Hoe lang gaat mijn dakbedekking mee?

Inhoud van deze pagina
Primary Item (H2)Sub Item 1 (H3)

Hoe lang gaat dakbedekking mee en hoe weet je dat het tijd is om de dakbedekking te vervangen? De levensduur van dakbedekking is over het algemeen lang. We hebben het dan over enkele tientallen jaren. Toch, de specifieke levensduur is verschillend van elk type dakbedekking. Daarnaast is het zo dat meerdere factoren invloed hebben op de levensduur, zoals de mate van onderhoud aan de dakbedekking. Wij krijgen vaak de vraag ‘Hoe lang gaat mijn dakbedekking mee?’ Graag geeft ACDak.nl je uitgebreid antwoord op die vraag.

Waarom is de levensduur van dakbedekking zo belangrijk?

De levensduur van dakbedekking is belangrijk, omdat je goed wilt weten wanneer het tijd is om de dakbedekking te vervangen. Ga je een huis kopen? Dan wil je weten hoe oud de dakbedekking is en op welke manier de dakbedekking is onderhouden. Je kunt dan goed bepalen wat de resterende levensduur van de dakbedekking is. Het is belangrijk dat je voldoende weet over de levensduur van je dakbedekking, zodat je ook weet wanneer het tijd is om te investeren in nieuwe dakbedekking.

Je wilt niet te vroeg investeren in nieuwe dakbedekking

Veel woningkopers willen niet te vroeg investeren in nieuwe dakbedekking, en dit is heel logisch. Kan de dakbedekking nog een jaar of 5 mee? Dan stel je de investering uit tot over een jaar of 5. Het laten vervangen van dakbedekking vraagt toch om een investering. Het is geen klusje van een tientje, bij wijze van spreken. De kosten zijn uiteraard onder meer afhankelijk van de soort dakbedekking en de grootte van het dak, maar uiteindelijk zit er altijd een kostenplaatje aan vast. Wil je dus een woning kopen? Check dan altijd wat de te verwachten levensduur van de dakbedekking is. Dit kan bijvoorbeeld goed worden vastgesteld middels een bouwtechnische keuring van de woning. Er kan een inschatting van de resterende levensduur worden gemaakt, zodat je niet te vroeg in het vervangen van de dakbedekking gaat investeren.

Je wilt ook zeker niet te lang wachten met de investering

Je wilt dus niet te vroeg investeren in het vernieuwen van de dakbedekking. Anderzijds wil je ook niet te lang wachten met het vervangen van de dakbedekking. We kennen het allemaal wel een beetje. We wachten te lang met zaken waarvan we weten dat het toch echt moet gebeuren. Het vervangen van de dakbedekking valt hier zeker ook onder. Toch is het sterk af te raden om te lang te wachten met het investeren in nieuwe dakbedekking. Te lang wachten kan betekenen dat je te maken krijgt met lekkages, waardoor je met extra hoge kosten te maken krijgt. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Zorg er dus wel altijd voor dat de dakbedekking vervangen wordt vóórdat er problemen, zoals lekkages, ontstaan. Dit bespaart je een aardig bedrag.

Woning kopen? Laat de dakbedekking inspecteren!

Als je een mooie woning op het oog hebt, dan kun je in de meeste gevallen duidelijkheid krijgen over de levensduur van de dakbedekking. Waar je geen zekerheid over krijgt is de mate van onderhoud die aan het dak is gevoerd. Een dak kan er uitstekend uitzien en toch gebreken vertonen. Het is heel belangrijk om je hier goed bewust van te zijn. Je wilt niet een paar weken na aankoop van de woning ontdekken dat de dakbedekking vervangen moet worden. Het is een kostenpost waar je geen rekening mee had gehouden. Verborgen gebreken zijn lang niet altijd op de verkoper te verhalen. Het advies luidt dan ook: laat de dakbedekking altijd goed controleren, zodat je zekerheid hebt over de actuele staat van zowel de dakconstructie als de dakbedekking. Een bouwtechnische keuring geeft direct ook duidelijkheid over de te verwachten levensduur.

