Het belang van goed dakonderhoud

Inhoud van deze pagina
Primary Item (H2)Sub Item 1 (H3)

Hoe onderhoud jij het dak van jouw woning? Heb je hier überhaupt weleens over nagedacht? Meestal staat dakonderhoud niet bovenaan het lijstje van woningeigenaren. Dit is zonde, want goede zorg voor het dak is essentieel voor de kwaliteit en levensduur van het dak en de waarde van de woning. Als erkende dakspecialist helpen wij je graag en hoeft je niet zelf het dak op. In deze uitgebreide blog gaan wij dieper in op het belang van goed dakonderhoud . Ook behandelen we zaken die nog meer relevant zijn voor de kwaliteit van jouw dak. Denk aan vogelwering, duurzaamheid en dakrenovatie.

Onbezorgd woongenot

Er zijn naast een langere levensduur nog genoeg argumenten te bedenken voor het uitvoeren van goed onderhoud. Er is niets vervelender dan voor vervelende verrassingen als onherstelbare schade en dure reparaties komen te staan. Mankementen aan het dak kunnen flink in de papieren lopen. Met het periodiek uitvoeren van onderhoud neemt het risico op schade flink af en kun je eerder ingrijpen wanneer er sprake is van slijtage. Kortom, een goed onderhouden dak helpt bij onbezorgd woongenot. Maar er zijn meer redenen waarom dakonderhoud van belang is.

Financiële voordelen

Ook financieel pluk je de vruchten van onderhoud aan het dak. Want woning met een dak in goede staat, is meer waard dan een dak in slechte conditie. Een woning met een goed dak is bovendien aantrekkelijker wanneer deze in de verkoop staat. Instapklare woningen hebben meestal de voorkeur van potentiële kopers. Het is voor hen een pre als er niet direct dakonderhoud nodig is. Als je (ooit) overweegt je woning te verkopen, is het verstandig om eventueel achterstallig onderhoud uit te voeren alvorens het bord in de tuin komt. Een goed onderhouden dak is resulteert in een hogere verkoopprijs.

Helemaal geen zorgen over dakonderhoud?

Wil je de komende jaren helemaal geen zorgen hebben over groot dakonderhoud? Neem dan een complete, duurzame dakrenovatie in overweging. Een duurzaam dak verhoogt de waarde van je woning, zorgt voor minder stookkosten en dus een lagere energierekening. Deze besparingen kunnen oplopen tot honderden euro’s per jaar. Een duurzaam dak is in eerste instantie wel een investering van een paar duizend euro, maar valt op de langere termijn zeker voordelig uit. Verderop in deze blog gaan we hier dieper op in. Eerst behandelen we verschillende type daken en het onderhoud wat hier bij komt kijken.

Typisch Nederlands

Veruit de meeste huizen in ons land hebben dakpannendaken. Pannendaken zijn ook typisch Nederlands. In veel andere landen kom je dakpannen maar zelden tegen. Dakpannendaken hebben in tegenstelling tot andere type daken minder onderhoud nodig, omdat zij goed bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en vrieskou. Dakpannen hebben daarom een automatisch een langere levensduur. Hoewel dakpannen jouw woning goed beschermen tegen het wisselende Nederlandse weer, is onderhoud natuurlijk wel van belang. De prijs van dakpannen is relatief duur. Dus het kan een fors kostenplaatje worden als een dak grotendeels of compleet vervangen moet worden met nieuwe dakpannen.

Voorkom mosgroei

Vochtige dakpannen zijn gevoelig voor de groei van mos. Zodra er te veel mos groeit op dakpannen, ontstaat het risico op lekkage. Mos zorgt er namelijk voor dat water minder goed wegstroomt en zoekt het water een andere route. Om mosgroei te bestrijden, is het een kwestie van de dakpannen schoon houden. De meest effectieve manier is een dakdekker inschakelen. Onze gespecialiseerde dakdekker beschikt over de juiste middelen waardoor het dak altijd goed schoon wordt. Zo’n onderhoudsbeurt hoeft niet jaarlijks, maar wel periodiek. Zelf kun je meermaals per jaar de rommel van je dakpannendak halen.

