Voorkom onnodige kosten bij een daklekkage

Inhoud van deze pagina
Primary Item (H2)Sub Item 1 (H3)

Voorkom onnodige kosten bij een daklekkage

Als u merkt dat u een daklekkage heeft, neem dan direct contact op met ACDak B.V. Een daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Een grote lekkage ontstaat meestal door acute schade zoals stormschade of brandschade. Een kleine lekkage kan geleidelijk ontstaan door slijtage of andere schade aan de dakbedekking.

Laat uw daklekkage vandaag nog oplossen en neem contact op met een dakdekker van ACDak. Bel direct 085 303 8824 of vul het contactformulier in.

Snelle hulp bij daklekkage nodig?

Wanneer het dak van uw huis waait of er een groot gat in het dak ontstaat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. ACDak B.V. staat met zijn spoeddienst 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar in het geval van een calamiteit. Er komt zo snel mogelijk een dakdekker naar u toe om in ieder geval een noodvoorziening te treffen. Meestal wordt er een zeil over het dak gelegd en vastgezet. Zo wordt voorkomen dat er meer schade ontstaat, zowel aan het dak als aan het interieur. Vervolgens herstellen wij uw dak zo snel mogelijk.

Met spoed uw daklekkage laten oplossen?

Meld hier met spoed uw daklekkage of bel direct met een dakdekker via telefoonnummer 085 303 8824. Een kleine daklekkage is soms lastig op te sporen. Als u merkt dat het dak lekt, maar niet meteen kunt zien waar de lekkage vandaan komt, dan kan onze erkende dakdekker u helpen. Een lastig op te sporen daklekkage kan door onze vakmensen vaak snel worden gevonden. Ook een kleine daklekkage kan flinke overlast veroorzaken, omdat vocht uw woongenot vermindert en uw gezondheid negatief beïnvloedt.

Waarom is het zo belangrijk om een vakman in te schakelen?

De opsporing van de bron van de daklekkage is een ingewikkelde klus die ervaring en vakmanschap vereist. Ditzelfde geldt voor het verhelpen van de daklekkage. Als woningbezitter wilt u ernstige en blijvende schade te allen tijde voorkomen. Denkt u bijvoorbeeld aan vocht in uw woning, waarbij bacteriën en schimmels vrij spel krijgen. Niet alleen beïnvloedt een verslechtering van de luchtkwaliteit uw woongenot, ook op uw gezondheid heeft dit een negatieve impact.

Gevolgen van langdurige daklekkage voor uw gezondheid

Behalve tot bacteriën en schimmels leidt een daklekkage die niet op tijd wordt aangepakt mogelijk ook tot ongedierte en het vrijkomen van formaldehyde, een giftig gas dat in veel (bouw)materialen als spaanplaten, vloerbedekking maar ook meubels is verwerkt. Formaldehyde verspreidt een sterke, onaangename geur. Het ongedierte dat door een daklekkage wordt aangetrokken, kan op zijn beurt voor overlast, maar ook ziekteverschijnselen zorgen. Wanneer een daklekkage niet tijdig wordt aangepakt, kunt u last krijgen van hoofdpijn, een benauwd gevoel en zelfs allergieën en huidirritaties.

Enkel gecertificeerde en ervaren dakdekkers

Daarnaast kan een daklekkage ook onveilige situaties veroorzaken. Wanneer deze geruime tijd aanwezig is en zelfs de dakconstructie aantast, kan (een deel van) het dak instorten. Dit levert ook schade aan uw inboedel op, waardoor u ook nog eens geld kwijt zult zijn aan het herstellen van uw interieur. Dankzij onze spoeddienst hoeft u nooit onnodig te wachten en kan onze dakdekker uw daklekkage vlot verhelpen. Zo blijft de schade beperkt. Uiteraard zijn bij ACDak enkel gecertificeerde en ervaren dakdekkers werkzaam.

Hoe herkent u daklekkage?

