Hoe voorkom je een vervelende daklekkage?

Inhoud van deze pagina
Primary Item (H2)Sub Item 1 (H3)

Hoe voorkom je een vervelende daklekkage? 

Niemand wil dat het water door het plafond naar beneden druppelt, maar hoe voorkom je een daklekkage in je woning? Gelukkig is er een hoop mogelijk om vervelende natte plekken in huis te voorkomen of aan te pakken. Een natte vlek op de muur kan op allerlei manieren ontstaan, maar soms is de oorzaak moeilijk te achterhalen. Hieronder lees je alles dat je moet weten over de voorzorgsmaatregelen die je kunt treffen zodat je geen last krijgt van daklekkages. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, maar ook als het te laat is lees je hier wat je kunt doen.

Waardoor ontstaat een daklekkage?

Er zijn een hoop manieren waarop een lekkage kan ontstaan en helaas kom je er vaak pas achter als het te laat is. De meeste lekkages ontstaan rond afvoeren, leidingen, dakgoten en de hoeken van het dak. Het is dus belangrijk om deze plekken goed in de gaten te houden. Er zijn een hele hoop mogelijke oorzaken van een lek, maar we gaan kort wat dieper in op de meest voorkomende problemen waardoor lekkages ontstaan.

Slecht onderhoud

Een dak dat niet geregeld wordt gecontroleerd, is een veelvoorkomende oorzaak van een lekkage. Door het jaar heen kan er van alles gebeuren waardoor lekkages vormen, en soms heb je daar helemaal geen idee van. Ongedierte kan een weg naar binnen vinden waardoor het water tijdens een plensbui net zo makkelijk je huis in kan komen. En vogels kunnen stenen op je dak laten vallen die de dakpannen breken, of een nest bouwen op een plek die de boel verstopt. Dan zijn er ook nog de wisselende weersomstandigheden waar je rekening mee dient te houden. Een fikse herfststorm kan bijvoorbeeld van alles met zich meebrengen. 

Verstopte dakgoot

Één van de meest voorkomende oorzaken van een lekkage is de dakgoot die verstopt zit. Vooral in het najaar komt er veel blad van de bomen, en dat kan in de dakgoot terechtkomen. Als het gaat regenen hopen de bladeren en het vuil zich op, waardoor het water niet meer weg kan stromen met alle gevolgen vandien. Het kan ook zo zijn dat de dakgoot gewoon kapot is omdat er een scheur in zit of een naad is losgeraakt.

Schuin dak

Heb je een schuin dak met dakpannen, dan bestaat er de kans dat die pannen kapot gaan of scheuren, of gewoonweg niet goed aansluiten waardoor er water naar binnen kan sijpelen. Een dakpan kan slijten door ouderdom en vervolgens poreus worden, of gewoonweg beschadigd raken. Als er een scheur in een dakpan zit, kan de vrieskou in de winter ervoor zorgen dat water in de scheur uitzet waardoor de schade alleen maar groter wordt. 

Het lastige bij een kapotte dakpan aan een schuin dak is dat het water naar beneden druppelt, waardoor de lekkage op een hele andere plek zichtbaar wordt dan de plaats van de lekkage. Zo kan het moeilijk zijn om de bron van een lekkage in een schuin dak te vinden. Omdat het water zich een weg moet banen door isolatiemateriaal, het dakbeschot, en het plafond, kan het lang duren voordat je doorhebt dat er iets aan de hand is.

Plat dak

Maar een plat dak is ook geen garantie op succes. Het kan gebeuren dat het regenwater niet goed wordt afgevoerd waardoor er zich veel water ophoopt dat geen kant uit kan. Een plat dak heeft meestal bitumen bedekking of roofing en de veranderende weersomstandigheden eisen soms hun tol. Bitumen kan uitdrogen en gaan scheuren, maar strenge vorst en heftige regenval kunnen ook tot lekkages leiden. Dan kan er ook nog onkruid groeien tussen naden op je dak, waardoor water de kans krijgt naar binnen te stromen. 