Bitumen dakbedekking

Hoewel dakpannen de meeste populaire dakbedekking in Nederland blijven, raakt de bitumen dakbedekking steeds meer in trek bij nieuwbouwhuizen. Het dakleer, zoals deze bedekking ook wel wordt genoemd, zie je vooral veel bij platte daken. Onderhoud van een plat dak gebeurt totaal anders dan bij een schuin dak. Een bitumen dak vraagt veel onderhoud, omdat er anders gemakkelijk scheurtjes en gaatjes in het materiaal ontstaan. Dit kan  weer leiden tot vervelende lekkages en lekkages resulteren vervolgens weer in hoge reparatiekosten.

Geschikt voor gebruikersdak

Een bitumen dak heeft een aantal voordelen. Bitumen is milieuvriendelijk, duurzaam en recyclebaar. Daarnaast is dit type dakbedding zeer geschikt als zogenaamd gebruikersdak. Met andere woorden: dakleer leent zich bijvoorbeeld voor een dakterras- en/of tuin. Dakleer gaat in principe meer dan 25 jaar mee en met het juiste onderhoud kun je dit tot circa veertig jaar verlengen. Bij een groen dak loopt de levensduur zelfs op tot ongeveer zestig jaar. Over een groen dak vertellen we verderop in deze blog nog wat meer.

Specifiek onderhoud voor dakleer

Dakleer trekt algen en mossen gemakkelijk aan. De wortels van algen en mossen vinden eenvoudig een weg in het materiaal. Om die reden is een bitumen dak geschikt voor een groen dak. Echter is hier wel specifieke beplanting en een ingenieus drainagesysteem voor nodig. Maar wanneer je helemaal geen groen dak wilt, vormen de algen en mossen juist een risico voor de kwaliteit van je dak. Om dit te bestrijden is specifiek onderhoud nodig.Idealiter worden algen en mossen jaarlijks verwijderd. Je kunt ook preventieve maatregelen treffen door kiezels op het dak te leggen.

Rieten dak

Een rieten dak is van zichzelf al duur. Het is daarom enorm zonde als het onderhoud wordt verwaarloosd. Bij onvoldoende onderhoud, groeit er een groene laag met mossen en algen op het dak. Dit gaat ten koste van licht- en luchttoevoer, met als gevolg dat het riet langer nat blijft en vervolgens gaat rotten. Voor onderhoud aan het rieten dak kun je een specialist inschakelen die het riet bijvoorbeeld kan kammen en sprayen. Zelf kun je ook veel doen om de kwaliteit van het riet te bewaken.

Bomen snoeien

Het is verstandig om het dak gedurende het jaar schoon te houden. Wanneer er – vooral tijdens de herfst - veel bladeren op het dak liggen, heeft het riet meer tijd nodig om te drogen en speelt dit de groei van algen en mos in de kaart. Ditzelfde gebeurt als het rieten dak geniet van veel schaduw. In dat geval helpt het om omringende bomen te snoeien waardoor het rieten dak zoveel mogelijk kan drogen in de zon. Bovendien helpt een snoeibeurt tegen bladval.

Controle nokvorsten essentieel

Nokvorsten zijn een belangrijk onderdeel van het dak. Deze dakpannen liggen op de nok van het dak en zorgen voor stevigheid en dat alle dakpannen op z'n plaats blijven liggen. Een beschadigde nokvorst kan leiden tot meer schade. Helemaal bij storm en veel regen. Het kan ervoor zorgen dat andere dakpannen naar beneden vallen. Zulke situaties zijn ook nog eens gevaarlijk. Het vervelende is dat een losse of beschadigde nokvorst niet altijd zichtbaar is vanaf de grond. Inspectie van nokvorsten is dus essentieel.

Houd ook dakgoten schoon

Ook goede zorg voor de dakgoten maakt onderdeel uit van dakonderhoud. Dakgoten vervullen een belangrijke functie, omdat zij hemelwater in de grond afvoeren via regenpijpen. Zonder dakgoten aan de gevel, valt het wat rechtstreeks naar beneden, waardoor er rondom jouw woning een waterballet ontstaat. In de dakgoten kan ook troep zoals bladeren en resten van vogelnesten belanden. Hierdoor raakt de goot verstopt en loopt deze op den duur over met water. Neem daarom af en toe een kijkje in de dakgoot en verwijder de rommel.