Wanneer een daklekkage een of meerdere plassen water in uw woning veroorzaakt, zult u het probleem vlot herkennen. Vaak zijn de signalen echter subtieler dan een dak dat druppelt. Daklekkage herkent u ook aan kringen of gele vlekken op uw muren of het behang. Ook kan het behang oneffenheden vertonen of door langdurig vocht zelfs gaan loslaten. Daarnaast is daklekkage te herkennen aan schimmelvorming. Schimmel wordt vaak zichtbaar op muren en plafonds en brengt een muffe geur met zich mee. Ook wanneer u er niet helemaal zeker van bent of er sprake is van daklekkage, kunt u ACDak B.V. inschakelen.

Wat te doen wanneer er sprake is van daklekkage?

Wanneer u constateert dat er in uw woning sprake is van daklekkage, is het dus van belang om snel te handelen. Om vervolgschade zoveel mogelijk te voorkomen, plaatst u emmers op de plaatsen waar de lekkage plaatsvindt en verschuift u meubilair en andere zaken om te voorkomen dat deze door het vocht worden aangetast. Vervolgens belt u zo snel mogelijk met ACDak B.V.. Wij streven ernaar zo snel mogelijk bij u op locatie te zijn. Maakt u indien mogelijk ook foto’s van het lekkende dak en de waterschade om naar uw verzekeraar te sturen.

Lekdetectie

Een natte plek in uw woning is relatief eenvoudig te lokaliseren. Het achterhalen van de oorzaak ervan is vaak aanzienlijk lastiger. Omdat het water lang niet altijd loodrecht naar beneden valt, verschijnen de natte plekken vaak meters van de eigenlijke schade vandaan. Het opsporen van de daklekkage in uw dakbedekking is dan ook een klus die nauw luistert. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis, ervaring en materialen om de daklekkage op te sporen. Aan de hand van geavanceerde methodes wordt een hoge mate van nauwkeurigheid bereikt, vaak zonder dat hak- en breekwerk noodzakelijk is.

Reparatie van daklekkages aan verschillende daken

ACDak B.V. herstelt daklekkage aan verschillende soorten daken. Of u een hellend dak of een plat dak heeft, maakt daarbij geen verschil. Schade aan een bitumen dak of een dakpannen dak wordt zo snel mogelijk hersteld, zodat u weer comfortabel kunt wonen. Als de daklekkage het gevolg is van een onvoorziene gebeurtenis, zoals brand of storm, dan worden de kosten gedekt door uw opstalverzekering. Soms vraagt de verzekeraar een prijsopgave vooraf. Daar kunnen wij u uiteraard van voorzien. Ook kunnen wij in veel gevallen de schade rechtstreeks met uw verzekeraar afwikkelen.

Kwaliteit en vakmanschap van het hoogste niveau

Of het nu gaat om algemeen dakonderhoud, het plaatsen van compleet nieuwe daken of het repareren van daklekkages; elke dakklus vraagt om precisie en nauwkeurigheid, zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Dit vereist vakmanschap en de juiste persoon op de juiste plaats. Bij elke klus die wij uitvoeren kunt u rekenen op een kundig aanspreekpunt. Onze professionals bewaken de kwaliteit en informeren u tot in detail over de volledige gang van zaken.

Persoonlijke aandacht voor elke klant

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze dakdekkers. Al onze offertes en prijsopgaven op locatie worden daarom direct door onze dakdekkers gemaakt. Heeft u interesse in onze door persoonlijke aandacht gekenmerkte dienstverlening? Maakt u dan gerust een afspraak. Onze specialisten staan graag voor  u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen.

Neem direct contact op voor advies op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824. In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klantentevredenheid.