Schoorsteen

Als een schoorsteen niet goed wordt verzorgd, kan dit ook leiden tot een daklekkage. Bij beschadiging van de schoorsteenranden is een lekkage zo ontstaan. De schoorsteen is bovendien erg kwetsbaar. Aan de binnenkant is de schoorsteen namelijk warm en droog, terwijl in de winter de buitenkant tegen vorst en vocht bestand moet zijn. Die verschillen in de temperatuur kunnen ervoor zorgen dat er barsten ontstaan in een slecht onderhouden schoorsteen.

Risico´s

Een lekkage is in eerste instantie al erg vervelend omdat er materiaal kapot gaat en het een bende in huis kan worden. Beton kan gaan afbrokkelen, behang kan gaan loslaten, en je moet misschien nog wel dingen gaan slopen om bij een lekkage te kunnen komen. De gehele constructie van je huis kan worden aangetast en dat kan gepaard gaan met een hoop kosten om alles te herstellen. 

Maar de belangrijkste reden om ervoor te waken dat er geen lekkage in huis ontstaat, is wellicht het gezondheidsrisico. Een natte plek kan er heel onschuldig uitzien, maar soms weet je niet wat er achter een muur of plafond schuilgaat. En als je het het pas opmerkt als er gezondheidsklachten opspelen, loop je achter de feiten aan.

Schimmel

De kans is namelijk groot dat er bij een lekkage een vochtige plek in huis ontstaat die gaat schimmelen. Schimmel herken je aan de zwarte of bruine vlekken die zich op de muur vormen. Er komen bacteriën en ongedierte af op schimmels, daardoor ontstaat een ongezonde leefsituatie en kunnen er allerlei ziektes verspreid worden. Bovendien kunnen mensen met astma of een allergie hevig reageren op aanwezige schimmel. Een schimmelplek is een ideale voedingsbodem voor pollen en huismijt. Dus als je een lekkage detecteert, doe je er verstandig aan dit zo snel mogelijk aan te pakken, voordat schimmel de kans krijgt om te groeien.

Houtrot

Als het vochtpercentage in de houtconstructie van je huis meer dan 25% bereikt, begint het hout te rotten. Je herkent houtrot doordat balken zacht worden en er bruine plekken op verschijnen. Als het gewicht van je huis op zacht hout steunt, is dat natuurlijk een risico. Soms kun je houtrot nog wel herstellen, maar in de meeste gevallen moeten er materialen vervangen worden. En als je echt hardleers bent en lang wacht, kan het zomaar gebeuren dat je de hele houtconstructie van je huis moet laten vervangen. 

Hoe voorkom je een daklekkage?

Om geen last te krijgen van schimmel en houtrot, moet je slimme aankopen doen en continu op de hoogte blijven van de conditie van de constructie van je huis. Sommige zaken kun je simpel zelf uitvoeren, maar af en toe kan het ook verstandig zijn om een specialist in te schakelen, ook als er nog geen sprake is van een lekkage.

Wat kun je zelf doen? 

Allereerst moet je ervoor zorgen dat je een waterdichte dakbedekking kiest met een lange levensduur. Dit kost wellicht wat geld en moeite, maar zie het als een investering. Het is tenslotte een stuk duurder om je dak te laten renoveren omdat de constructie niet meer deugt vanwege een lekkage. Zorg ervoor dat de installatie van de dakbedekking zorgvuldig gebeurt, anders is de investering alsnog voor niets geweest. Als je twee linkerhanden hebt, doe je er verstandig aan om een dakbedekking te laten leggen door een professionele dakdekker. 

