Het belang van goed dakonderhoud

Inhoud van deze pagina
Primary Item (H2)Sub Item 1 (H3)

Hoe onderhoud jij het dak van jouw woning? Heb je hier überhaupt weleens over nagedacht? Meestal staat dakonderhoud niet bovenaan het lijstje van woningeigenaren. Dit is zonde, want goede zorg voor het dak is essentieel voor de kwaliteit en levensduur van het dak en de waarde van de woning. Als erkende dakspecialist helpen wij je graag en hoeft je niet zelf het dak op. In deze uitgebreide blog gaan wij dieper in op het belang van goed dakonderhoud . Ook behandelen we zaken die nog meer relevant zijn voor de kwaliteit van jouw dak. Denk aan vogelwering, duurzaamheid en dakrenovatie.

Onbezorgd woongenot

Er zijn naast een langere levensduur nog genoeg argumenten te bedenken voor het uitvoeren van goed onderhoud. Er is niets vervelender dan voor vervelende verrassingen als onherstelbare schade en dure reparaties komen te staan. Mankementen aan het dak kunnen flink in de papieren lopen. Met het periodiek uitvoeren van onderhoud neemt het risico op schade flink af en kun je eerder ingrijpen wanneer er sprake is van slijtage. Kortom, een goed onderhouden dak helpt bij onbezorgd woongenot. Maar er zijn meer redenen waarom dakonderhoud van belang is.

Financiële voordelen

Ook financieel pluk je de vruchten van onderhoud aan het dak. Want woning met een dak in goede staat, is meer waard dan een dak in slechte conditie. Een woning met een goed dak is bovendien aantrekkelijker wanneer deze in de verkoop staat. Instapklare woningen hebben meestal de voorkeur van potentiële kopers. Het is voor hen een pre als er niet direct dakonderhoud nodig is. Als je (ooit) overweegt je woning te verkopen, is het verstandig om eventueel achterstallig onderhoud uit te voeren alvorens het bord in de tuin komt. Een goed onderhouden dak is resulteert in een hogere verkoopprijs.

Helemaal geen zorgen over dakonderhoud?

Wil je de komende jaren helemaal geen zorgen hebben over groot dakonderhoud? Neem dan een complete, duurzame dakrenovatie in overweging. Een duurzaam dak verhoogt de waarde van je woning, zorgt voor minder stookkosten en dus een lagere energierekening. Deze besparingen kunnen oplopen tot honderden euro’s per jaar. Een duurzaam dak is in eerste instantie wel een investering van een paar duizend euro, maar valt op de langere termijn zeker voordelig uit. Verderop in deze blog gaan we hier dieper op in. Eerst behandelen we verschillende type daken en het onderhoud wat hier bij komt kijken.

Typisch Nederlands

Veruit de meeste huizen in ons land hebben dakpannendaken. Pannendaken zijn ook typisch Nederlands. In veel andere landen kom je dakpannen maar zelden tegen. Dakpannendaken hebben in tegenstelling tot andere type daken minder onderhoud nodig, omdat zij goed bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en vrieskou. Dakpannen hebben daarom een automatisch een langere levensduur. Hoewel dakpannen jouw woning goed beschermen tegen het wisselende Nederlandse weer, is onderhoud natuurlijk wel van belang. De prijs van dakpannen is relatief duur. Dus het kan een fors kostenplaatje worden als een dak grotendeels of compleet vervangen moet worden met nieuwe dakpannen.

Voorkom mosgroei

Vochtige dakpannen zijn gevoelig voor de groei van mos. Zodra er te veel mos groeit op dakpannen, ontstaat het risico op lekkage. Mos zorgt er namelijk voor dat water minder goed wegstroomt en zoekt het water een andere route. Om mosgroei te bestrijden, is het een kwestie van de dakpannen schoon houden. De meest effectieve manier is een dakdekker inschakelen. Onze gespecialiseerde dakdekker beschikt over de juiste middelen waardoor het dak altijd goed schoon wordt. Zo’n onderhoudsbeurt hoeft niet jaarlijks, maar wel periodiek. Zelf kun je meermaals per jaar de rommel van je dakpannendak halen.

