Klaar voor de toekomst

Nederland moet voor de toekomst diverse klimaatdoelen halen. Daarom horen woningen op den duur aan bepaalde energievoorschriften te voldoen. Dit kun je realiseren met aanbrengen van dakisolatie en het leggen van zonnepanelen. Mogelijk dat deze maatregelen in aanmerking komen voor subsidie vanuit de gemeente of provincie. Sowieso wordt je energierekening lager en kun je op termijn deze investeringen terugverdienen.

Altijd een geschikte dakkapel

Ook kunnen wij bij een dakrenovatie in Nijkerk een dakkapel plaatsen. Een ideale oplossing wanneer je verlegen zit om extra ruimte of als je op zoek bent naar meer woongenot. Een dakkapel verandert de zolder in een royale kamer. Er is altijd een geschikte dakkapel te vinden die bij jouw wensen en budget past. Dit pakken we graag samen met jou op.

Geïnteresseerd geraakt?/h3>
Dit zijn slechts een aantal opties die wij bieden voor een dakrenovatie in Nijkerk. Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op en vraag de gratis dakinspectie aan. Wanneer dat is gelukt, komt een gespecialiseerde dakdekker naar jou toe. Je hoort gelijk welke opties op tafel liggen en kunnen we vaak ook een prijsopgaaf geven. Ook kun je voor een dakrenovatie in Nijkerk altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij zijn ACDak

Leer het ACDAK DNA kennen door met ons in zee te gaan. Bel direct voor meer informatie.
crossarrow-right