Mogelijke oorzaken van daklekkage

Een daklekkage kan iedereen overkomen en op verschillende manieren zijn ontstaan. Zo komt daklekkage regelmatig voor bij platte daken, voornamelijk wanneer deze ouder zijn dan tien jaar. Onder invloed van de temperatuur kan de dakbedekking krimpen of uitzetten, waardoor scheurtjes ontstaan. Ook een verstopte dakgoot, die de drainage van water op het dak verhindert, kan aan daklekkage ten grondslag liggen. Daarnaast kan een verschuiving van uw dakpannen of een verslechterde aansluiting van de schoorsteen tot daklekkage leiden. Tot slot kan een dak van uw buren dat in slechte staat verkeert ook bij u daklekkage veroorzaken.

Welke kosten zijn er verbonden aan het herstel van daklekkage?

Wanneer u last heeft van een daklekkage, wilt u uiteraard weten welke kosten hieraan verbonden zijn. Echter is het niet mogelijk om u vooraf van een exacte prijsopgaaf te voorzien. De kosten om een daklekkage te verhelpen zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt ten eerste de omvang van het lek een belangrijke bepalende rol, maar ook de locatie ervan. Des te makkelijker de plek bereikbaar is, des te lager zullen de kosten uitvallen. Ook kijken onze ervaren dakdekkers naar de staat van de rest van de dakbedekking. Mogelijk is deze aan vervanging toe.

Op welke manieren kan een daklekkage worden verholpen?

Wilt u uw daklekkage laten herstellen, dan heeft u drie verschillende mogelijkheden. Wanneer de schade van beperkte omvang is en de rest van de dakbedekking in goede staat verkeert, is een lokale reparatie voldoende. Is dat niet het geval, dan is een dakrenovatie raadzaam. U laat dan de volledige dakbedekking vervangen. Heeft de daklekkage onverhoopt ook de dakconstructie aangetast? Dan dient het gehele dak te worden vernieuwd. Om tot een prijsvoorstel te komen, voert onze dakdekker eerst onderzoek uit naar de oorzaak en de omvang van de daklekkage.

Daklekkage: reparatie

Wanneer er sprake is van een kleine beschadiging, die bijvoorbeeld is opgetreden door verschuiving van één of meerdere dakpannen, is een plaatselijke reparatie in de meeste gevallen voldoende om de daklekkage te herstellen. Ditzelfde geldt voor een dakgootreparatie. Onze vakmensen zullen u altijd eerlijk adviseren over de te nemen maatregelen. Soms lijkt het financieel aantrekkelijk om enkel een dakreparatie uit te voeren, maar wanneer uw dak eigenlijk reeds aan vervanging toe is, is het beter om hier meteen in te investeren indien dit mogelijk is. Zo voorkomt u dat u elke keer opnieuw met daklekkage te maken krijgt.

Daklekkage: renovatie

Indien de daklekkage is ontstaan wegens dakbedekking die verouderd is of om andere reden niet (meer) aan de huidige vereisten voldoet, kiest u ervoor uw dak te laten renoveren. Onze vakmannen verwijderen dan de oude dakbedekking en plaatsen zorgvuldig nieuwe. Wat dakbedekking betreft heeft u een ruime keuze aan materialen. Overigens is niet ieder type materiaal geschikt voor ieder dak. ACDak adviseert u hier graag over. Zeker wanneer het een plat dak betreft, is het verstandig om met uw buren te overleggen. De bedekkingen dienen namelijk naadloos op elkaar aan te sluiten. Wellicht hebben uw buren ook interesse in nieuwe dakbedekking.

Daklekkage: nieuw dak

In het geval van ernstige daklekkage bestaat er niet alleen een probleem met uw dakbedekking, maar is ook de dakconstructie (gedeeltelijk) aangetast. In dat geval is het noodzakelijk om een geheel nieuw dak te laten plaatsen. Dit betekent dat zowel de dakbedekking als het dakbeschot en de onderconstructie worden vervangen. Het voordeel is wel dat u weer jaren profiteert van een nieuw dak en een zeer klein risico op beschadigingen. Bovendien zien veel woningbezitters de noodzaak van een nieuw dak als een mooie gelegenheid om direct aanpassingen zoals een uitbouw of extra isolatie te doen.