Bitumen dakbedekking

Hoewel dakpannen de meeste populaire dakbedekking in Nederland blijven, raakt de bitumen dakbedekking steeds meer in trek bij nieuwbouwhuizen. Het dakleer, zoals deze bedekking ook wel wordt genoemd, zie je vooral veel bij platte daken. Onderhoud van een plat dak gebeurt totaal anders dan bij een schuin dak. Een bitumen dak vraagt veel onderhoud, omdat er anders gemakkelijk scheurtjes en gaatjes in het materiaal ontstaan. Dit kan  weer leiden tot vervelende lekkages en lekkages resulteren vervolgens weer in hoge reparatiekosten.

Geschikt voor gebruikersdak

Een bitumen dak heeft een aantal voordelen. Bitumen is milieuvriendelijk, duurzaam en recyclebaar. Daarnaast is dit type dakbedding zeer geschikt als zogenaamd gebruikersdak. Met andere woorden: dakleer leent zich bijvoorbeeld voor een dakterras- en/of tuin. Dakleer gaat in principe meer dan 25 jaar mee en met het juiste onderhoud kun je dit tot circa veertig jaar verlengen. Bij een groen dak loopt de levensduur zelfs op tot ongeveer zestig jaar. Over een groen dak vertellen we verderop in deze blog nog wat meer.

Specifiek onderhoud voor dakleer

Dakleer trekt algen en mossen gemakkelijk aan. De wortels van algen en mossen vinden eenvoudig een weg in het materiaal. Om die reden is een bitumen dak geschikt voor een groen dak. Echter is hier wel specifieke beplanting en een ingenieus drainagesysteem voor nodig. Maar wanneer je helemaal geen groen dak wilt, vormen de algen en mossen juist een risico voor de kwaliteit van je dak. Om dit te bestrijden is specifiek onderhoud nodig.Idealiter worden algen en mossen jaarlijks verwijderd. Je kunt ook preventieve maatregelen treffen door kiezels op het dak te leggen.

Rieten dak

Een rieten dak is van zichzelf al duur. Het is daarom enorm zonde als het onderhoud wordt verwaarloosd. Bij onvoldoende onderhoud, groeit er een groene laag met mossen en algen op het dak. Dit gaat ten koste van licht- en luchttoevoer, met als gevolg dat het riet langer nat blijft en vervolgens gaat rotten. Voor onderhoud aan het rieten dak kun je een specialist inschakelen die het riet bijvoorbeeld kan kammen en sprayen. Zelf kun je ook veel doen om de kwaliteit van het riet te bewaken.

Bomen snoeien

Het is verstandig om het dak gedurende het jaar schoon te houden. Wanneer er – vooral tijdens de herfst - veel bladeren op het dak liggen, heeft het riet meer tijd nodig om te drogen en speelt dit de groei van algen en mos in de kaart. Ditzelfde gebeurt als het rieten dak geniet van veel schaduw. In dat geval helpt het om omringende bomen te snoeien waardoor het rieten dak zoveel mogelijk kan drogen in de zon. Bovendien helpt een snoeibeurt tegen bladval.

Controle nokvorsten essentieel

Nokvorsten zijn een belangrijk onderdeel van het dak. Deze dakpannen liggen op de nok van het dak en zorgen voor stevigheid en dat alle dakpannen op z'n plaats blijven liggen. Een beschadigde nokvorst kan leiden tot meer schade. Helemaal bij storm en veel regen. Het kan ervoor zorgen dat andere dakpannen naar beneden vallen. Zulke situaties zijn ook nog eens gevaarlijk. Het vervelende is dat een losse of beschadigde nokvorst niet altijd zichtbaar is vanaf de grond. Inspectie van nokvorsten is dus essentieel.