Dus, hoe lang gaat mijn dakbedekking mee?

De vraag ‘Hoe lang gaat mijn dakbedekking mee?’ kan niet worden beantwoord met een enkel antwoord. Hiervoor is het vooral nodig om naar de verschillende soorten daken te kijken. In Nederland zien we veel verschillende soorten daken, van bitumineuze daken tot daken met kleien dakpannen. ACDak.nl gaat dieper in op de levensduur van de volgende soorten daken die we in Nederland regelmatig zien voorkomen:

  • Bitumen dak
  • Asfaltshingle (regulier)
  • Architecturale asfaltshingle
  • Houten dakspanen
  • Kleipannen
  • Metalen daken
  • Leien pannendaken

Hoe lang gaat het bitumen dak mee?

Bitumen daken zien we in ons land vrij veel, zeker ook op schuren en bergingen. Dakbedekking met gemodificeerd bitumen is een materiaal dat een standaard levensduur kent van 20 jaar. Echter, we hebben het hier over dakbedekking dat relatief onderhoudsarm is. Wanneer er de basiszorg wordt gegeven aan een bitumen dak, dan wordt de levensduur vrij eenvoudig verlengd met een aantal jaren. Dankzij de polymeermodificatie kan een bitumen dak zowel zeer hoge als zeer lage temperaturen weerstaan. Wel is het zo dat de temperaturen invloed hebben op de staat van het materiaal. Het materiaal wordt harder en zachter onder invloed van de temperaturen. Daarom is het aan te raden om een bitumen dak te onderhouden als de temperatuur rond de 15 graden Celsius ligt.

Hoe lang gaan asfaltshingles mee?

De asfaltshingle is een bitumineuze dakbedekking die veelal op hellende daken wordt toegepast. Asfaltshingles zijn te verkrijgen in meerdere klassen, dus meerdere kwaliteitsniveaus. De levensduur van deze dakbedekking is uiteraard met deze kwaliteit verbonden. Hierdoor varieert de levensduur van asfaltshingles van 15 tot maximaal 30 jaar. Deze asfaltshingles bestaan uit veel verschillende ingrediënten, waaronder organische materialen en cementvezels, en bieden een duurzame bescherming tegen Uv-straling, wind en regen. De onderkant van de asfaltshingle is voorzien van een laag zwart asfalt die plakkerig wordt in de hete zon en de dakbedekking op zijn plaats afdicht om een ​​waterdichte afdichting te vormen. We kunnen stellen dat de gemiddelde levensduur van dit soort daken rond de 25 jaar ligt.

Hoe lang gaan architecturale asfaltshingles mee?

Naast de reguliere asfaltshingles kennen we ook de specifieke architecturale asfaltshingles. Deze zijn van het zogenaamde premium type asfalt gemaakt. In de basis zijn deze architecturale asfaltshingles heel goed te vergelijken met de reguliere variant. Het belangrijkste verschil zit dan ook in de dikte. Deze asfaltshingles zijn namelijk tot wel drie maal dikker dan de reguliere varianten, waardoor ze een dichter, sterker en veerkrachtiger dak vormen. Hierdoor ligt de levensduur van dit soort daken ook wat hoger, namelijk gemiddeld tussen de 25 en 30 jaar. Er zijn fabrikanten die 30 jaar garantie durven te geven op deze architecturale asfaltshingles, welke te verkrijgen zijn in tal van designs. Zo kun je onder meer tegels, hout en leisteen nabootsen met deze asfaltshingles.

Hoe lang gaat een dak met houten dakspanen mee?

Houten dakspanen komen in ons land niet meer heel vaak voor, maar we zien ze zeker nog wel. Het is zonder twijfel zo dat een dak met houten dakspanen, ook wel een houten shingledak genoemd, een bijzonder sfeervolle uitstraling heeft. Voor deze dakspanen wordt vaak gekozen voor cederhout, vooral omdat deze variant rot- en insectenbestendig is. Hierdoor is de levensduur relatief lang, namelijk gemiddeld 30 jaar. Wel is het zo dat deze daken jaarlijks onderhoud nodig hebben om deze lange levensduur te bereiken. Het is belangrijk om een houten shingledak jaarlijks te laten inspecteren door een ervaren partij, waarbij de eventueel aanwezige gespleten spanen direct worden vervangen.