Soorten dakbedekking

Zoals eerder genoemd is het erg lastig om voorafgaand aan de inspectie op locatie een exacte prijsopgaaf te verstrekken. Dit heeft te maken met verschillende factoren, waaronder het type dakbedekking dat op uw dak is toegepast. Een plat dak kan zijn voorzien van bitumineuze dakbedekking, EPDM of PVC. Ook kan er sprake zijn van een groen dak, dat van alle soorten dakbedekking voor een plat dak het duurst is. Een schuin dak kan zijn voorzien van gebakken of betonnen dakpannen, riet, lei, zink, aluminium of koper. Onze vakmensen informeren u graag over de kosten per vierkante meter.

Daklekkage en de verzekering

Zeker wanneer er sprake is van daklekkage van grote omvang, rijst bij veel woningbezitters de vraag of daklekkage door de verzekering wordt gedekt. Echter is daar geen eenduidig antwoord op te geven. Of er sprake is van dekking door de opstalverzekering, is afhankelijk van de oorzaak van de daklekkage. Doorgaans behoort waterschade door bijvoorbeeld hevige neerslag tot de standaarddekking. Echter mag er dan geen sprake zijn geweest van achterstallig onderhoud. Dit dient u eventueel te kunnen aantonen. Houdt u er ook rekening mee dat niet elke verzekering dezelfde regels hanteert. Het beste kunt u contact met uw verzekeraar opnemen.

Tips om daklekkage te voorkomen

U zult het ermee eens zijn dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Dit geldt ook voor daklekkages. Er zijn dan ook diverse dingen die u kunt doen om de kans op daklekkage zoveel mogelijk terug te dringen. Zo is het onder andere van belang uw dakgoot periodiek schoon te maken. Indien u hiertoe in staat bent, kunt u uw dak jaarlijks controleren. Laat u een nieuw dak plaatsen, kiest u dan altijd voor kwalitatief hoogwaardig materiaal en laat zo nu en dan eens een preventieve controle uitvoeren. Mocht u toch met een daklekkage te maken krijgen? ACDak B.V. staat uiteraard graag voor u klaar!

Neem direct contact op als u een daklekkage heeft

Heeft u een daklekkage? Het online aanbod aan dakdekkers is enorm. In ACDak B.V. treft u echter een erkende vakspecialist die vlot werkt en helder communiceert. Belt u in het geval van een lekkage dan ook meteen met ACDak B.V. via telefoonnummer 085 – 303 88 24. Dit nummer is voor spoedgevallen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Er komt zo snel mogelijk een ervaren dakdekker naar u toe om de schade op te nemen en met u afspraken te maken over herstel van uw dak. U kunt snel weer genieten van optimaal wooncomfort.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 085 303 8824.

In de offerte staat een advies over de werkzaamheden, prijs en garantie omschreven. Wij komen onze afspraken graag na en gaan voor een 100% klanttevredenheid.

Veelgestelde vragen over daklekkage

Is het noodzakelijk om een dakdekker in te schakelen bij een lekkage?

Een daklekkage wordt veroorzaakt door schade aan uw dak, iets waarmee u niet dagelijks te maken krijgt. Alhoewel het zeker bij kleine daklekkages aantrekkelijk lijkt om het probleem zelf op te lossen, kunt u beter een professional in de arm nemen. ACDak B.V. zorgt ervoor dat de schade zorgvuldig wordt verholpen en dat deze niet uitgroeit tot een terugkerend of aanhoudend probleem.

Wat zijn de kosten voor een nieuw dak?

Op deze vraag kan op voorhand geen antwoord worden gegeven. De prijs van onze werkzaamheden is onder andere afhankelijk van de complexiteit van de daklekkage, de omvang ervan, maar ook het te gebruiken materiaal. Tot slot speelt ook de locatie een rol. Wanneer een lekkage zich op een moeilijk bereikbare plek bevindt, worden hiervoor hogere kosten in rekening gebracht.

Waarom zou ik professioneel onderhoud aan mijn dak laten plegen?