Houd ook dakgoten schoon

Ook goede zorg voor de dakgoten maakt onderdeel uit van dakonderhoud. Dakgoten vervullen een belangrijke functie, omdat zij hemelwater in de grond afvoeren via regenpijpen. Zonder dakgoten aan de gevel, valt het wat rechtstreeks naar beneden, waardoor er rondom jouw woning een waterballet ontstaat. In de dakgoten kan ook troep zoals bladeren en resten van vogelnesten belanden. Hierdoor raakt de goot verstopt en loopt deze op den duur over met water. Neem daarom af en toe een kijkje in de dakgoot en verwijder de rommel.

Nestelende vogels

Met vogelwering kun je preventief onderhoud treffen. Nestelende vogels kunnen – hoe schattig ook – schade veroorzaken aan het dak. Het gebeurt dat vogels isolatiemateriaal aantasten doordat ze er stukken uithalen om te nestelen of dat er lekkage ontstaat in het loodwerk. Daarnaast vormen vogelnesten vaak een bron van insecten en dat is bepaald ook niet bevorderlijk voor de kwaliteit van je dak. De schoorsteen is eveneens een populaire broedplaats voor vogels. Ook op je schoorsteen is vogelwering mogelijk.

Professionele dakinspectie

Om een perfect beeld van de staat van je dak te houden, is een professionele dakinspectie een vereiste. Onze professionele dakdekker voert deze gratis is. Een dakinspectie eens in de paar jaar is voldoende. Met regelmatige dakinspecties wordt goed onderhoud en optimaal woongenot gewaarborgd. Tijdens een dakinspectie bekijkt de dakdekker de staat van de dakbedekking. Soms kunnen reparaties al meteen uitgevoerd worden. Het is ook mogelijk dat de dakdekker concludeert dat er groter onderhoud nodig is. In elk geval is met een regelmatige inspectie de kans op onverwachte schade en bijbehorende kosten een stuk minder klein.

Dakrenovatie? Minder zorgen over groot onderhoud

Om je dak helemaal toekomstproof te maken, is dakrenovatie een optie. Een renovatie kost veel geld, maar deze investering heeft veel voordelen. Je hebt geen zorgen meer over groot dakonderhoud, het woongenot krijgt een boost, de woning is energiebesparend en met een modern dak wordt de woning meer waard. Duurzame investeringen kun je uiteindelijk terugverdienen. Wij kunnen natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken, maar gezien het kostenplaatje is het handig om voor een dakrenovatie geld te reserveren of een extra hypotheek op de woning af te sluiten.

Extra wooncomfort

Bij een dakrenovatie dient zich ook de mogelijkheid aan voor het plaatsen van een dakkapel, mits jouw woning hier nog niet over beschikt. Een dakkapel staat garant voor meer wooncomfort. Met de plaatsing van een dakkapel verandert de zolder in een royale, extra kamer die je voor verschillende doeleinden (bijvoorbeeld kantoor, hobbykamer of extra slaapkamer) kunt gebruiken. Het fijne is dat dakkapellen in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn, waardoor er vaak wel iets tussenzit wat past bij jouw wensen en budget.

Woning wordt meer waard

Met een modern, toekomstproof dak wordt jouw woning ook nog eens meer waard. Dat komt omdat moderne daken duurzaam en energie besparend zijn. Een woning met een duurzaam dak ontvangt een hoger energielabel. Hoe hoger het energielabel, des te meer energiezuiniger de woning is. Over een aantal jaar moeten woningen in Nederland minimaal energielabel C hebben. Een dakrenovatie draagt bij aan een hoger energielabel. Bij verduurzamingsmaatregelen moet je aan verschillende mogelijkheden denken, zoals het aanbrengen van dakisolatie en plaatsen van zonnepanelen. Deze maatregelen zijn ook nog eens goed voor jouw portemonnee.