Nestelende vogels

Met vogelwering kun je preventief onderhoud treffen. Nestelende vogels kunnen – hoe schattig ook – schade veroorzaken aan het dak. Het gebeurt dat vogels isolatiemateriaal aantasten doordat ze er stukken uithalen om te nestelen of dat er lekkage ontstaat in het loodwerk. Daarnaast vormen vogelnesten vaak een bron van insecten en dat is bepaald ook niet bevorderlijk voor de kwaliteit van je dak. De schoorsteen is eveneens een populaire broedplaats voor vogels. Ook op je schoorsteen is vogelwering mogelijk.

Professionele dakinspectie

Om een perfect beeld van de staat van je dak te houden, is een professionele dakinspectie een vereiste. Onze professionele dakdekker voert deze gratis is. Een dakinspectie eens in de paar jaar is voldoende. Met regelmatige dakinspecties wordt goed onderhoud en optimaal woongenot gewaarborgd. Tijdens een dakinspectie bekijkt de dakdekker de staat van de dakbedekking. Soms kunnen reparaties al meteen uitgevoerd worden. Het is ook mogelijk dat de dakdekker concludeert dat er groter onderhoud nodig is. In elk geval is met een regelmatige inspectie de kans op onverwachte schade en bijbehorende kosten een stuk minder klein.

Dakrenovatie? Minder zorgen over groot onderhoud

Om je dak helemaal toekomstproof te maken, is dakrenovatie een optie. Een renovatie kost veel geld, maar deze investering heeft veel voordelen. Je hebt geen zorgen meer over groot dakonderhoud, het woongenot krijgt een boost, de woning is energiebesparend en met een modern dak wordt de woning meer waard. Duurzame investeringen kun je uiteindelijk terugverdienen. Wij kunnen natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken, maar gezien het kostenplaatje is het handig om voor een dakrenovatie geld te reserveren of een extra hypotheek op de woning af te sluiten.

Extra wooncomfort

Bij een dakrenovatie dient zich ook de mogelijkheid aan voor het plaatsen van een dakkapel, mits jouw woning hier nog niet over beschikt. Een dakkapel staat garant voor meer wooncomfort. Met de plaatsing van een dakkapel verandert de zolder in een royale, extra kamer die je voor verschillende doeleinden (bijvoorbeeld kantoor, hobbykamer of extra slaapkamer) kunt gebruiken. Het fijne is dat dakkapellen in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn, waardoor er vaak wel iets tussenzit wat past bij jouw wensen en budget.

Woning wordt meer waard

Met een modern, toekomstproof dak wordt jouw woning ook nog eens meer waard. Dat komt omdat moderne daken duurzaam en energie besparend zijn. Een woning met een duurzaam dak ontvangt een hoger energielabel. Hoe hoger het energielabel, des te meer energiezuiniger de woning is. Over een aantal jaar moeten woningen in Nederland minimaal energielabel C hebben. Een dakrenovatie draagt bij aan een hoger energielabel. Bij verduurzamingsmaatregelen moet je aan verschillende mogelijkheden denken, zoals het aanbrengen van dakisolatie en plaatsen van zonnepanelen. Deze maatregelen zijn ook nog eens goed voor jouw portemonnee.

Dakisolatie bespaart honderden euro’s

Dakisolatie houdt de warmte in huis en werkt daarmee besparend op de stookkosten. Deze besparing kan jaarlijks behoorlijk oplopen. Een gemiddelde hoek- of twee-onder-één-kapwoning bespaart op jaarbasis maar liefst zevenhonderd euro. De kosten voor het aanbrengen hiervoor liggen rond de 4.700 euro. Dus binnen zeven jaar heb je de investering er helemaal uit. Ieder dak kan bovendien geïsoleerd worden. Volgens een berekening van Milieu Centraal staat de investering in dakisolatie gelijk aan een spaarrente van acht procent. De huidige rentes voor spaarrekeningen liggen stukken lager.