Hoe lang gaat een dak met kleipannen mee?

Kleipannen zijn bijzonder populair en dat is niet voor niets. Daken met kleipannen kennen een zeer lange levensduur. Wanneer je er nu voor kiest om een dak met kleipannen te laten realiseren, dan is de kans heel groot dat je nooit meer hoeft te investeren in nieuwe dakbedekking. Het is namelijk zo dat daken met kleipannen minimaal 50 jaar meegaan. De kleipannen, die tegenwoordig in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, zijn duurzaam en onderhoudsarm. Een groot deel van de fabrikanten biedt een garantie van 30 jaar op de kleipannen, maar er zijn ook fabrikanten die een levenslange garantie aanbieden. Dit zegt natuurlijk alles over de uitzonderlijke kwaliteit en levensduur van de kleipannen.

Hoe lang gaat een metalen dak mee?

Metalen daken zien we in Nederland niet heel snel op woningen verschijnen, maar zeker wel op bedrijfspanden, waaronder loodsen. Overigens is het zeker wel mogelijk om een metalen dak te plaatsen op een woning. Metaal kan een heel interessant materiaal zijn als dakbedekking en dit heeft alles te maken met de levensduur. Het materiaal is uitzonderlijk sterk en kent een levensduur van gemiddeld 70 jaar. Bijkomend voordeel is wel dat het materiaal duurzaam is, aantrekkelijk om te zien en beschikbaar in tal van uitvoeringen. De kwaliteit van het metalen dak hangt samen met de dikte van het materiaal. Hoe dikker het metaal, hoe langer het dak mee zal gaan. Ook voor de metalen daken geldt dat er fabrikanten zijn die een levenslange garantie bieden.

Hoe lang gaat een leien pannendak mee?

Een leien pannendak is een dak van leisteen, een natuurlijke metamorfe steen die wat korrelig van structuur is. Als je een leien pannendak op je woning wilt hebben, dan moet je wel wat dieper in de buidel tasten. Het is een prijzige optie, maar je krijgt er zeker wel wat voor terug. Een leien dak kan namelijk alles aan wat Moeder Natuur in petto heeft. Fabrikanten geven dan ook graag minimaal 50 jaar garantie en de levenslange garantie komt heel vaak voor. We mogen dan ook zeggen dat een leien pannendak een gemiddelde levensduur van meer dan een eeuw heeft. Niet alle dakconstructies zijn geschikt voor het zware gewicht van de leien pannen, dus vaak is het nodig om de dakspanten te versterken voor er een leien pannendak kan worden geïnstalleerd.

Hoe weet ik wanneer mijn dakbedekking vervangen moet worden?

Je kunt je natuurlijk aardig vasthouden aan de gemiddelde levensduur van de soort dakbedekking die jij hebt, maar er zijn altijd factoren die invloed hebben op deze levensduur. Goed en regelmatig onderhoud zorgt vaak voor een langere levensduur, terwijl het ontbreken van onderhoud en het niet tijdig aanpakken van schades zorgt voor een kortere levensduur. Hoe weet je nu wanneer de dakbedekking aan vervanging toe is? Er zijn, afhankelijk van de soort dakbedekking, meerdere zaken waar je op kunt letten. Natuurlijk geven wij je hiervoor graag 7 tips.

1. De randen gaan krullen

Bij diverse soorten dakbedekking kunnen de randen van de dakbedekking gaan krullen. In de meeste gevallen leidt dit uiteindelijk tot scheuren. Daarnaast is het zo dat er openingen kunnen ontstaan door het opkrullen van de dakbedekking. Hierdoor kun je snel te maken krijgen met lekkages. Zie je dat de randen van de dakbedekking beginnen te krullen? Dan weet je dat het tijd is om de dakbedekking te laten vervangen.