Dakisolatie bespaart honderden euro’s

Dakisolatie houdt de warmte in huis en werkt daarmee besparend op de stookkosten. Deze besparing kan jaarlijks behoorlijk oplopen. Een gemiddelde hoek- of twee-onder-één-kapwoning bespaart op jaarbasis maar liefst zevenhonderd euro. De kosten voor het aanbrengen hiervoor liggen rond de 4.700 euro. Dus binnen zeven jaar heb je de investering er helemaal uit. Ieder dak kan bovendien geïsoleerd worden. Volgens een berekening van Milieu Centraal staat de investering in dakisolatie gelijk aan een spaarrente van acht procent. De huidige rentes voor spaarrekeningen liggen stukken lager.

Ook met zonnepanelen fors lagere energierekening

Naast dakisolatie is de aanleg van zonnepanelen op het dak ook een populaire duurzame maatregel. Zonnepanelen dragen bij aan de kwaliteit van het klimaat en aan een lagere energierekening. Veel daken zijn ook geschikt voor zonnepanelen. Net als bij dakisolatie verdien je kosten van zonnepanelen over een aantal jaar weer terug. Een voorbeeld: tien zonnepanelen kosten circa 4.700 euro. Met dit aantal bespaar je jaarlijks zeshonderd euro op de energierekening. Ook kun je de btw van 760 euro nog terugvragen. Kortom, in iets meer dan zes jaar heb je de investering in zonnepanelen volledig terugverdiend.

Groen dak

In deze blog viel het begrip groen dak al eerder. Een groen dak behoort eveneens tot de categorie duurzame maatregelen. Een groen dak wordt ook wel een daktuin genoemd. Een daktuin kan verkoelend werken in de zomer, maar is vooral een investering in je leefomgeving. Groene daken helpen om een deel van het hemelwater op te vangen. Vanwege toenemende wateroverlast worden groene daken met subsidies gestimuleerd door de overheid. Hoe meer groene daken, hoe minder de riolen belast worden. Een groen dak is geen vervanging voor dakisolatie, maar zorgt er wel voor dat het dak in de zomer minder opwarmt.

Subsidie voor duurzame maatregelen

Naast een groen dak kunnen de andere genoemde duurzame maatregelen ook in aanmerking komen voor subsidie. Via de landelijke overheid, provincie en gemeente zijn vaak diverse regelingen beschikbaar. Aan het begin van het jaar is de kans op een succesvolle aanvraag het grootst, omdat overheden werken met jaarbudgetten. Gedurende het jaar kan de subsidiepot leeg raken en vis je achter het net. Het kan dus lonen om de dakrenovatie goed te plannen. Om alles over subsidie duidelijk op een rijtje te krijgen, kun je  het beste informatie inwinnen bij de overheid zelf.

Wat kost dakrenovatie?

Wat een dakrenovatie uiteindelijk gaat kosten, hangt af van het totale pakket aan werkzaamheden. Bij ACDak kun je altijd een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. In deze offerte vind je advies over de werkzaamheden, prijs en garantie. Ook bieden wij hiervoor onze gratis dakinspectie aan. Onze gespecialiseerde dakdekker kan ter plaatse vertellen wat er allemaal mogelijk is op jouw dak. Meestal is een prijsopgave meteen ook al mogelijk. Onze dakdekkers zijn allemaal gekwalificeerd en kunnen zodoende de meest complexe werkzaamheden op jouw dak uitvoeren.

Jarenlange ervaring

Een goede dakdekker vinden kan lastig zijn. Je wilt bij een reparatie, renovatie of onderhoud zeker weten dat je een specialist in huis hebt. Onze gecertificeerde dakdekkers hebben jarenlange ervaring met het onderhoud van verschillende type daken. Persoonlijke aandacht hebben wij daarnaast hoog in het vaandel staan. Onze ervaring leert dat klanten het fijn vinden om rustig kennis te maken met onze dakdekkers. Wij adviseren om eens in de zoveel jaar het dak van jouw woning te laten checken. Zoals al eerder benadrukt voorkom je hiermee schade en onvoorzien groot onderhoud.