Ook met zonnepanelen fors lagere energierekening

Naast dakisolatie is de aanleg van zonnepanelen op het dak ook een populaire duurzame maatregel. Zonnepanelen dragen bij aan de kwaliteit van het klimaat en aan een lagere energierekening. Veel daken zijn ook geschikt voor zonnepanelen. Net als bij dakisolatie verdien je kosten van zonnepanelen over een aantal jaar weer terug. Een voorbeeld: tien zonnepanelen kosten circa 4.700 euro. Met dit aantal bespaar je jaarlijks zeshonderd euro op de energierekening. Ook kun je de btw van 760 euro nog terugvragen. Kortom, in iets meer dan zes jaar heb je de investering in zonnepanelen volledig terugverdiend.

Groen dak

In deze blog viel het begrip groen dak al eerder. Een groen dak behoort eveneens tot de categorie duurzame maatregelen. Een groen dak wordt ook wel een daktuin genoemd. Een daktuin kan verkoelend werken in de zomer, maar is vooral een investering in je leefomgeving. Groene daken helpen om een deel van het hemelwater op te vangen. Vanwege toenemende wateroverlast worden groene daken met subsidies gestimuleerd door de overheid. Hoe meer groene daken, hoe minder de riolen belast worden. Een groen dak is geen vervanging voor dakisolatie, maar zorgt er wel voor dat het dak in de zomer minder opwarmt.

Subsidie voor duurzame maatregelen

Naast een groen dak kunnen de andere genoemde duurzame maatregelen ook in aanmerking komen voor subsidie. Via de landelijke overheid, provincie en gemeente zijn vaak diverse regelingen beschikbaar. Aan het begin van het jaar is de kans op een succesvolle aanvraag het grootst, omdat overheden werken met jaarbudgetten. Gedurende het jaar kan de subsidiepot leeg raken en vis je achter het net. Het kan dus lonen om de dakrenovatie goed te plannen. Om alles over subsidie duidelijk op een rijtje te krijgen, kun je  het beste informatie inwinnen bij de overheid zelf.

Wat kost dakrenovatie?

Wat een dakrenovatie uiteindelijk gaat kosten, hangt af van het totale pakket aan werkzaamheden. Bij ACDak kun je altijd een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. In deze offerte vind je advies over de werkzaamheden, prijs en garantie. Ook bieden wij hiervoor onze gratis dakinspectie aan. Onze gespecialiseerde dakdekker kan ter plaatse vertellen wat er allemaal mogelijk is op jouw dak. Meestal is een prijsopgave meteen ook al mogelijk. Onze dakdekkers zijn allemaal gekwalificeerd en kunnen zodoende de meest complexe werkzaamheden op jouw dak uitvoeren.

Jarenlange ervaring

Een goede dakdekker vinden kan lastig zijn. Je wilt bij een reparatie, renovatie of onderhoud zeker weten dat je een specialist in huis hebt. Onze gecertificeerde dakdekkers hebben jarenlange ervaring met het onderhoud van verschillende type daken. Persoonlijke aandacht hebben wij daarnaast hoog in het vaandel staan. Onze ervaring leert dat klanten het fijn vinden om rustig kennis te maken met onze dakdekkers. Wij adviseren om eens in de zoveel jaar het dak van jouw woning te laten checken. Zoals al eerder benadrukt voorkom je hiermee schade en onvoorzien groot onderhoud.

Onverwachte schade
Ondanks goed onderhoud valt slijtage en schade niet volledig uit te sluiten. Wanneer je periodiek een dakcontrole laat uitvoeren, wordt slijtage en schade tijdig ontdekt en kunnen wij dit voor jou herstellen. Daarnaast kan er altijd onverwachte schade ontstaan als gevolg van (weers) omstandigheden. Daarom zijn wij altijd 24/7 bereikbaar om bij calamiteiten onze klanten te helpen. Buiten kantoortijden is de telefoon doorgeschakeld naar een van onze dakdekkers. In noodsituaties treffen we eerst een noodvoorziening om daarna het dak zo snel mogelijk te herstellen.

Verzekerd tegen dakschade
Voor dakschade als gevolg van onvoorziene omstandigheden, bestaat ook de opstalverzekering. Opstal betekent alles wat aan het huis vast zit, dus onder andere het dak, gootstenen en de schoorsteen. Vrijwel iedere huiseigenaar beschikt over de opstalverzekering. Onder onvoorziene omstandigheden vallen zware storm, neerslag of brand. Zodra jouw dak beschadigd raakt door een van deze oorzaken, kun je de herstelkosten claimen via de opstalverzekering. De financiële afwikkeling kan vaak geregeld worden tussen de verzekeraar en ACDak, waardoor jij hier geen verdere zorgen over hebt.