Checken, checken en nog eens checken

De beste manier om een daklekkage te vermijden, is door regelmatig te controleren of er niets kapot is of verstopt zit. Je kunt de dakgoot en de regenpijp in de meeste gevallen simpel zelf bekijken. Doe dit dus ook, eens in de zoveel tijd. Zeker als er net een flinke storm is geweest, of als er veel blad is gevallen. Bladeren en viezigheid kun je zelf opruimen en de dakgoot kun je ontstoppen. Het beste gebruik je daarvoor wel een biologisch afbreekbaar middel. Check ook of je scheurtjes en oneffenheden in de naden of randen van het dak kunt bespeuren. 

Wat kun je laten doen?

Sommige zaken zijn te gevaarlijk of ingewikkeld om zelf mee aan de slag te gaan. Als je een schuin dak hebt, kun je daar wel de ladder tegenaan zetten en zelfstandig takjes en ander vuil gaan verwijderen, maar dan neem je geen overwogen risico. Het reinigen van je dak is namelijk een gevaarlijke taak die expertise en ervaring vergt. Je wil tenslotte niet van het dak kukelen. Daarom kun je hiervoor het beste een ervaren en betrouwbare dakdekker inschakelen. In de meeste gevallen is een reiniging van het dak met een hogedrukspuit zo gepiept. 

Vermijd slijtage aan het dak en een lekkage als gevolg daarvan dus door 1 à 2 keer per jaar een professionele reiniging te laten doen. Ook de schoorsteen laat je het best regelmatig door een dakdekker bekijken. Die kan dan gelijk constateren in wat voor staat je schoorsteen verkeert en eventuele reparaties uitvoeren als dit nodig is. 

Wat kun je zelf doen aan een daklekkage?

Of het nu plotsklaps misgaat en het water naar binnen giet, of je constateert een schimmelplek in huis, het is belangrijk om zo snel mogelijk te handelen. Je hebt twee opties. Je kunt namelijk zelf proberen om het probleem te verhelpen, maar vaak is het beter om professionele hulp in te schakelen. Als je bijvoorbeeld een zwarte vlek op de muur hebt ontdekt, kun je die zelfstandig aanpakken met schimmelreiniger. Dan is het schimmelprobleem tijdelijk opgelost, maar de lekkage is nog niet verholpen. Daarom moet je weten wanneer je wel zelf aan de slag kan en wanneer je beter een expert erbij haalt.

Plat dak

In sommige gevallen is het mogelijk om zelf een reparatie aan een bitumen dakbedekking te doen. De verbinding tussen de muur en het platdak beschadigt bijvoorbeeld vrij gemakkelijk. Als het kapotte deel niet te groot is, kun je dit eenvoudig zelf afdichten met loodslabben. Als het dak in zijn geheel een opknapbeurt kan gebruiken en je bent een beetje handig, dan kun je ook gerust zelfstandig een emulsie of vloeibaar rubber op je dak aanbrengen. 

Schuin dak en schoorsteen

Wanneer je last hebt van nattigheid in huis en je kunt niet achterhalen waar de oorsprong ligt, kun je het best een erkende dakdekker inschakelen. Als je het probleem negeert, dan zal het alleen maar groter worden bij elke regenbui die over je huis heen komt. Het liefst zou je natuurlijk voorkomen dat je daklekkage hebt, maar gelukkig hebben professionele dakdekkers verschillende methoden om een lekkage op te sporen en aan te pakken. 

Wat kan een dakdekker doen aan lekkages?

Er is van alles mogelijk om je dak te repareren, maar de manier waarop een dakdekker te werk gaat is afhankelijk van de soort schade en de plek waar die zich bevindt. Allereerst zal de dakdekker het lek moeten detecteren, en dan wordt er bepaald of er reparatie mogelijk is of dat er materiaal vervangen moet worden. Als reparatie niet meer mag baten, dan zit er niets anders op en moet het dak vervangen worden.