Onverwachte schade
Ondanks goed onderhoud valt slijtage en schade niet volledig uit te sluiten. Wanneer je periodiek een dakcontrole laat uitvoeren, wordt slijtage en schade tijdig ontdekt en kunnen wij dit voor jou herstellen. Daarnaast kan er altijd onverwachte schade ontstaan als gevolg van (weers) omstandigheden. Daarom zijn wij altijd 24/7 bereikbaar om bij calamiteiten onze klanten te helpen. Buiten kantoortijden is de telefoon doorgeschakeld naar een van onze dakdekkers. In noodsituaties treffen we eerst een noodvoorziening om daarna het dak zo snel mogelijk te herstellen.

Verzekerd tegen dakschade
Voor dakschade als gevolg van onvoorziene omstandigheden, bestaat ook de opstalverzekering. Opstal betekent alles wat aan het huis vast zit, dus onder andere het dak, gootstenen en de schoorsteen. Vrijwel iedere huiseigenaar beschikt over de opstalverzekering. Onder onvoorziene omstandigheden vallen zware storm, neerslag of brand. Zodra jouw dak beschadigd raakt door een van deze oorzaken, kun je de herstelkosten claimen via de opstalverzekering. De financiële afwikkeling kan vaak geregeld worden tussen de verzekeraar en ACDak, waardoor jij hier geen verdere zorgen over hebt.

Bovenaan het lijstje

Na het lezen van deze blog zou de conclusie moeten zijn dat dakonderhoud juist wél bovenaan het lijstje moet staan. Onderhoud hoeft niet wekelijks of maandelijks, maar hooguit jaarlijks. Je hebt hier alleen maar profijt van. Het risico op onvoorziene kosten is stukken minder, slijtage ben je eerder op het spoor, het dak gaat veel langer mee, je woning wordt meer waard en als je het groots aanpakt met een dakrenovatie, kun je honderden euro’s besparen op je energierekening. Veel kun je zelf doen. Is het onderhoud te complex? Of besteed je het liever uit? Wij staan voor je klaar.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis dakinspectie

Laat uw dak gratis inspecteren door een vakkundige dakdekker en voorkom onkosten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met een dakdekker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 085 303 8824
ACDAK B.V. uw partner voor Het belang van goed dakonderhoud
Wilt u binnenkort aan de slag met het renoveren, onderhouden of repareren van uw platte of hellende dak? Dan bent u bij ACDak aan het juiste adres.

Bij ACDak kunnen wij uw dak compleet renoveren van A tot Z. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek / Dakinspectie
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

Vele tevreden klanten gingen u voor

google
Harold Bitter
23 januari 2023

Fijn dat er nog dakdekkers zijn die hun werk wel goed kunnen uitvoeren, Ik weet waar ik de volgende keer weer moet zijn voor mijn dak.

google
Monir van Bavel
23 januari 2023

Wat kunnen de mannen van AC dak b.v. hard werken, Ik ben dan ook een tevreden klant.

google
Fabiola Poelen
18 januari 2023

Top dakdekkers! Vriendelijk en zeer vakbekwaam, het hele platte dak met alles erop gerenoveerd, alles spoedig en netjes afgewerkt, precies zoals afgesproken.

google
Abdeljalil Hol
11 januari 2023

Verschillende offertes aangevraagd en vergeleken, uiteindelijk zaken gedaan met de mannen van AC Dak B.V.. Dit was dan ook de beste keuze die we konden maken. ons gehele dak voorzien van nieuwe dakpannen en wat is dit goed gedaan. Dankjewel voor de goed uitgevoerde werkzaamheden! Deze mannen zijn ook nog eens super vriendelijk en werken netjes.

google
Andre van der Laan
11 januari 2023

Professionele dakdekkers. Ondanks uitloop door niet geplande werkzaamheden geen onvertogen woord. Goede afwerking van het werk door kundige en vriendelijke mensen.