2. Kale plekken op het dak

Bitumen daken zijn voorzien van een soort korrelstructuur. Dit geldt overigens voor meerdere soorten dakbedekking. Wanneer het dak begint te slijten en sneller aan kwaliteit gaat verliezen, dan kun je dit vaak zien aan de kale plekken die ineens ontstaan. Je ziet dat er op bepaalde plekken op het dak korrels ontbreken. Dit is een duidelijk teken dat de dakbedekking echt op is.

3. Het dak ziet er gewoon oud en versleten uit

Soms is er niet méér nodig dan alleen even goed kijken naar je dak. Zie je oneffenheden? Toont het dak gewoon erg oud en ziet het er versleten uit? Dan kun je er in verreweg de meeste gevallen wel van uit gaan dat het dak daadwerkelijk snel aan het slijten is. Het risico op problemen, zoals lekkages, wordt met de dag groter. Ziet je dak er oud en versleten uit? Dan is het aan te raden om actie te ondernemen en de dakbedekking te laten vervangen. Indien nodig kan direct de dakconstructie worden geïnspecteerd.

4. De maximale levensduur is bereikt

Voor iedere soort dakbedekking is een gemiddelde levensduur en een maximale levensduur vastgesteld, zoals we zojuist hebben omschreven per variant. De gemiddelde levensduur is in de meeste gevallen te kort wanneer je niet te maken krijgt met calamiteiten en je zorgt voor regelmatig, professioneel onderhoud. De maximale levensduur is wel een gegeven om goed in de gaten te houden. Ben je al voorbij de maximale levensduur? Dan is het in de meeste gevallen verstandig om de dakbedekking te laten vervangen, vooral omdat problemen vrij snel kunnen ontwikkelen.

5. De aanwezigheid van algen

Het kan zijn dat je ineens donkere strepen op het dak ziet verschijnen. Dit wijst op de aanwezigheid van algen. We komen algen op veel verschillende plaatsen tegen. Zo zien we ze vooral ook in wateren, van grotere wateren tot kleine tuinvijvers. Het is zo dat er veel verschillende soorten algen zijn, zoals zweefalgen, draadalgen en roodalgen. Er zijn ook algen die zich door de lucht verspreiden en zo op de dakbedekking terecht komen. Wanneer dit gebeurt, dan zie je donkere strepen verschijnen. De aanwezigheid van algen hoeft niet per se schadelijk te zijn voor jouw type dakbedekking. Twijfel je? Dan kun je natuurlijk altijd een specialist raadplegen.

6. De aanwezigheid van mossen op het dak

Mosgroei ontstaat het snelst op daken die weinig zonlicht krijgen. Zeker in koele en vochtige omstandigheden kunnen mossen relatief snel groeien. In de meeste gevallen is het vooral een cosmetisch probleem. Het ziet er vaak niet mooi uit. Toch kan de aanwezigheid van mossen op het dak ook schadelijk zijn voor de dakbedekking. Mos houdt vocht vast tegen het dakoppervlak en kan na verloop van tijd, zeker als het vriest, schade aan de korrels bovenop de dakspanen veroorzaken. Mos kan worden weg geborsteld, maar dit zal niet voorkomen dat het weer groeit. Wil je de mossen zelf weg borstelen? Wees dan heel voorzichtig als het gaat om een dak met een grindoppervlak. Dit wil je niet beschadigen. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met een professionele partij om het dak te inspecteren, te reinigen en te onderhouden.

7. Veel buren nemen een nieuw dak

Heb je een koopwoning en maakt deze woning onderdeel uit van een rij woningen of van een wijk waarin alle koopwoningen even oud zijn? Merk je dat ineens meerdere buren de dakbedekking gaan vervangen? Dan is dit vaak een duidelijk signaal dat het verstandig is om je eigen dakbedekking ook te vervangen. Uiteraard kun je de dakbedekking altijd eerst laten beoordelen om zeker te zijn. Woningen die rond dezelfde periode zijn gebouwd in hetzelfde gebied hebben meestal dezelfde soort dakbedekking en dit is vaak ongeveer gelijktijdig aan vervanging toe.