Kleur-detectie

Zit er bijvoorbeeld een lekkage aan het plafond onder het dak, dan kan de dakdekker kleurstof in water gebruiken om de lekkage te detecteren. Door dit water tegen het plafond te spuiten, wordt aan de binnenkant duidelijk waar het lek zich bevindt. Op het moment dat er nog een woonlaag tussen het plafond en het dak zit, moet de dakdekker anders te werk gaan. In dit geval kan er gebruik worden gemaakt van ultrasone technologie. Dan wordt de locatie van de bron van het lek gelokaliseerd door middel van ultrasone trillingen.

Schuin dak repareren

Het lastige aan een schuin dak is dat je er niet zomaar bij komt zonder risico’s, een expert kan dit wel. Een kleine breuk in een dakpan kan al genoeg zijn om een hoop water in huis te laten lopen. Dan lijkt het probleem groot, terwijl de reparatie redelijk eenvoudig is. Zelf zie je de dakschade wellicht over het hoofd, maar door grondig de dakpannen te controleren kan een dakdekker snel en makkelijk het probleem constateren en verhelpen.

Schoorsteen repareren

De schoorsteen wordt al makkelijk vergeten als er een lekkage in huis is. Dakpannen kun je tenslotte nog wel los zien zitten met het blote oog, maar de conditie van je schoorsteen controleer je niet zomaar. Mocht er dus een lekkage zijn zonder dat je weet waar de bron zit, laat de dakdekker dan ook naar je schoorsteen kijken. Uiteraard is een reparatie aan je schoorsteen sneller gedaan dan aan je dak, omdat het oppervlak kleiner is. Een dakdekker kan makkelijk loszittend lood langs je schoorsteen vervangen, of voegen waar nodig repareren. 

Wat voor dakdekker zoek je?

Als je eenmaal hebt besloten dat je een dakdekker langs moet laten komen omdat je er zelf niet meer uitkomt, dan wil je natuurlijk wel de beste service tegen een schappelijke prijs. Er zijn een paar zaken waar je rekening mee dient te houden bij het kiezen van een dakdekker. Als je die in acht neemt, weet je zeker dat je met een betrouwbare partner samenwerkt.

Ervaring

Een goede manier om in te schatten of een bedrijf betrouwbaar is, is door te kijken naar de opgebouwde ervaring. Als een bedrijf al jarenlange ervaring heeft in het repareren van daken en het voorkomen van lekkages, zegt dat iets over het bestaansrecht en de klandizie. Je hoeft dus niet zo snel bang te zijn voor malafide praktijken. 

Reviews

Het is altijd interessant om te lezen wat de ervaringen van andere klanten waren met een dakdekker. Als er lovend wordt gesproken over uitgevoerde reparaties schept dat vanzelfsprekend andere verwachtingen dan wanneer de reviews overwegend negatief zijn. Vaak krijg je in de reviews ook een beeld van de service die je mag verwachten.

Bereikbaarheid en beschikbaarheid

Een daklekkage kan al lang spelen en opeens aan het licht komen, maar het kan ook zo zijn dat door bijvoorbeeld een storm acute hulp nodig is. Zorg er daarom voor dat je een dakdekker kent die je 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt benaderen. Een professionele dakdekker zal altijd een noodvoorziening treffen zodat de schade aan je dak en interieur niet groter wordt. Dit kan bijvoorbeeld door een zeil over het dak te spannen en vast te zetten.

Naast de beschikbaarheid, is het natuurlijk ook belangrijk dat het bedrijf enigszins in de buurt is gevestigd. Een dakdekker kan wel de hele week beschikbaar zijn, maar als het bedrijf aan de andere kant van het land ligt, heb je daar niets aan. Kijk daarom naar een bedrijf in de buurt of in ieder geval centraal in het land. 

Conclusie

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en de beste manier om de kans op een daklekkage te minimaliseren, is door de conditie van je dak goed in de gaten te houden. Dit kun je in het geval van een plat dak vaak zelf doen, en de reparaties zijn in sommige gevallen ook nog zelfstandig uit te voeren. Voor een schuin dak en de schoorsteen kun je beter een dakdekker langs laten komen.