Bovenaan het lijstje

Na het lezen van deze blog zou de conclusie moeten zijn dat dakonderhoud juist wél bovenaan het lijstje moet staan. Onderhoud hoeft niet wekelijks of maandelijks, maar hooguit jaarlijks. Je hebt hier alleen maar profijt van. Het risico op onvoorziene kosten is stukken minder, slijtage ben je eerder op het spoor, het dak gaat veel langer mee, je woning wordt meer waard en als je het groots aanpakt met een dakrenovatie, kun je honderden euro’s besparen op je energierekening. Veel kun je zelf doen. Is het onderhoud te complex? Of besteed je het liever uit? Wij staan voor je klaar.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis dakinspectie

Laat uw dak gratis inspecteren door een vakkundige dakdekker en voorkom onkosten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken?

Door in één van de offerteaanvraagformulieren in te vullen kunnen we snel bij u terugkomen. Wanneer u de uitgebreide offerte module gebruikt kunnen we al met een wat meer gedetailleerde offerte komen. Spreekt u liever direct met een dakdekker? Bel dan gerust naar onze klantenservice.
Bel: 085 303 8824
ACDAK B.V. uw partner voor Het belang van goed dakonderhoud
Wilt u binnenkort aan de slag met het renoveren, onderhouden of repareren van uw platte of hellende dak? Dan bent u bij ACDak aan het juiste adres.

Bij ACDak kunnen wij uw dak compleet renoveren van A tot Z. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op!

Uw weg naar een offerte op maat

Neem contact met ons op
Gratis adviesgesprek / Dakinspectie
Ontvang vrijblijvende offerte / inspectierapport
Plan werkzaamheden in

Vele tevreden klanten gingen u voor

google
Ace Genesis Mack 10
31 maart 2023

Goede service, perfecte afwerking. En hele toffe kerels.. kortom hier moet je zijn voor jou mooiste ideen! En zij creeen het! Wacht niet en bel!

google
Erik Schönherr
12 maart 2023

Goede ervaring met ACDAK B.V. Dakdekkers waren vriendelijk en hebben goed gewerkt. Communicatie tussen dakdekkers en kantoor was niet perfect maar alles is goed opgelost. Als ik weer dak problemen heb doe ik graag weer een beroep op dit bedrijf. Prima gewerkt.

google
Andra Luijks
10 februari 2023

5 sterren voor dit bedrijf! wat een goed werk hebben ze afgeleverd.

google
Laurentius Wennink
10 februari 2023

De lekkage op mijn dak werd zó snel en goed geholpen dat 5 sterren zeker op z'n plaats zijn.

google
Cecilia Schneijder
9 februari 2023

Wat zijn wij toch blij met onze nieuwe dakbedekking. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan.

google
Ginny Niemeijer
9 februari 2023

Prettig dat er zulke dakdekkers bestaan, harde werkers met oog voor detail.

google
Milos Nijeboer
9 februari 2023

Door stormschade waren er dakpannen van mijn dak gewaaid, De dakdekkers van ac dak hebben dit de dag erna al op kunnen lossen. Dankjewel voor de fijne communicatie en de goed uitgevoerde werkzaamheden.

google
Zeynep Kosse
9 februari 2023

Onderhoudsbeurt aan mijn dak laten uitvoeren, Tevreden met het resultaat.

google
Rajeev van Puffelen
9 februari 2023

Fijn bedrijf die goed kwaliteitswerk leveren.

google
Dennes Holster
9 februari 2023

Werk is deskundig uitgevoerd en na afloop is alle rotzooi opgeruimd. De daken liggen er weer netjes bij.

google
Waqas Knigge
8 februari 2023

Mooi bitumen dak gelegd, snel en goed gedaan en vriendelijke dakdekkers aan huis gehad.

google
Dunia Geertsema
8 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Tyrell Stok
8 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Stefania Vlieland
8 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Claudia van Waarden
8 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Jikke Zoutenbier
6 februari 2023

Werk is deskundig uitgevoerd en na afloop is alle rotzooi opgeruimd. De daken liggen er weer netjes bij.