Zekerheid met betrekking tot je dakbedekking

Dakbedekking hoort gewoon helemaal in orde te zijn, vrij van schade, kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar. Wanneer er problemen ontstaan met de dakbedekking, dan leidt dit in de meeste gevallen vrij snel tot problemen in huis. Lekkages komen meer dan eens voor en zorgen voor schades in huis. Daarnaast ontstaan er ook gemakkelijk vochtproblemen en deze veroorzaken op hun beurt weer schimmels die heel slecht zijn voor de gezondheid. Daarnaast gaat dit alles zeker ook ten koste van de goede isolatie van je woning. Kortom, je wilt altijd zekerheid hebben over de optimale kwaliteit van je dakbedekking. Voorkom problemen met je dakbedekking. Wij staan altijd snel voor je klaar met een A tot Z dienstverlening.

Maak kennis met de service van ACDak.nl

ACDak.nl is jouw totaalpartner voor dakwerkzaamheden. Wij zijn inzetbaar voor zowel platte als hellende daken. Wil jij werkzaamheden door ons laten uitvoeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie of advies.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis dakinspectie

Laat uw dak gratis inspecteren door een vakkundige dakdekker en voorkom onkosten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met een dakdekker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 085 303 8824
ACDAK B.V. uw partner voor Hoe lang gaat mijn dakbedekking mee?
Wilt u binnenkort aan de slag met het renoveren, onderhouden of repareren van uw platte of hellende dak? Dan bent u bij ACDak aan het juiste adres.

Bij ACDak kunnen wij uw dak compleet renoveren van A tot Z. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek / Dakinspectie
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

Vele tevreden klanten gingen u voor

google
Ace Genesis Mack 10
31 maart 2023

Goede service, perfecte afwerking. En hele toffe kerels.. kortom hier moet je zijn voor jou mooiste ideen! En zij creeen het! Wacht niet en bel!

google
Erik Schönherr
12 maart 2023

Goede ervaring met ACDAK B.V. Dakdekkers waren vriendelijk en hebben goed gewerkt. Communicatie tussen dakdekkers en kantoor was niet perfect maar alles is goed opgelost. Als ik weer dak problemen heb doe ik graag weer een beroep op dit bedrijf. Prima gewerkt.

google
Andra Luijks
10 februari 2023

5 sterren voor dit bedrijf! wat een goed werk hebben ze afgeleverd.

google
Laurentius Wennink
10 februari 2023

De lekkage op mijn dak werd zó snel en goed geholpen dat 5 sterren zeker op z'n plaats zijn.

google
Cecilia Schneijder
9 februari 2023

Wat zijn wij toch blij met onze nieuwe dakbedekking. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan.

google
Ginny Niemeijer
9 februari 2023

Prettig dat er zulke dakdekkers bestaan, harde werkers met oog voor detail.

google
Milos Nijeboer
9 februari 2023

Door stormschade waren er dakpannen van mijn dak gewaaid, De dakdekkers van ac dak hebben dit de dag erna al op kunnen lossen. Dankjewel voor de fijne communicatie en de goed uitgevoerde werkzaamheden.

google
Zeynep Kosse
9 februari 2023

Onderhoudsbeurt aan mijn dak laten uitvoeren, Tevreden met het resultaat.

google
Rajeev van Puffelen
9 februari 2023

Fijn bedrijf die goed kwaliteitswerk leveren.

google
Dennes Holster
9 februari 2023

Werk is deskundig uitgevoerd en na afloop is alle rotzooi opgeruimd. De daken liggen er weer netjes bij.

google
Waqas Knigge
8 februari 2023

Mooi bitumen dak gelegd, snel en goed gedaan en vriendelijke dakdekkers aan huis gehad.

google
Dunia Geertsema
8 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Tyrell Stok
8 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Stefania Vlieland
8 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Claudia van Waarden
8 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Jikke Zoutenbier
6 februari 2023

Werk is deskundig uitgevoerd en na afloop is alle rotzooi opgeruimd. De daken liggen er weer netjes bij.