De afvoer en regenpijp kun je gerust zelf van tijd tot tijd controleren en waar dat nodig is blad en ander vuil verwijderen. Maar omdat je zelf onnodige risico´s neemt als je een schuin dak of de schoorsteen gaat controleren, is het aan te raden om 1 à 2 keer per jaar door een professionele dakdekker een gratis dakinspectie te laten doen. Zo heb jij er alles aan gedaan om een daklekkage te voorkomen.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis dakinspectie

Laat uw dak gratis inspecteren door een vakkundige dakdekker en voorkom onkosten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met een dakdekker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 085 303 8824
ACDAK B.V. uw partner voor Hoe voorkom je een vervelende daklekkage?
Wilt u binnenkort aan de slag met het renoveren, onderhouden of repareren van uw platte of hellende dak? Dan bent u bij ACDak aan het juiste adres.

Bij ACDak kunnen wij uw dak compleet renoveren van A tot Z. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek / Dakinspectie
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

Vele tevreden klanten gingen u voor

google
Ace Genesis Mack 10
31 maart 2023

Goede service, perfecte afwerking. En hele toffe kerels.. kortom hier moet je zijn voor jou mooiste ideen! En zij creeen het! Wacht niet en bel!

google
Erik Schönherr
12 maart 2023

Goede ervaring met ACDAK B.V. Dakdekkers waren vriendelijk en hebben goed gewerkt. Communicatie tussen dakdekkers en kantoor was niet perfect maar alles is goed opgelost. Als ik weer dak problemen heb doe ik graag weer een beroep op dit bedrijf. Prima gewerkt.

google
Andra Luijks
10 februari 2023

5 sterren voor dit bedrijf! wat een goed werk hebben ze afgeleverd.

google
Laurentius Wennink
10 februari 2023

De lekkage op mijn dak werd zó snel en goed geholpen dat 5 sterren zeker op z'n plaats zijn.

google
Cecilia Schneijder
9 februari 2023

Wat zijn wij toch blij met onze nieuwe dakbedekking. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan.

google
Ginny Niemeijer
9 februari 2023

Prettig dat er zulke dakdekkers bestaan, harde werkers met oog voor detail.

google
Milos Nijeboer
9 februari 2023

Door stormschade waren er dakpannen van mijn dak gewaaid, De dakdekkers van ac dak hebben dit de dag erna al op kunnen lossen. Dankjewel voor de fijne communicatie en de goed uitgevoerde werkzaamheden.

google
Zeynep Kosse
9 februari 2023

Onderhoudsbeurt aan mijn dak laten uitvoeren, Tevreden met het resultaat.

google
Rajeev van Puffelen
9 februari 2023

Fijn bedrijf die goed kwaliteitswerk leveren.

google
Dennes Holster
9 februari 2023

Werk is deskundig uitgevoerd en na afloop is alle rotzooi opgeruimd. De daken liggen er weer netjes bij.

google
Waqas Knigge
8 februari 2023

Mooi bitumen dak gelegd, snel en goed gedaan en vriendelijke dakdekkers aan huis gehad.

google
Dunia Geertsema
8 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Tyrell Stok
8 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Stefania Vlieland
8 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Claudia van Waarden
8 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Jikke Zoutenbier
6 februari 2023

Werk is deskundig uitgevoerd en na afloop is alle rotzooi opgeruimd. De daken liggen er weer netjes bij.

google
Djordy van Heel
6 februari 2023

Mooi bitumen dak gelegd, snel en goed gedaan en vriendelijke dakdekkers aan huis gehad.

google
Hilbertus Fleur
6 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Yentl Lodewijks
6 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Fairouz Vervoorn
5 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Zef van Gils
5 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Trynke Andringa
4 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Miroslav van Spijk
4 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Hendry Groenland
4 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Huib Oster
4 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Jeska Scholing
3 februari 2023