google
Djordy van Heel
6 februari 2023

Mooi bitumen dak gelegd, snel en goed gedaan en vriendelijke dakdekkers aan huis gehad.

google
Hilbertus Fleur
6 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Yentl Lodewijks
6 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Fairouz Vervoorn
5 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Zef van Gils
5 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Trynke Andringa
4 februari 2023

Zeer klantgericht, vriendelijk en betaalbare goede service. Waar vind je dat nog? Nou hier dus.

google
Miroslav van Spijk
4 februari 2023

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Heb je een goede en betaalbare dakdekker nodig, zoek niet verder.

google
Hendry Groenland
4 februari 2023

Dit is een bedrijf met professionals die vakwerk leveren, de boel netjes achterlaten en werken voor een eerlijke prijs. Zeer aan te bevelen.

google
Huib Oster
4 februari 2023

Aanrader voor iedereen die een bitumineus dak wil laten plaatsen.

google
Jeska Scholing
3 februari 2023

Dit zijn nou een vakmensen die weten wat ze doen, Erg tevreden met mijn dak.

google
Tonnis Korporaal
3 februari 2023

Deze maand ons complete platte dak laten vervangen. Nieuwe isolatie erop en helemaal dicht afgewerkt. Netjes gewerkt en blij met het resultaat.

google
Maron Pelgrim
3 februari 2023

Geven goed en eerlijk advies. Denken met je mee naar de beste oplossing, snel een duidelijke offerte ontvangen. Leveren goed werk af en komen afspraken na! Ben erg blij met het geleverde werk. Bedankt voor het snelle handelen. Verfrissend zo na eerdere andere ervaringen met andere bedrijven.

google
Berrie van Berkom
1 februari 2023

Dit zijn nou een vakmensen die weten wat ze doen, Erg tevreden met mijn dak.

google
Carlijne Olsman
1 februari 2023

Deze maand ons complete platte dak laten vervangen. Nieuwe isolatie erop en helemaal dicht afgewerkt. Netjes gewerkt en blij met het resultaat.

google
Hebe Klepper
1 februari 2023

Geven goed en eerlijk advies. Denken met je mee naar de beste oplossing, snel een duidelijke offerte ontvangen. Leveren goed werk af en komen afspraken na! Ben erg blij met het geleverde werk. Bedankt voor het snelle handelen. Verfrissend zo na eerdere andere ervaringen met andere bedrijven.

google
Omaira Baken
31 januari 2023

De moeite waard om bij hun een offerte aan te vragen.

google
Thijm Paulusma
31 januari 2023

Prima werk afgeleverd, betrouwbaar en deskundig bedrijf! Dit in tegenstelling tot onze ervaringen met andere bedrijven.

google
Lizan Koppe
31 januari 2023

Nieuwe dakbedekking aan laten leggen op ons dak (140m2), Blij met het eindresultaat, Top.

google
Welmoed van Hulten
31 januari 2023

Betrouwbaar, duidelijke offerte, goede communicatie, beleefd, houdt zich aan afspraken, denkt mee, absoluut aan te raden Ze hebben bij ons het volledige dak, (80m2) naar volle tevredenheid vervangen.

google
Safia van der Boon
30 januari 2023

Verschillende dakdekkers gecontacteerd, uiteindelijk gekozen voor AC dak, we hadden geen betere keuze kunnen maken. In het vervolg weten we waar we moeten zijn.

google
Ashna Matthijssen
30 januari 2023

Heldere offerte, goede prijs en een eerlijk advies. Daarnaast hebben ze vakwerk afgeleverd en zijn het aardige mannen met hart voor de zaak.

google
Filiz Velthuis
30 januari 2023

Goede communicatie met betrekking tot de aanleg van zonnepanelen, werk is goed uitgevoerd, communicatie verliep goed.

google
Hessel Huisken
30 januari 2023

Vakmannen! Harde werkers, kundig en altijd vriendelijk. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen en dat gaan we ook zeker doen.

google
Vedat Versprille
28 januari 2023

Zeer snelle afhandeling van onze stormschade voor een eerlijke prijs. Top service.Twee ervaren dakdekkers hebben ons dak mooi en netjes bedekt. Ze waren op de afgesproken tijd aanwezig, raffelden niets af, ruimden hun spullen netjes op. Wij zijn zelf uiterst tevreden over ons dak.