Elk type dak heeft een bepaalde maximale levensduur. Daarom ontkomt vrijwel geen enkele woningbezitter aan het vervangen van een dak. Door regelmatig professioneel onderhoud aan uw dak te laten plegen, wordt het waarschijnlijker dat uw dak zijn maximale levensduur bereikt. Tijdens het onderhoud kunnen ook kleine reparaties worden gepleegd, waardoor de kans op daklekkage afneemt.

Wat moet ik doen met afgewaaide dakpannen?

Tijdens een flinke storm wil er nogal eens een dakpan van het dak waaien. Zo worden delen van de dakconstructie aan de weerselementen blootgesteld. Deze schade dient dus zo spoedig mogelijk te worden hersteld. U kunt de dakpannen zelf weer vervangen. Daarvoor heeft u wel een lange ladder nodig. Beschikt u hier niet over, of gaat u liever niet zelf het dak op? Ook dan staat ACDak B.V. voor u klaar.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis dakinspectie

Laat uw dak gratis inspecteren door een vakkundige dakdekker en voorkom onkosten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met een dakdekker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 085 303 8824
ACDAK B.V. uw partner voor Voorkom onnodige kosten bij een daklekkage
Wilt u binnenkort aan de slag met het renoveren, onderhouden of repareren van uw platte of hellende dak? Dan bent u bij ACDak aan het juiste adres.

Bij ACDak kunnen wij uw dak compleet renoveren van A tot Z. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek / Dakinspectie
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

Vele tevreden klanten gingen u voor

google
Ace Genesis Mack 10
31 maart 2023

Goede service, perfecte afwerking. En hele toffe kerels.. kortom hier moet je zijn voor jou mooiste ideen! En zij creeen het! Wacht niet en bel!

google
Erik Schönherr
12 maart 2023

Goede ervaring met ACDAK B.V. Dakdekkers waren vriendelijk en hebben goed gewerkt. Communicatie tussen dakdekkers en kantoor was niet perfect maar alles is goed opgelost. Als ik weer dak problemen heb doe ik graag weer een beroep op dit bedrijf. Prima gewerkt.

google
Andra Luijks
10 februari 2023

5 sterren voor dit bedrijf! wat een goed werk hebben ze afgeleverd.

google
Laurentius Wennink
10 februari 2023

De lekkage op mijn dak werd zó snel en goed geholpen dat 5 sterren zeker op z'n plaats zijn.

google
Cecilia Schneijder
9 februari 2023

Wat zijn wij toch blij met onze nieuwe dakbedekking. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan.

google
Ginny Niemeijer
9 februari 2023

Prettig dat er zulke dakdekkers bestaan, harde werkers met oog voor detail.

google
Milos Nijeboer
9 februari 2023

Door stormschade waren er dakpannen van mijn dak gewaaid, De dakdekkers van ac dak hebben dit de dag erna al op kunnen lossen. Dankjewel voor de fijne communicatie en de goed uitgevoerde werkzaamheden.

google
Zeynep Kosse
9 februari 2023

Onderhoudsbeurt aan mijn dak laten uitvoeren, Tevreden met het resultaat.

google
Rajeev van Puffelen
9 februari 2023

Fijn bedrijf die goed kwaliteitswerk leveren.

google
Dennes Holster
9 februari 2023

Werk is deskundig uitgevoerd en na afloop is alle rotzooi opgeruimd. De daken liggen er weer netjes bij.

google
Waqas Knigge
8 februari 2023

Mooi bitumen dak gelegd, snel en goed gedaan en vriendelijke dakdekkers aan huis gehad.

google
Dunia Geertsema
8 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Tyrell Stok
8 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Stefania Vlieland
8 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Claudia van Waarden
8 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Jikke Zoutenbier
6 februari 2023

Werk is deskundig uitgevoerd en na afloop is alle rotzooi opgeruimd. De daken liggen er weer netjes bij.

google
Djordy van Heel
6 februari 2023

Mooi bitumen dak gelegd, snel en goed gedaan en vriendelijke dakdekkers aan huis gehad.