Dit zijn nou een vakmensen die weten wat ze doen, Erg tevreden met mijn dak.

google
Tonnis Korporaal
3 februari 2023

Deze maand ons complete platte dak laten vervangen. Nieuwe isolatie erop en helemaal dicht afgewerkt. Netjes gewerkt en blij met het resultaat.

google
Maron Pelgrim
3 februari 2023

Geven goed en eerlijk advies. Denken met je mee naar de beste oplossing, snel een duidelijke offerte ontvangen. Leveren goed werk af en komen afspraken na! Ben erg blij met het geleverde werk. Bedankt voor het snelle handelen. Verfrissend zo na eerdere andere ervaringen met andere bedrijven.

google
Berrie van Berkom
1 februari 2023

Dit zijn nou een vakmensen die weten wat ze doen, Erg tevreden met mijn dak.

google
Carlijne Olsman
1 februari 2023

Deze maand ons complete platte dak laten vervangen. Nieuwe isolatie erop en helemaal dicht afgewerkt. Netjes gewerkt en blij met het resultaat.

google
Hebe Klepper
1 februari 2023

Geven goed en eerlijk advies. Denken met je mee naar de beste oplossing, snel een duidelijke offerte ontvangen. Leveren goed werk af en komen afspraken na! Ben erg blij met het geleverde werk. Bedankt voor het snelle handelen. Verfrissend zo na eerdere andere ervaringen met andere bedrijven.

google
Omaira Baken
31 januari 2023

De moeite waard om bij hun een offerte aan te vragen.

google
Thijm Paulusma
31 januari 2023

Prima werk afgeleverd, betrouwbaar en deskundig bedrijf! Dit in tegenstelling tot onze ervaringen met andere bedrijven.

google
Lizan Koppe
31 januari 2023

Nieuwe dakbedekking aan laten leggen op ons dak (140m2), Blij met het eindresultaat, Top.

google
Welmoed van Hulten
31 januari 2023

Betrouwbaar, duidelijke offerte, goede communicatie, beleefd, houdt zich aan afspraken, denkt mee, absoluut aan te raden Ze hebben bij ons het volledige dak, (80m2) naar volle tevredenheid vervangen.

google
Safia van der Boon
30 januari 2023

Verschillende dakdekkers gecontacteerd, uiteindelijk gekozen voor AC dak, we hadden geen betere keuze kunnen maken. In het vervolg weten we waar we moeten zijn.

google
Ashna Matthijssen
30 januari 2023

Heldere offerte, goede prijs en een eerlijk advies. Daarnaast hebben ze vakwerk afgeleverd en zijn het aardige mannen met hart voor de zaak.

google
Filiz Velthuis
30 januari 2023

Goede communicatie met betrekking tot de aanleg van zonnepanelen, werk is goed uitgevoerd, communicatie verliep goed.

google
Hessel Huisken
30 januari 2023

Vakmannen! Harde werkers, kundig en altijd vriendelijk. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen en dat gaan we ook zeker doen.

google
Vedat Versprille
28 januari 2023

Zeer snelle afhandeling van onze stormschade voor een eerlijke prijs. Top service.Twee ervaren dakdekkers hebben ons dak mooi en netjes bedekt. Ze waren op de afgesproken tijd aanwezig, raffelden niets af, ruimden hun spullen netjes op. Wij zijn zelf uiterst tevreden over ons dak.

google
Raymond Coers
28 januari 2023

Deskundig team dat hun vak verstaat, Ik zou dit bedrijf dan ook ten zeerste aanraden.

google
Jayden van Leeuwen
28 januari 2023

Een fantastisch team dat erg netjes werkt en zich houdt aan de gemaakte afspraken. Dit was de tweede keer dat wij van hun diensten gebruik hebben gemaakt en waren wederom dus zeer tevreden.