google
Sidney Tieleman
8 januari 2023

Door de hoge energiekosten dakisolatie laten aanbrengen op het dak door de mannen van ac dak! De dakdekkers kwamen op tijd, hebben goed werk geleverd en alles netjes achtergelaten. Blij dat we deze keuze hebben gemaakt.

google
Souad Nelisse
8 januari 2023

Zeer goed werk geleverd, netjes en bekwaam. Indien weer dakwerkzaamheden bij ons worden verricht, hoeven we niet na te denken wie wij hiervoor laten komen,

google
Ling Peeters
8 januari 2023

Zeer snel ter plaatsen. Hebben de zelfde dag nog een noodreparatie gemaakt zodat we niet nog meer schade zouden oplopen. Dit noem je nou een goede service. Helemaal top !

google
Sinan Mackaaij
7 januari 2023

Snelle service nadat er stormschade was ontstaan. Binnen 1 dag geregeld, voordat het ging regenen

google
Okke van Leersum
7 januari 2023

Ik zou zeker met dit bedrijf weer in zee gaan! Doen wat ze zeggen en leveren goede kwaliteit af.

google
Reamon Bazelmans
7 januari 2023

De pannen van ons dak zijn in 1 dag compleet vernieuwd. zeer vakbekwaam en professioneel Goede communicatie! een echte aanrader ook wat betreft de prijs.

google
Anneke Rinsma
7 januari 2023

Een hele fijne communicatie over de gang van zaken, Ik zou dit bedrijf zeker aanraden

google
Brayen de Vaan
7 januari 2023

Mijn nokvorsten vernieuwd. Dit is efficiënt en netjes uitgevoerd. Niks op aan te merken.

google
Michelangelo Verkuil
5 januari 2023

De pannen van ons dak zijn in 1 dag compleet vernieuwd. zeer vakbekwaam en professioneel Goede communicatie! een echte aanrader ook wat betreft de prijs!

google
Lucille van Mook
5 januari 2023

Mijn nokvorsten vernieuwd. Dit is efficiënt en netjes uitgevoerd. Niks op aan te merken.

google
Ishan Beute
4 januari 2023

Nieuwe dakpannen laten plaatsen, dit hebben ze heel goed gedaan. Dankjewel voor deze service

google
Marten Abrahamse
4 januari 2023

Top team, snelle service en hele aardige mannen die meedenken! Dank je wel voor alle werkzaamheden

google
Liban Hooijschuur
4 januari 2023

We zijn echt heel tevreden over de efficiëntie en effectiviteit van de professionals van AC dak b.v.!

google
Redouane Westhoff
2 januari 2023

tevreden over de kwaliteit van de dakpannen en al het geleverde werk. Heel erg bedankt.

google
Jeffry Bottema
2 januari 2023

Prima service, oplossingsgericht en een zeer vriendelijke eigenaar. Zeker aan te bevelen.

google
Frederika van Cleef
2 januari 2023

Prettige werksfeer, goed uitgevoerde werkzaamheden. top prestatie door deze mannen. Ik ben fan!

google
Michélle Satter
2 januari 2023

Een dakinspectie uit laten voeren, goede communicatie ik wist waar ik aan toe was en wat de staat van mijn dak bleek te zijn!

google
Mart Lindner
2 januari 2023

Door de afgelopen storm had mijn dak schade opgelopen en was er een lekkage ontstaan bij ons in de slaapkamer, met spoed gebeld naar AC Dak b.v. Zeer vriendelijk te woord gestaan, en binnen 1 uur stonden ze bij mij al voor de deur, wat een top service zeker in een situatie van spoed. De mannen hebben tijdelijk de lekkage kunnen oplossen op dezelfde dag. een nieuwe datum ingepland en de lekkage is nu voorgoed weg! Wij kunnen weer met een gerust hart gaan slapen dankzij AC Dak b.v. Erg tevreden over hoe snel en hoe goed deze mannen ons geholpen hebben!