google
Djordy van Heel
6 februari 2023

Mooi bitumen dak gelegd, snel en goed gedaan en vriendelijke dakdekkers aan huis gehad.

google
Hilbertus Fleur
6 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Yentl Lodewijks
6 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Fairouz Vervoorn
5 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Zef van Gils
5 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Trynke Andringa
4 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Miroslav van Spijk
4 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Hendry Groenland
4 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Huib Oster
4 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Jeska Scholing
3 februari 2023

Dit zijn nou een vakmensen die weten wat ze doen, Erg tevreden met mijn dak.

google
Tonnis Korporaal
3 februari 2023

Deze maand ons complete platte dak laten vervangen. Nieuwe isolatie erop en helemaal dicht afgewerkt. Netjes gewerkt en blij met het resultaat.

google
Maron Pelgrim
3 februari 2023

Geven goed en eerlijk advies. Denken met je mee naar de beste oplossing, snel een duidelijke offerte ontvangen. Leveren goed werk af en komen afspraken na! Ben erg blij met het geleverde werk. Bedankt voor het snelle handelen. Verfrissend zo na eerdere andere ervaringen met andere bedrijven.

google
Berrie van Berkom
1 februari 2023

Dit zijn nou een vakmensen die weten wat ze doen, Erg tevreden met mijn dak.

google
Carlijne Olsman
1 februari 2023

Deze maand ons complete platte dak laten vervangen. Nieuwe isolatie erop en helemaal dicht afgewerkt. Netjes gewerkt en blij met het resultaat.

google
Hebe Klepper
1 februari 2023

Geven goed en eerlijk advies. Denken met je mee naar de beste oplossing, snel een duidelijke offerte ontvangen. Leveren goed werk af en komen afspraken na! Ben erg blij met het geleverde werk. Bedankt voor het snelle handelen. Verfrissend zo na eerdere andere ervaringen met andere bedrijven.

google
Omaira Baken
31 januari 2023

De moeite waard om bij hun een offerte aan te vragen.

google
Thijm Paulusma
31 januari 2023

Prima werk afgeleverd, betrouwbaar en deskundig bedrijf! Dit in tegenstelling tot onze ervaringen met andere bedrijven.

google
Lizan Koppe
31 januari 2023

Nieuwe dakbedekking aan laten leggen op ons dak (140m2), Blij met het eindresultaat, Top.

google
Welmoed van Hulten
31 januari 2023

Betrouwbaar, duidelijke offerte, goede communicatie, beleefd, houdt zich aan afspraken, denkt mee, absoluut aan te raden Ze hebben bij ons het volledige dak, (80m2) naar volle tevredenheid vervangen.

google
Safia van der Boon
30 januari 2023

Verschillende dakdekkers gecontacteerd, uiteindelijk gekozen voor AC dak, we hadden geen betere keuze kunnen maken. In het vervolg weten we waar we moeten zijn.

google
Ashna Matthijssen
30 januari 2023

Heldere offerte, goede prijs en een eerlijk advies. Daarnaast hebben ze vakwerk afgeleverd en zijn het aardige mannen met hart voor de zaak.

google
Filiz Velthuis
30 januari 2023

Goede communicatie met betrekking tot de aanleg van zonnepanelen, werk is goed uitgevoerd, communicatie verliep goed.

google
Hessel Huisken
30 januari 2023

Vakmannen! Harde werkers, kundig en altijd vriendelijk. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen en dat gaan we ook zeker doen.

google
Vedat Versprille
28 januari 2023

Zeer snelle afhandeling van onze stormschade voor een eerlijke prijs. Top service.Twee ervaren dakdekkers hebben ons dak mooi en netjes bedekt. Ze waren op de afgesproken tijd aanwezig, raffelden niets af, ruimden hun spullen netjes op. Wij zijn zelf uiterst tevreden over ons dak.

google
Raymond Coers
28 januari 2023

Deskundig team dat hun vak verstaat, Ik zou dit bedrijf dan ook ten zeerste aanraden.