google
David de Boom
27 januari 2023

Geweldig resultaat. De klus heeft wat langer geduurd door het weer maar Rafik en zijn collega's waren elke dag netjes ter plaatse om als het droog was zoveel mogelijk te doen. Erg blij met het resultaat en service!

google
Ilja Bosgraaf
26 januari 2023

Aardige en serieuze man komt zijn afspraken na en leverde goed werk. Goed bedrijf.

google
Ruveyda Reniers
26 januari 2023

Nieuwe dakbedekking laten aanleggen op mijn garage. Dit is snel en goed uitgevoerd.

google
Tygo Feddema
25 januari 2023

Zeer te spreken over dakdekkersbedrijf AC Dak B.V.

google
Eran Bossenbroek
25 januari 2023

Onze dak was aan renovatie toe, Dit heb ik laten doen door de mannen van AC dak. Erg blij met het resultaat. Fijn bedrijf om mee te werken.

google
Damyan van Hunnik
24 januari 2023

Afgelopen week heeft dit bedrijf ons dak gedaan incl isolatie. Prima werk afgeleverd. Vriendelijke en hardwerkende mensen. Ik ben er zeer tevreden over.

google
Lance van Bentem
24 januari 2023

Met goed overleg dakisolatie aan laten brengen, Dit was een zeer goede keuze. dankjewel voor de goede communicatie. Echt een topprestatie geleverd.

google
Harold Bitter
23 januari 2023

Fijn dat er nog dakdekkers zijn die hun werk wel goed kunnen uitvoeren, Ik weet waar ik de volgende keer weer moet zijn voor mijn dak.

Offerte uitgebreid

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Offerte snel

Vul uw naam, email en telefoonnummer in en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze klanten aan het woord

ACDak B.V. is een dakdekkersbedrijf die al jaren aan de weg timmert met een verfrissende aanpak. Een ervaring die door onze klanten onderschreven wordt. Wij zijn dan ook ergtrots op onze reviews.
4.7
Gebaseerd op 244 reviews
google
Ace Genesis Mack 10
31 maart 2023

Goede service, perfecte afwerking. En hele toffe kerels.. kortom hier moet je zijn voor jou mooiste ideen! En zij creeen het! Wacht niet en bel!

google
Erik Schönherr
12 maart 2023

Goede ervaring met ACDAK B.V. Dakdekkers waren vriendelijk en hebben goed gewerkt. Communicatie tussen dakdekkers en kantoor was niet perfect maar alles is goed opgelost. Als ik weer dak problemen heb doe ik graag weer een beroep op dit bedrijf. Prima gewerkt.

google
Andra Luijks
10 februari 2023

5 sterren voor dit bedrijf! wat een goed werk hebben ze afgeleverd.

google
Laurentius Wennink
10 februari 2023

De lekkage op mijn dak werd zó snel en goed geholpen dat 5 sterren zeker op z'n plaats zijn.

google
Cecilia Schneijder
9 februari 2023

Wat zijn wij toch blij met onze nieuwe dakbedekking. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan.

google
Ginny Niemeijer
9 februari 2023

Prettig dat er zulke dakdekkers bestaan, harde werkers met oog voor detail.

google
Milos Nijeboer
9 februari 2023

Door stormschade waren er dakpannen van mijn dak gewaaid, De dakdekkers van ac dak hebben dit de dag erna al op kunnen lossen. Dankjewel voor de fijne communicatie en de goed uitgevoerde werkzaamheden.

google
Zeynep Kosse
9 februari 2023

Onderhoudsbeurt aan mijn dak laten uitvoeren, Tevreden met het resultaat.

google
Rajeev van Puffelen
9 februari 2023

Fijn bedrijf die goed kwaliteitswerk leveren.

Wij zijn ACDak

Leer het ACDAK DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.
arrow-right