google
Hilbertus Fleur
6 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Yentl Lodewijks
6 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Fairouz Vervoorn
5 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Zef van Gils
5 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Trynke Andringa
4 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Miroslav van Spijk
4 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Hendry Groenland
4 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Huib Oster
4 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Jeska Scholing
3 februari 2023

Dit zijn nou een vakmensen die weten wat ze doen, Erg tevreden met mijn dak.

google
Tonnis Korporaal
3 februari 2023

Deze maand ons complete platte dak laten vervangen. Nieuwe isolatie erop en helemaal dicht afgewerkt. Netjes gewerkt en blij met het resultaat.

google
Maron Pelgrim
3 februari 2023

Geven goed en eerlijk advies. Denken met je mee naar de beste oplossing, snel een duidelijke offerte ontvangen. Leveren goed werk af en komen afspraken na! Ben erg blij met het geleverde werk. Bedankt voor het snelle handelen. Verfrissend zo na eerdere andere ervaringen met andere bedrijven.

google
Berrie van Berkom
1 februari 2023

Dit zijn nou een vakmensen die weten wat ze doen, Erg tevreden met mijn dak.

google
Carlijne Olsman
1 februari 2023

Deze maand ons complete platte dak laten vervangen. Nieuwe isolatie erop en helemaal dicht afgewerkt. Netjes gewerkt en blij met het resultaat.

google
Hebe Klepper
1 februari 2023

Geven goed en eerlijk advies. Denken met je mee naar de beste oplossing, snel een duidelijke offerte ontvangen. Leveren goed werk af en komen afspraken na! Ben erg blij met het geleverde werk. Bedankt voor het snelle handelen. Verfrissend zo na eerdere andere ervaringen met andere bedrijven.

google
Omaira Baken
31 januari 2023

De moeite waard om bij hun een offerte aan te vragen.

google
Thijm Paulusma
31 januari 2023

Prima werk afgeleverd, betrouwbaar en deskundig bedrijf! Dit in tegenstelling tot onze ervaringen met andere bedrijven.

google
Lizan Koppe
31 januari 2023

Nieuwe dakbedekking aan laten leggen op ons dak (140m2), Blij met het eindresultaat, Top.

google
Welmoed van Hulten
31 januari 2023

Betrouwbaar, duidelijke offerte, goede communicatie, beleefd, houdt zich aan afspraken, denkt mee, absoluut aan te raden Ze hebben bij ons het volledige dak, (80m2) naar volle tevredenheid vervangen.

google
Safia van der Boon
30 januari 2023

Verschillende dakdekkers gecontacteerd, uiteindelijk gekozen voor AC dak, we hadden geen betere keuze kunnen maken. In het vervolg weten we waar we moeten zijn.

google
Ashna Matthijssen
30 januari 2023

Heldere offerte, goede prijs en een eerlijk advies. Daarnaast hebben ze vakwerk afgeleverd en zijn het aardige mannen met hart voor de zaak.

google
Filiz Velthuis
30 januari 2023

Goede communicatie met betrekking tot de aanleg van zonnepanelen, werk is goed uitgevoerd, communicatie verliep goed.

google
Hessel Huisken
30 januari 2023

Vakmannen! Harde werkers, kundig en altijd vriendelijk. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen en dat gaan we ook zeker doen.

google
Vedat Versprille
28 januari 2023

Zeer snelle afhandeling van onze stormschade voor een eerlijke prijs. Top service.Twee ervaren dakdekkers hebben ons dak mooi en netjes bedekt. Ze waren op de afgesproken tijd aanwezig, raffelden niets af, ruimden hun spullen netjes op. Wij zijn zelf uiterst tevreden over ons dak.

google
Raymond Coers
28 januari 2023

Deskundig team dat hun vak verstaat, Ik zou dit bedrijf dan ook ten zeerste aanraden.