google
Jayden van Leeuwen
28 januari 2023

Een fantastisch team dat erg netjes werkt en zich houdt aan de gemaakte afspraken. Dit was de tweede keer dat wij van hun diensten gebruik hebben gemaakt en waren wederom dus zeer tevreden.

google
David de Boom
27 januari 2023

Geweldig resultaat. De klus heeft wat langer geduurd door het weer maar Rafik en zijn collega's waren elke dag netjes ter plaatse om als het droog was zoveel mogelijk te doen. Erg blij met het resultaat en service!

google
Ilja Bosgraaf
26 januari 2023

Aardige en serieuze man komt zijn afspraken na en leverde goed werk. Goed bedrijf.

google
Ruveyda Reniers
26 januari 2023

Nieuwe dakbedekking laten aanleggen op mijn garage. Dit is snel en goed uitgevoerd.

google
Tygo Feddema
25 januari 2023

Zeer te spreken over dakdekkersbedrijf AC Dak B.V.

google
Eran Bossenbroek
25 januari 2023

Onze dak was aan renovatie toe, Dit heb ik laten doen door de mannen van AC dak. Erg blij met het resultaat. Fijn bedrijf om mee te werken.

google
Damyan van Hunnik
24 januari 2023

Afgelopen week heeft dit bedrijf ons dak gedaan incl isolatie. Prima werk afgeleverd. Vriendelijke en hardwerkende mensen. Ik ben er zeer tevreden over.

google
Lance van Bentem
24 januari 2023

Met goed overleg dakisolatie aan laten brengen, Dit was een zeer goede keuze. dankjewel voor de goede communicatie. Echt een topprestatie geleverd.

google
Harold Bitter
23 januari 2023

Fijn dat er nog dakdekkers zijn die hun werk wel goed kunnen uitvoeren, Ik weet waar ik de volgende keer weer moet zijn voor mijn dak.

Offerte uitgebreid

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Offerte snel

Vul uw naam, email en telefoonnummer in en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze klanten aan het woord

ACDak B.V. is een dakdekkersbedrijf die al jaren aan de weg timmert met een verfrissende aanpak. Een ervaring die door onze klanten onderschreven wordt. Wij zijn dan ook ergtrots op onze reviews.
4.7
Gebaseerd op 244 reviews
google
Ace Genesis Mack 10
31 maart 2023

Goede service, perfecte afwerking. En hele toffe kerels.. kortom hier moet je zijn voor jou mooiste ideen! En zij creeen het! Wacht niet en bel!

google
Erik Schönherr
12 maart 2023

Goede ervaring met ACDAK B.V. Dakdekkers waren vriendelijk en hebben goed gewerkt. Communicatie tussen dakdekkers en kantoor was niet perfect maar alles is goed opgelost. Als ik weer dak problemen heb doe ik graag weer een beroep op dit bedrijf. Prima gewerkt.

google
Andra Luijks
10 februari 2023

5 sterren voor dit bedrijf! wat een goed werk hebben ze afgeleverd.

google
Laurentius Wennink
10 februari 2023

De lekkage op mijn dak werd zó snel en goed geholpen dat 5 sterren zeker op z'n plaats zijn.

google
Cecilia Schneijder
9 februari 2023

Wat zijn wij toch blij met onze nieuwe dakbedekking. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan.

google
Ginny Niemeijer
9 februari 2023

Prettig dat er zulke dakdekkers bestaan, harde werkers met oog voor detail.

google
Milos Nijeboer
9 februari 2023

Door stormschade waren er dakpannen van mijn dak gewaaid, De dakdekkers van ac dak hebben dit de dag erna al op kunnen lossen. Dankjewel voor de fijne communicatie en de goed uitgevoerde werkzaamheden.

google
Zeynep Kosse
9 februari 2023

Onderhoudsbeurt aan mijn dak laten uitvoeren, Tevreden met het resultaat.

google
Rajeev van Puffelen
9 februari 2023

Fijn bedrijf die goed kwaliteitswerk leveren.

Wij zijn ACDak

Leer het ACDAK DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.
crossarrow-right