten
30 december 2022

Aardig, betrokken en serieus het is heel erg mooi geworden!

google
Erin Wezenberg
30 december 2022

Heel tevreden, op tijd gekomen, keurig gewerkt, aardige mannen. Echt een aanrader. Goede prijs

google
Janniek Piest
30 december 2022

Beste dakdekker van de stad!!! Snel eerlijk en betrouwbaar!

google
Lizz de Kleine
24 december 2022

Echt een goede service. Ze kwamen heel snel en losten het probleem zonder enige tegenslag op. Ook was de klantenservice 10/10. De man was erg aardig en behulpzaam. Absoluut een bedrijf dat u kunt vertrouwen

google
Ignatius Sharif
24 december 2022

Deskundig oordeel en pragmatisch! Zeker aan te bevelen dakdekker

google
Jorre Koopmanschap
24 december 2022

Heel goed geholpen, duidelijke informatie, vriendelijk, goede adviezen. Top!

google
Svetlana de Vegt
24 december 2022

Snel geholpen, de dakdekkers gingen vakkundig te werk en konden in korte tijd het probleem identificeren en verhelpen.

google
Youssri Lammers
22 december 2022

Super blij met de renovatie die is uitgevoerd op het dak! tevreden met het eindresultaat.

google
Solaïman van Bergeijk
22 december 2022

Een echte aanrader voor als je een dakdekker nodig hebt, ze weten wat ze doen en doen dit ook goed!

google
Fady Loman
21 december 2022

Fijne ervaring gehad met dit bedrijf! 5 sterren zijn ze zeer zeker waard

google
Esli Liefting
21 december 2022

Goed werk geleverd, mijn dakpannen liggen er mooi bij!

google
Gökay Schimmel
20 december 2022

Bedankt voor de goede service, harde werkers zijn jullie!

google
Ivano Stavenuiter
20 december 2022

Nieuwe dakbedekking aan laten leggen door ac dak b.v., wat ziet ons dak er prachtig uit!! super blij mee.

google
Alana Klein Gunnewiek
20 december 2022

Goede service, snel op locatie om een lekkage te verhelpen. Prettige communicatie, iedereen tevreden!

google
Hetty Snoeck
20 december 2022

Problemen op mijn dak waren snel en goed verholpen! Mijn dak kan weer even vooruit dankzij deze vaklui!

google
Rudolf van Eldik
20 december 2022

Jullie hebben er ee vaste klant bij! ben erg te spreken over dit bedrijf.

google
Resy van der Lans
17 december 2022

Super snelle service, vriendelijk personeel en om het allemaal af te maken lage prijzen in vergelijking met andere dakdekkers. Geen verborgen kosten, ben erg tevreden!

google
Dan Pekel
17 december 2022

Zeer tevreden, ik belde voor spoed en binnen een uur stond er een dakdekker op de stoep, die ons kundig, vriendelijk en snel geholpen heeft.Bedankt voor deze snelle service

google
Donald Vreuls
17 december 2022

Ik had een lekkage aan mijn dak, en de heren stonden binnen een paar uur de lekkage te verhelpen, net op tijd want een storm was op komst anders was de schade vele malen groter geweest! Goede en vriendelijke service.

google
Patriek Lima
16 december 2022

Altijd een goede service met dit bedrijf!

google
Lois van Mill
16 december 2022

Namens mijzelf kan ik zeggen dat wij heel vakkundig zijn geholpen door AC Dak .Het gehele dak is in 2-3 dagen volledig vervangen. Werkzaamheden zijn heel netjes en

google
Guyon Lemmen
16 december 2022

Vandaag heb ik gebeld om een afspraak te maken en ook vandaag direct geholpen. De dakdekkers die langs gekomen zijn, zijn professioneel, leveren super netjes werk af en controleren alles goed is afgewerkt en opgeruimd. Erg blij met de snelle service en kwaliteit van goed afgeleverd werk. En ook een erg leuk gesprek met hen gehad. Telefoonnummer opgenomen voor toekomstig werk!

Offerte uitgebreid

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Offerte snel

Vul uw naam, email en telefoonnummer in en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze klanten aan het woord

ACDak B.V. is een dakdekkersbedrijf die al jaren aan de weg timmert met een verfrissende aanpak. Een ervaring die door onze klanten onderschreven wordt. Wij zijn dan ook ergtrots op onze reviews.
4.7
Gebaseerd op 191 reviews
google
Harold Bitter
23 januari 2023

Fijn dat er nog dakdekkers zijn die hun werk wel goed kunnen uitvoeren, Ik weet waar ik de volgende keer weer moet zijn voor mijn dak.

google
Monir van Bavel
23 januari 2023

Wat kunnen de mannen van AC dak b.v. hard werken, Ik ben dan ook een tevreden klant.

google
Fabiola Poelen
18 januari 2023

Top dakdekkers! Vriendelijk en zeer vakbekwaam, het hele platte dak met alles erop gerenoveerd, alles spoedig en netjes afgewerkt, precies zoals afgesproken.

google
Abdeljalil Hol
11 januari 2023

Verschillende offertes aangevraagd en vergeleken, uiteindelijk zaken gedaan met de mannen van AC Dak B.V.. Dit was dan ook de beste keuze die we konden maken. ons gehele dak voorzien van nieuwe dakpannen en wat is dit goed gedaan. Dankjewel voor de goed uitgevoerde werkzaamheden! Deze mannen zijn ook nog eens super vriendelijk en werken netjes.

google
Andre van der Laan
11 januari 2023

Professionele dakdekkers. Ondanks uitloop door niet geplande werkzaamheden geen onvertogen woord. Goede afwerking van het werk door kundige en vriendelijke mensen.

google
Sidney Tieleman
8 januari 2023

Door de hoge energiekosten dakisolatie laten aanbrengen op het dak door de mannen van ac dak! De dakdekkers kwamen op tijd, hebben goed werk geleverd en alles netjes achtergelaten. Blij dat we deze keuze hebben gemaakt.

google
Souad Nelisse
8 januari 2023

Zeer goed werk geleverd, netjes en bekwaam. Indien weer dakwerkzaamheden bij ons worden verricht, hoeven we niet na te denken wie wij hiervoor laten komen,

google
Ling Peeters
8 januari 2023

Zeer snel ter plaatsen. Hebben de zelfde dag nog een noodreparatie gemaakt zodat we niet nog meer schade zouden oplopen. Dit noem je nou een goede service. Helemaal top !

google
Sinan Mackaaij
7 januari 2023

Snelle service nadat er stormschade was ontstaan. Binnen 1 dag geregeld, voordat het ging regenen

Wij zijn ACDak

Leer het ACDAK DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.
arrow-right