google
Melinda Lunenburg
2 januari 2023

Duidelijk, correct en komt afspraken na. Mijn pannendak is keurig netjes en vakkundig vervangen. Wij zijn erg tevreden over deze firma!

google
Juliane Kuefer
1 januari 2023

De dakdekkers van ac dak b.v. hebben bij mij de bitumen dakbedekking vervangen. Ben erg tevreden met hoe alles is verlopen. Er was goed overleg alle afspraken zijn nagekomen en ze leveren kwaliteit.

google
Yassine van der Wilk
1 januari 2023

Keurig netjes en alles snel af kunnen handelen. Ik kan geen betere dakdekker wensen dan die van AC dak b.v.! Aanrader!

google
Nikita Koehorst
1 januari 2023

Snel ter plaatse, probleem direct verholpen, super aardige gasten!

google
Stefan Egger
30 december 2022

Terechte goeie reviews op Google en een echte aanrader als je een dakdekker zoekt!

google
Kay Grooten
30 december 2022

Aardig, betrokken en serieus het is heel erg mooi geworden!

google
Erin Wezenberg
30 december 2022

Heel tevreden, op tijd gekomen, keurig gewerkt, aardige mannen. Echt een aanrader. Goede prijs

google
Janniek Piest
30 december 2022

Beste dakdekker van de stad!!! Snel eerlijk en betrouwbaar!

google
Lizz de Kleine
24 december 2022

Echt een goede service. Ze kwamen heel snel en losten het probleem zonder enige tegenslag op. Ook was de klantenservice 10/10. De man was erg aardig en behulpzaam. Absoluut een bedrijf dat u kunt vertrouwen

google
Ignatius Sharif
24 december 2022

Deskundig oordeel en pragmatisch! Zeker aan te bevelen dakdekker

google
Jorre Koopmanschap
24 december 2022

Heel goed geholpen, duidelijke informatie, vriendelijk, goede adviezen. Top!

google
Svetlana de Vegt
24 december 2022

Snel geholpen, de dakdekkers gingen vakkundig te werk en konden in korte tijd het probleem identificeren en verhelpen.

google
Youssri Lammers
22 december 2022

Super blij met de renovatie die is uitgevoerd op het dak! tevreden met het eindresultaat.

google
Solaïman van Bergeijk
22 december 2022

Een echte aanrader voor als je een dakdekker nodig hebt, ze weten wat ze doen en doen dit ook goed!

google
Fady Loman
21 december 2022

Fijne ervaring gehad met dit bedrijf! 5 sterren zijn ze zeer zeker waard

google
Esli Liefting
21 december 2022

Goed werk geleverd, mijn dakpannen liggen er mooi bij!

google
Gökay Schimmel
20 december 2022

Bedankt voor de goede service, harde werkers zijn jullie!

google
Ivano Stavenuiter
20 december 2022

Nieuwe dakbedekking aan laten leggen door ac dak b.v., wat ziet ons dak er prachtig uit!! super blij mee.

google
Alana Klein Gunnewiek
20 december 2022

Goede service, snel op locatie om een lekkage te verhelpen. Prettige communicatie, iedereen tevreden!

google
Hetty Snoeck
20 december 2022

Problemen op mijn dak waren snel en goed verholpen! Mijn dak kan weer even vooruit dankzij deze vaklui!

google
Rudolf van Eldik
20 december 2022

Jullie hebben er ee vaste klant bij! ben erg te spreken over dit bedrijf.

google
Resy van der Lans
17 december 2022

Super snelle service, vriendelijk personeel en om het allemaal af te maken lage prijzen in vergelijking met andere dakdekkers. Geen verborgen kosten, ben erg tevreden!