google
Jayden van Leeuwen
28 januari 2023

Een fantastisch team dat erg netjes werkt en zich houdt aan de gemaakte afspraken. Dit was de tweede keer dat wij van hun diensten gebruik hebben gemaakt en waren wederom dus zeer tevreden.

google
David de Boom
27 januari 2023

Geweldig resultaat. De klus heeft wat langer geduurd door het weer maar Rafik en zijn collega's waren elke dag netjes ter plaatse om als het droog was zoveel mogelijk te doen. Erg blij met het resultaat en service!

google
Ilja Bosgraaf
26 januari 2023

Aardige en serieuze man komt zijn afspraken na en leverde goed werk. Goed bedrijf.

google
Ruveyda Reniers
26 januari 2023

Nieuwe dakbedekking laten aanleggen op mijn garage. Dit is snel en goed uitgevoerd.

google
Tygo Feddema
25 januari 2023

Zeer te spreken over dakdekkersbedrijf AC Dak B.V.

google
Eran Bossenbroek
25 januari 2023

Onze dak was aan renovatie toe, Dit heb ik laten doen door de mannen van AC dak. Erg blij met het resultaat. Fijn bedrijf om mee te werken.

google
Damyan van Hunnik
24 januari 2023

Afgelopen week heeft dit bedrijf ons dak gedaan incl isolatie. Prima werk afgeleverd. Vriendelijke en hardwerkende mensen. Ik ben er zeer tevreden over.

google
Lance van Bentem
24 januari 2023

Met goed overleg dakisolatie aan laten brengen, Dit was een zeer goede keuze. dankjewel voor de goede communicatie. Echt een topprestatie geleverd.

google
Harold Bitter
23 januari 2023

Fijn dat er nog dakdekkers zijn die hun werk wel goed kunnen uitvoeren, Ik weet waar ik de volgende keer weer moet zijn voor mijn dak.

Offerte uitgebreid

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Offerte snel

Vul uw naam, email en telefoonnummer in en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze klanten aan het woord

ACDak B.V. is een dakdekkersbedrijf die al jaren aan de weg timmert met een verfrissende aanpak. Een ervaring die door onze klanten onderschreven wordt. Wij zijn dan ook ergtrots op onze reviews.
4.7
Gebaseerd op 244 reviews
google
Ace Genesis Mack 10
31 maart 2023

Goede service, perfecte afwerking. En hele toffe kerels.. kortom hier moet je zijn voor jou mooiste ideen! En zij creeen het! Wacht niet en bel!

google
Erik Schönherr
12 maart 2023

Goede ervaring met ACDAK B.V. Dakdekkers waren vriendelijk en hebben goed gewerkt. Communicatie tussen dakdekkers en kantoor was niet perfect maar alles is goed opgelost. Als ik weer dak problemen heb doe ik graag weer een beroep op dit bedrijf. Prima gewerkt.

google
Andra Luijks
10 februari 2023

5 sterren voor dit bedrijf! wat een goed werk hebben ze afgeleverd.

google
Laurentius Wennink
10 februari 2023

De lekkage op mijn dak werd zó snel en goed geholpen dat 5 sterren zeker op z'n plaats zijn.

google
Cecilia Schneijder
9 februari 2023

Wat zijn wij toch blij met onze nieuwe dakbedekking. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan.

google
Ginny Niemeijer
9 februari 2023

Prettig dat er zulke dakdekkers bestaan, harde werkers met oog voor detail.

google
Milos Nijeboer
9 februari 2023

Door stormschade waren er dakpannen van mijn dak gewaaid, De dakdekkers van ac dak hebben dit de dag erna al op kunnen lossen. Dankjewel voor de fijne communicatie en de goed uitgevoerde werkzaamheden.

google
Zeynep Kosse
9 februari 2023

Onderhoudsbeurt aan mijn dak laten uitvoeren, Tevreden met het resultaat.

google
Rajeev van Puffelen
9 februari 2023

Fijn bedrijf die goed kwaliteitswerk leveren.

Wij zijn ACDak

Leer het ACDAK DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.
crossarrow-right