google
Raymond Coers
28 januari 2023

Deskundig team dat hun vak verstaat, Ik zou dit bedrijf dan ook ten zeerste aanraden.

google
Jayden van Leeuwen
28 januari 2023

Een fantastisch team dat erg netjes werkt en zich houdt aan de gemaakte afspraken. Dit was de tweede keer dat wij van hun diensten gebruik hebben gemaakt en waren wederom dus zeer tevreden.

google
David de Boom
27 januari 2023

Geweldig resultaat. De klus heeft wat langer geduurd door het weer maar Rafik en zijn collega's waren elke dag netjes ter plaatse om als het droog was zoveel mogelijk te doen. Erg blij met het resultaat en service!

google
Ilja Bosgraaf
26 januari 2023

Aardige en serieuze man komt zijn afspraken na en leverde goed werk. Goed bedrijf.

google
Ruveyda Reniers
26 januari 2023

Nieuwe dakbedekking laten aanleggen op mijn garage. Dit is snel en goed uitgevoerd.

google
Tygo Feddema
25 januari 2023

Zeer te spreken over dakdekkersbedrijf AC Dak B.V.

google
Eran Bossenbroek
25 januari 2023

Onze dak was aan renovatie toe, Dit heb ik laten doen door de mannen van AC dak. Erg blij met het resultaat. Fijn bedrijf om mee te werken.

google
Damyan van Hunnik
24 januari 2023

Afgelopen week heeft dit bedrijf ons dak gedaan incl isolatie. Prima werk afgeleverd. Vriendelijke en hardwerkende mensen. Ik ben er zeer tevreden over.

google
Lance van Bentem
24 januari 2023

Met goed overleg dakisolatie aan laten brengen, Dit was een zeer goede keuze. dankjewel voor de goede communicatie. Echt een topprestatie geleverd.

google
Harold Bitter
23 januari 2023

Fijn dat er nog dakdekkers zijn die hun werk wel goed kunnen uitvoeren, Ik weet waar ik de volgende keer weer moet zijn voor mijn dak.

Offerte uitgebreid

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Stap 1

Offerte snel

Vul uw naam, email en telefoonnummer in en wij nemen snel contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze klanten aan het woord

ACDak B.V. is een dakdekkersbedrijf die al jaren aan de weg timmert met een verfrissende aanpak. Een ervaring die door onze klanten onderschreven wordt. Wij zijn dan ook ergtrots op onze reviews.
4.7
Gebaseerd op 244 reviews
google
Ace Genesis Mack 10
31 maart 2023

Goede service, perfecte afwerking. En hele toffe kerels.. kortom hier moet je zijn voor jou mooiste ideen! En zij creeen het! Wacht niet en bel!

google
Erik Schönherr
12 maart 2023

Goede ervaring met ACDAK B.V. Dakdekkers waren vriendelijk en hebben goed gewerkt. Communicatie tussen dakdekkers en kantoor was niet perfect maar alles is goed opgelost. Als ik weer dak problemen heb doe ik graag weer een beroep op dit bedrijf. Prima gewerkt.

google
Andra Luijks
10 februari 2023

5 sterren voor dit bedrijf! wat een goed werk hebben ze afgeleverd.

google
Laurentius Wennink
10 februari 2023

De lekkage op mijn dak werd zó snel en goed geholpen dat 5 sterren zeker op z'n plaats zijn.

google
Cecilia Schneijder
9 februari 2023

Wat zijn wij toch blij met onze nieuwe dakbedekking. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan.

google
Ginny Niemeijer
9 februari 2023

Prettig dat er zulke dakdekkers bestaan, harde werkers met oog voor detail.

google
Milos Nijeboer
9 februari 2023

Door stormschade waren er dakpannen van mijn dak gewaaid, De dakdekkers van ac dak hebben dit de dag erna al op kunnen lossen. Dankjewel voor de fijne communicatie en de goed uitgevoerde werkzaamheden.

google
Zeynep Kosse
9 februari 2023

Onderhoudsbeurt aan mijn dak laten uitvoeren, Tevreden met het resultaat.

google
Rajeev van Puffelen
9 februari 2023

Fijn bedrijf die goed kwaliteitswerk leveren.

Wij zijn ACDak

Leer het ACDAK DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.
arrow-right