google
Dan Pekel
17 december 2022

Zeer tevreden, ik belde voor spoed en binnen een uur stond er een dakdekker op de stoep, die ons kundig, vriendelijk en snel geholpen heeft.Bedankt voor deze snelle service

google
Donald Vreuls
17 december 2022

Ik had een lekkage aan mijn dak, en de heren stonden binnen een paar uur de lekkage te verhelpen, net op tijd want een storm was op komst anders was de schade vele malen groter geweest! Goede en vriendelijke service.

google
Patriek Lima
16 december 2022

Altijd een goede service met dit bedrijf!

google
Lois van Mill
16 december 2022

Namens mijzelf kan ik zeggen dat wij heel vakkundig zijn geholpen door AC Dak .Het gehele dak is in 2-3 dagen volledig vervangen. Werkzaamheden zijn heel netjes en

google
Guyon Lemmen
16 december 2022

Vandaag heb ik gebeld om een afspraak te maken en ook vandaag direct geholpen. De dakdekkers die langs gekomen zijn, zijn professioneel, leveren super netjes werk af en controleren alles goed is afgewerkt en opgeruimd. Erg blij met de snelle service en kwaliteit van goed afgeleverd werk. En ook een erg leuk gesprek met hen gehad. Telefoonnummer opgenomen voor toekomstig werk!

Offerte uitgebreid

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Offerte snel

Vul uw naam, email en telefoonnummer in en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze klanten aan het woord

ACDak B.V. is een dakdekkersbedrijf die al jaren aan de weg timmert met een verfrissende aanpak. Een ervaring die door onze klanten onderschreven wordt. Wij zijn dan ook ergtrots op onze reviews.
4.7
Gebaseerd op 191 reviews
google
Harold Bitter
23 januari 2023

Fijn dat er nog dakdekkers zijn die hun werk wel goed kunnen uitvoeren, Ik weet waar ik de volgende keer weer moet zijn voor mijn dak.

google
Monir van Bavel
23 januari 2023

Wat kunnen de mannen van AC dak b.v. hard werken, Ik ben dan ook een tevreden klant.

google
Fabiola Poelen
18 januari 2023

Top dakdekkers! Vriendelijk en zeer vakbekwaam, het hele platte dak met alles erop gerenoveerd, alles spoedig en netjes afgewerkt, precies zoals afgesproken.

google
Abdeljalil Hol
11 januari 2023

Verschillende offertes aangevraagd en vergeleken, uiteindelijk zaken gedaan met de mannen van AC Dak B.V.. Dit was dan ook de beste keuze die we konden maken. ons gehele dak voorzien van nieuwe dakpannen en wat is dit goed gedaan. Dankjewel voor de goed uitgevoerde werkzaamheden! Deze mannen zijn ook nog eens super vriendelijk en werken netjes.

google
Andre van der Laan
11 januari 2023

Professionele dakdekkers. Ondanks uitloop door niet geplande werkzaamheden geen onvertogen woord. Goede afwerking van het werk door kundige en vriendelijke mensen.

google
Sidney Tieleman
8 januari 2023

Door de hoge energiekosten dakisolatie laten aanbrengen op het dak door de mannen van ac dak! De dakdekkers kwamen op tijd, hebben goed werk geleverd en alles netjes achtergelaten. Blij dat we deze keuze hebben gemaakt.

google
Souad Nelisse
8 januari 2023

Zeer goed werk geleverd, netjes en bekwaam. Indien weer dakwerkzaamheden bij ons worden verricht, hoeven we niet na te denken wie wij hiervoor laten komen,

google
Ling Peeters
8 januari 2023

Zeer snel ter plaatsen. Hebben de zelfde dag nog een noodreparatie gemaakt zodat we niet nog meer schade zouden oplopen. Dit noem je nou een goede service. Helemaal top !

google
Sinan Mackaaij
7 januari 2023

Snelle service nadat er stormschade was ontstaan. Binnen 1 dag geregeld, voordat het ging regenen

Wij zijn ACDak

Leer het ACDAK DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.
arrow-right